עשיתי משהו די טיפשי אתמולפרח-בר

לקחתי טרמפ נער\בחור חרדי . זה משהו שאני בחיים לא עושה אבל בעקבות האירועים האחרונים די חששתי להשאיר אותו לבד וריחמתי עליו.

בפועל הרגשתי מאד מאד לא נוח כל הנסיעה ואפילו הייתי בסוג של מצוקה , הפתעתי את עצמי אפילו אבל כנראה איזשהו חוש הישרדותי גרם לי להיות בלחץ ( ועם יד על הלב החשש הוא תמיד פגיעה מינית)

טוב עד כאן פרקתי , כנראה שאני לא אחזור על השטות הזו יותר לעולם - וגם אמרתי לו שהוא עושה שטות שהוא לוקח טרמפים במקום כזה.

אם הוא לא היה חרדי היית פחות פוחדת?המממ..אייכה!
יישר כוח על המצווה!
לא הבנתי - הבעיה שלך דווקא בגלל הוא חרדי או כי הואותן טל

גבר.

כי לגבי חרדי לא נראה לי שהחשש גבוה יותר,דווקא להיפך.

לגבי גברים בכללי - בהחלט הגיוני שתחליטי שאת לא לוקחת אף פעם טרמפיסט גבר לבד. אין עם זה בעיה, להיפך, יכול הלכתית שזה יותר טוב...

ב"הצלחה.

לא להיפך בכלל.הלליש

אחוזי הפגיעות המיניות בציבור החרדי לא קטנים בכלל משל שאר האוכלוסייה.

מוזמן לבדוק את זה מול פקידות סעד ועובדות סוציאליות למינהן.

ואני חושבת שהיא התכוונה לזה שהוא גבר...

את בדקת את זה?ותן טל

איך את כל כך בטוחה?

תברר את זה בכל מוסד לנפגעות פגיעה מינית...ת.מ.
כולם מדגשים שהאחוזים של הפגיעות המניות זהים באוכלסיה הדתית והחרדית לאחוזים באוכלוסיות האחרות.
לותן טל: בקשר לאחוז הפגיעות בציבור הדתיאלאדין
לפי מה שקראתי, רוב די גדול של הרווקים הדתיים (לא יודע לגבי החרדים אך מעריך שזה לא שונה בהרבה)
לא שומרים נגיעה. עכשיו, זה בודאי לא אומר שכל מי שלא שומר נגיעה הוא מטריד, אבל כשאין את המעצור הזה אז הדרך יותר קרובה לביצוע דברים כאלו, ולכן בהחלט ייתכן שאחוזי הפגיעות דומים בשני הציבורים.
דבר ראשון אני בהחלט מעריך שזה שונה אצל החרדים.ותן טל

דבר שני, גם אם יש אמת בנתון שכתבת, זה לא נוגע לכ-ל הציבור הדתי, אלא לחלקים מסוימים בו - וגם אם ככה, בכל מקרה אי שמירת נגיעה לא שווה באופן אוטומטי הטרדה...

את בעצם אומרת שחרדים הם אנשים מסוכנים?אלאדין
איך הגעת למסקנה?פרח-בר

הדגשתי את היותו חרדי רק משום שלא רצתי להשאיר אותו לעצור טרמפים במקום מסוכן.

הבנתי, תודה.אלאדין
איזה מסכנות הבנותמופים

כל היום חיות בפחד

ממש לא הייתי חושב על זה

לצערנופרח-בר

כי יש גברים @!#@##@שהשם ישמור אותנו מפניהם ..... אני ממליצה לכל אחת להסתובב עם גז מדמיע קבוע.

ובנות %#$€+{&@ ממש אין..יוני

לא הייתי לוקח טרמפ בחורה באמצע הלילה גם במקום מסוכן. החיים שלי קודמים. 

לגבר הייתי עוצר כי אם הוא מחבל שרוצה לפגוע בך הוא יעשה את זה עם נשק ואפשר לפחות להילחם... 

99.9 אחוז מהפגיעות המיניות מתבצעות ע״יפרח-בר
גברים . אז כן יש קצת הבדל.
נתון מוטעהגפן36
אולי יותר מדוייק לומר ש99.9 מהפגיעות המתפרסמות הן כנ"ל.
ונראה לי שכוונתו היתה לעלילה משפטית על תקיפה.
מהפגיעות המדווחות, אולייוני

אבל אני מדבר על פגיעה שונה, משהו בסגנון של רצח. 

כי בנות יותר נוטות לרצוח?? גפן36
יותר בכיוון של רצח אופי. שפיכות דמים..יוני

עלילות משפטיות.. הבנתי.גפן36
עולם עקום
*עכשיו* אתה ברור.אלעזר300
כן נושא כאובפרח-בר
מסכימה שזה יצא מכל פרופורציה. אבל אנחנו עדיין חייבים להגן על נפגעות...
ודרך אגב מעניין שלא עושים תיקון לחוק כי בנתיים בחורה שנתפסה בעדות שקר - לא צריכה לתת דין וחשבון ופה הבעיה....
הבעיה היא שהעולם נוטה אוטומטית לנפח ולהאמין לצד 1ותן טל

"קצת" יותר מלצד השני.

זה ממש לא סוד שכאשר יש תהליכי גירושין, עורכי/עורכות הדין של צד האישה, מייעצים לה להגיש תלונה נגד הבעל על תקיפה/אלימות וכו' - מה שיוסיף להם הרבה "נקודות" מכל הבחינות (משמורת על הילדים, כספי וכו'...) בתהליך הגירושין.

איש שיתלונן על אישה, ולאחר מכן האישה תתלונן עליו בחזרה שהוא בעצם פגע בה - מי שיורחק מהבית, ויושם במעצר - זה האיש.

צריך "קצת" חשבון נפש בזה. "קצת".

קצת הרבה מאד.. גפן36
מסכימה .פרח-בר
באמת סוגיה סבוכה... וכמו שכתבתי כבר הבעיה האמיתית היא שאותן נשים לא עומדות לדין בגין עדות שקר.
אבל צריך גם לא להקל ראש כי כבר ראינו כמה נשים נרצחו רק השנה...!
לא נכון. הנתון מעוות, חלקי, ולא משקף כלום. קראיותן טל

בקישור לכתבה חשובה בנושא שהבאתי בתגובה למטה...

חבל אתה עושה עוולפרח-בר
בעשור האחרון 200 נשים נרצחו ע״י בן הזוג שלהן או בן משפחה.
תראי נתונים רשמיים.ותן טל

ובנוסף תראי לי במקביל את הנתונים כמה גברים נרצחו על ידי נשים.

למה אני "עושה עוול"? כי אני מציג נתונים שלא תואמים תפיסות עולם פמיניסטיות?

לאחר מכן בבקשה תראי לי כמה נשים נפגשות עעם הילדים שלהם במרכז קשר לאחר שבמסגרת הגירושין הורחקו מהילדים, שניתנו במשמורת מלאה לאבא הגבר.

ותראי לי כמה תלונות שווא של נשים נגד גברים, נסגרו בשנה האחרונה - וכמה מהן נפתח עליהן תיק בגלל זה.

ובנוסף, תראי לי כמה פעמים השופטים פסקו אוטומטית משמורת בלעדית לאבא ולא לאמא, בתהליך גירושין, וכמה להיפך - ולמה?

אני יכול להמשיך עוד ועוד אבל נסתפק בזה לבנתיים. יש לך הרבה עבודה של ליקוט חומרים...

בעשור האחרון נרצחו 12 גברים ע״י נשיםפרח-בר
( מתוכם 2 ע״י המאהב) לעומת זאת 200 נשים נרצחו בעשור האחרון ע״י בן הזוג או בן משפחה . תעשה את החשבון.
זה שיש בעיה אני הסכמתי איתך לחלוטין! אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש 200000 נשים מוכות בישראל . אין פה עניין של השוואה בכלל! אלו סדרי גודל אחרים לחלוטין .
בעניין הגירושין אני מסכימה שאין עניין לתת אוטומטית חזקה לאישה - למרות שברוב המקרים זה מקובל על הגבר.
לא הראית לי שום נתון רשמי עדיין...ותן טל

את לא מצפה שאני אתייחס ברצינות  לנתונים שנשלפים מהמותן/מאידיאולוגיה מגמתית של ארגוני נשים כאלו ואחרים.

תני לי נתונים רשמיים מגוף רשמי במדינת ישראל ואז אגיב על זה.

(נתון רשמי - מאוד חשוב שיפולח גם לפי מגזרים בישראל וכו'...ובמילים אחרות - כמה מהנרצחות נרצחו בידי יהודים, לדוגמא, וכמה בידי ערבים...)

המשרד לבטחון פנים מספיק רשמי?פרח-בר
כי יש גם מסמך מהכנסת אם זה לא מספיק...פשוט תגגל והכל יתגלה לפניך...
גיגלתי הרבה ולא מצאתי. אז תביאי.ותן טל

כן, משרד לבטחון פנים הוא בסדר וגם מסמך מהכנסת. אני חיפשתי ולא מצאת ואני טוב בחיפשים כאלו - אז אשמח שתראי לי שטעיתי ותביאי לי את המסמך הרלוונטי...

סתם שתדעימופים

לגבי הנשים המוכות

סיפר לי יועץ נישואין שהוא פגש הרבה יותר גברים מוכים מנשים מוכות!

כי אשה שתקבל סטירה - ישר תתקשר למשטרה, ותקבל צו הרחקה, ולא יתנו לא לראות את הילדים וכו' וכו'

אבל גבר שאשתו נתנה לו סטירה מה יעשה? יתן לה חזרה? אוי ואבוי - היא תשים אותו בכלא ואף אחד לא יקשיב לו

יתקשר למשטרה? השוטר יצחק עליו. תהיה גבר, מה אתה מפחד ממנה

וכך למעשה נוצרה מציאות מעוותת שאם אשה מכה הוא פשוט סובל בשקט

וזימי לב - כל הגברים המוכים שהוא מספר עליהם - לא יהיו בסטטיסטיקה, מהסיבה הפשוטה שהם לא התלוננו בכלל, ואף אחד לא יודע

כמה התופעה רחבה? אין לי מושג, היועץ הזה דת"ל שמקבל זוגות דתיים, אני מניח שאצל החילונים יש יותר גברים שלא משתלטים על עצמם ומכים את נשותיהם בלי לחשוב על ההשלכות

אמת.אלעד

משיחה שלי עם שוטר הוא כמעט בכה כשתאר לי את שורת הגברים שמחכה כל בוקר בפתח משרד החקירות בתחנה בה הוא משרת, והוסיף זווית ראיה מעניינת- שמי שסובלות מכך מכך באמת הן הנשים המוכות, ששום שוטר לא מאמין להן לחלוטין אחרי כ"כ הרבה תלונות שווא שהוא חייב לחקור

ואני מכיר שלושה גברים מוכים, שניים מהם הואשמו בעצמם על אלימות בתהליך גירושין בו פתחו כדי להמלט בגהינום המשפיל בו חיו (וחלק מההשפלה כללה גם את הבוז הזה שמופים תאר)

ככה זה בישראל, ככה זה בכל העולם הנאור, ורק ה' יודע לאן כל זה יגיע

מה שאתה כותב, אלעד, הוא אכן בעיה..ד.

בעיה קשה וכעורה. ויש הרבה עיוות לצערנו בנושאים אלו.

אבל יש גם בעיה, כשאנשים שאכן מטרידים בצורה זו או אחרת, קל וחומר שאינה "פורמלית", משתמשים בציניות בנתונים הקשים - כדי לגרום לכך שיפחדו להתלונן כנגדם, שמא תואשמנה כ"מעלילות". ולייצר רגשי אשם לשווא אצלן.

צריך להיזהר משימוש ציני בנתונים - לכל כיוון.

בוא נאמר את זה כךמופים

רשעות היא דבר נורא, צריך להיזהר מזה, להתריע מזה, ואף על פי כן לא לשפוט אף אחד לפני שראית את כל התמונה והשתכנעת שהאמת היא שפלוני הוא הרשע ולא להיפך

לי מפרי מצב שבו אוטומאטית מאשימים את הגברים וחושבים עליהם שיש להם טבע רע

זה לא כך! יש גברים טובים ויש נשים טובות, יש גברים רעים ויש נשים רעות

ואין סיבה לחשוב שגברים סטטיסטית יותר רעים, זה פשוט לא נכון!

כשאתה רואה סכסוך בין גבר לאשה - הוא מספר כך וכך, והיא מספרת כך וכך, אין סיבה להאמין לאשה כי "בדרך כלל גברים הם הרעים" זה לא נכון! יש הכל בעולם!

אני מכיר אשה שלא רוצה להיות נשואה עם אף אחד בגלל זה, כי היא משוכנעת שגבר זה יצור מושחת, וכיון שלכל אדם יש חסרונות - היא מוצאת בכל גבר את ה"מפלצת", וזה כואב

להגיד לך את האמת בלי להמשיך בדיון?נועם ה
אז כהה.

יש סיבה לזה שאנחנו חוששות מבנים.
גבר הוא לא יצור רע, אבל הוא יצור יותר חזק פיזית.
ויש לו בעיה נוספת. והיא היצר שלו שהוא מוכפל פי 3/4 משלנו.
ויש כאלה שבנוסף לכל, האגו שלהם ככ מנופח, שהם לא שמים לב לסביבה שלהם ומנהסתם שהם גם מתרגלים להיות חסרי רגישות כלפיה.

יש גברים שהם יותר מפחידים מהרבה דברים אחרים.

האם כל הגברים כאלה?- ממש לא.
נכון שהם חזקים פיזית (רובם), נכון שיש להם אגו, ונכון שיש להם יצר מסויים, אבל לא כולם מנצלים את הכוחות האלה לרעה.

אבל יש את זה אצלם בפוטנציאל יותר מבנות.

אצל בנות יש שחיתויות אחרות...
אני רק מתיייסת לעניין הזה שאמרת.

לא מצדיקה את ההיא שאומרת שהם מפלצות, אבל אם קרה לה משהו בעבר עם שני גברים כאלב לפחות, אני מבינה את הטראומה שלה.
לה אישית לא קרה שום דברמופים

היא רק ראתה במשפחה שלה גברים רעים, והיא השתכנעה שכך כל הגברים

נו.. אתה מבין?נועם ה
ואני אומרת לך בלי שיש לי גברים רעים במשפחה ב"ה, שלפעמים גברים יכולים להיות מפחידים יותר מכל דבר אחר...
אני מבין, לא מסכיםמופים

זה עצוב מאד, וזה גישה מעוותת לחיים

זה שזה מובן שנחרט לאדם פגיעות שהוא ראה, לא הופך את זה למשתלם

זה דופק לה את החיים הגישה הזאת

אגב, אני מסכים שאשה צריכה להיזהר מגברים, אני גם מזהיר את הבת שלי, כי הרשעים האלה קיימים

אבל לא להתייחס אוטומאטית לגברים כדבר רע, ולתלות תמיד את הרוע בגברים, כי זה לא נכון

תכלס צודק !משיח בן דוד
ברור שזאת לא היתה הכוונה שלינועם ה
עם 50 אחוז תלונות שווא כנגד גברים,הייתי אומר שהאגוותן טל

המנופח והרשעות כאן נמצאים בצורה די רצינית, לכל הפחות ג-ם אצל המין ה"חלש", שמנצל יפה מאוד את "חולשתו" כדי ליצור פחד רגשי ופחד ממשי בקרב העם, כך שכמעט כל תלונה של אישה אוטומטית תסתיים בהרחקה מיידית של הבעל מהבית, גם אם אין שום סיבה ושום בית משפט לא יאריך את ההרחקה הזאת.

מעניין כמה אנשים וכמה נשים יודעים ויודעות את הנתון הזה. 50 אחוז מהתלונות של נשים נגד גברים, הן תלונות שווא.

למרות זאת, ולמרות שהחוק קובע שהעונש על תלונת שווא הוא מאסר 5 שנים - המקרים בהם שומעים על אישה שעומדת לדין על תלונת שווא, הוא מועט ומגוחך ממש.

ואין בדבריי אלו כדי להצדיק אנשים שבאמת פוגעים מינית - מי שבאמת פוגע, צריך לעבור שיקום או להיות בכלא וכו'. העניין הוא שרבים מאוד זוכים לתואר המפוקפק הזה בלי שום סיבה.

(אגב, עצם העובדה המזעזעת, שכאשר מילה של גבר עומדת מול מילה של אישה, בלי שום ראיה ממשית לכאן או לכאן, אלא ר-ק המילה של זה מול זה - ברוב המוחלט והמכריע של המקרים, המילה שתיתפס אמינה יותר ונכונה, ותגרום להרשעה, תהיה של האישה - עצם העובדה הזאת מספיקה כדי להבין שיש כאן עיוות מטורף בכל הנוגע לדינים האלו).

פרח, את לא חושבת שיש היגיון בדיני יחוד?אלאדין
^^^(מופנה לתגובה של מופים, בעיקר לפיסקות האמצעיות)ותן טל

בטוחה? או שפשוט זה מה שהחדירו לך לראש? הנה משהו:ותן טל

שטוען מעט אחרת ממה שמקובל לחשוב. מומלץ לכולם לקרוא ולהרחיב אופקים בתחום (בעיקר לכולן):

http://www.news1.co.il/Archive/003-D-66507-00.html

מגמתיפרח-בר
אותו דבר אפשר להגיד על מה שהבנות אומרות...ותן טל

מביאים לך כאן נתונים סטטיסטיים, מחקרים, נתונים עובדתיים. קל מאוד להגיד "מגמתי". למה את לא אומרת את זה לצד הדשני, לדוגמא? שכל הבנות מגמתיות באמירות על הגברים וכו'...?

עצוב!לומדתתתת

עולם חסר פרופורציה... כ"א מנצל את ה"כח" שיש בידו, לשני הכיוונים...

עצוב מאוד.ותן טל

אבל לרוב נוטים להדחיק את זה...הרי אין סיכוי שבנות יכולות לפגוע בבנים...הוא בטוח אשם בצורה כלשהיא. וגם אם לא - הוא יכול להתמודד, ברור...לא צריך להגן עליו, לא צריך לתמוך בו ולצאת להגנתו - הוא כבר "יסתדר" לבד.

מצד שני יוני די צודק לפי הסטטיסטיקותמושיקו

כי חלק גדול של מתלנות של נשים זה עלילות  דם בשביל להוציא כסף או להפיל את הגבר.

אז יש מוקמות בארץ שגברים פשוט מעדיפים לא להתקרב לנשים..

בדיוק כמו שנשים מפחדות מגברים

דוגמא טריה מהשבוע האחרוןאלעד
"בתקווה למות בעלי". המסמך שהוביל לזיכוי
בן 30 מהמרכז נלחם לטיהור שמו לאחר שהואשם בתקיפת אשתו ובאיומים. הראיות שהביאה ההגנה, כולל מסמך "עשה ואל תעשה" שחיברה האישה בפרסית ומכתב שבו כתבה "איזה כיף שימות", הכריעו את הכף לטובתו
[מתוך ווינט]
מסמך שכותרתו "בתקווה ליום שבו בעלי ימות" הוביל לזיכוי גבר, ארבע שנים אחרי פתיחת ההליכים נגדו: בית משפט השלום בראשון לציון זיכה אתמול (ב') גבר בן 30 ממרכז הארץ שהואשם בתקיפה, איומים, בעילה בכוח ועבירות נוספות נגד אשתו. השופט שמעון שטיין קבע כי האמין לגרסת הנאשם וזיכה אותו מכל העבירות.
לאורך כל הדרך טען הגבר לחפותו ונלחם במשך ארבע שנים לטיהור שמו. כתב האישום שהוגש נגדו בשנת 2010 תיאר מסכת התעללות של בעל באשתו. עיקר הראיות התבססו על עדותה של אשתו וכחיזוק הוגשו ממצאים רפואיים, תעודות, צילומים וראיה שהמתלוננת שהתה במעון לנשים מוכות.

עם זאת, לא הייתה עדות ישירה של אף אדם לאורך התיק שנכח בעת ביצוע העבירות לכאורה. במהלך המשפט טענה מחלקת תביעות משטרה כי הנאשם נקט גישה קנאית ואובססיבית כלפי המתלוננת, לא אפשר לה להיפגש עם הוריה וחברותיה, מנע ממנה לאכול מחשש שתשמין והיכה אותה. האישה טענה כי בעלה כפה עליה יחסי מין.

בזמן שהמתלוננת הציגה את עצמה כנערה שברירית ורזה ששוקלת 48 ק"ג לעומת משקל בעלה שעומד על 200 ק"ג, טענה באת כוחו של הנאשם, עו"ד טלי גוטליב מהסנגוריה הציבורית, כי דווקא המתלוננת היא זו שהכתיבה את מערכת היחסים ביניהם.

לדברי עו"ד גוטליב, המתלוננת היכתה את בעלה, הביעה תרעומת על ביצועיו המיניים והכתיבה את מערכת היחסים ביניהם. אחת הראיות שהציגה ההגנה הייתה מסמך שהוכן על ידי המתלוננת בשפה הפרסית שנכתב כחודש לפני האירועים שתוארו בכתב האישום נגד הבעל.

תחת הכותרת "בתקווה ליום שבו בעלי ימות", פירטה האישה הוראות לבעלה בגדר "עשה ואל תעשה" שעליהן נדרש לחתום על פי דרישתה. בין ההוראות שנדרש הבעל לבצע היו: "כשאני אומרת לך תשתוק, תשתוק. אם לא אתן לך סטירה", "לא תפריע לי כשאני מדברת", "גלח את זקנך יום כן ויום לא" ו"לא תפלוט נפיחות".

ראיה נוספת שהציגה באת כוחו של הנאשם הייתה מכתב שכתבה המתלוננת במייל על בעלה. בהכרעת הדין בחר השופט להקריא את המכתב ואמר: "לנוכח חריפות הלשון ודרך הביטוי מצאתי לצטט אותו כלשונו".

"זאת הבעיה שלי כשאני מקללת ומרביצה לו", היא כתבה. "אני צריכה לעבוד על עצמי ולעזוב את הבעיה שיש לי כשאני מרביצה יותר מדי. צריכה לעמוד על הרגליים שלי בלי העזרה של המניאק הזה. איזה כיף לי אם הוא ימות, כמה שיותר מהר. אין יום שאני לא אריב עם הזבל הזה. הלוואי שאלוהים ייקח אותו מהעולם הזה ושיביא אותו למצב שתמיד יהיה מושפל בעיניים שלי".

השופט שטיין קבע כי בחקירתה הנגדית ניסתה המתלוננת להתחמק מהאחריות לכתיבת המכתב. תחילה היא טענה שלא כתבה אותו ולאחר מכן טענה כי "אם כן כתבתי את זה, זה בגלל איום שהוא ירצח אותי. הוא רדף אחריי עם סכין".

השופט שטיין קבע בהכרעת הדין כי המסמכים מעלים תמונה שונה בתכלית מזו שניסתה המתלוננת להציג. "מאפייני אישיותה ודרך התנהגותה והתנהלותה של המתלוננת באו לידי ביטוי גם במהלך עדותה בבית המשפט", אמר שטיין.

השופט המשיך לתאר את מעשיה על אשת הנאשם. "היא הרבתה להרים את קולה, לצעוק ואף להחציף פנים בצורה בוטה נגד הסנגורית. היא התגלתה כאדם תקיף ואף תוקפני, ובמהלך עדותה העצימה את חומרת התנהגותו של הנאשם כלפיה והוסיפה דברים ופרטים שלא באו כלל בכתב האישום".

לסיום הבהיר השופט כי גרסת הנאשם הייתה עקבית לאורך כל הדרך. "הוא חזר ועמד על הכחשתו שלא פגע במתלוננת או איים עליה אלא הביע את אהבתו כלפיה. אל מול תיאורי האלימות הפיזית הקשה שאותה מתארת המתלוננת, הרי שהצילומים שהוצגו והתעודות הרפואיות מצביעים על פגיעות מינוריות וקלות שאינן מתיישבות עם תיאוריה של המתלוננת", קבע השופט.

יוני סמייל - לא מבין את ההיגיון שלך.אלאדין
בעיה שלךיוני
זה סוד? למה עם בנות אי אפשר להאבק?אלאדין
כי אז אתה תהיה זה שתיכנס למאסר...ותן טל

בהנחה שאתה בחור הגון,קחו עמכם דברים
כדאי שתקח אותם אתה,
ולא בחור מפוקפק.
^^ לא יודע אם 'מסכנות',אלעזר300

אבל גם לאחרונה גיליתי שכבן אני הרבה פחות חי במודעות של סכנה.

כשמישהי התפלאה שלפעמים כשאני חוזר מהישיבה אני הולך חופשי דרך של 40 דקות באמצע הלילה..

לפי דברייך יש בהלכות ייחוד היגיון רב.אלאדין
המעניין הוא שהחברה החילונית מתעקשת לעשות הכל בכדי לגרום לכמה שיותר הטרדות, פגיעות וכו', מעודדת הסתכלות על נשים ככלי לסיפוק מאוויים, ורק על הפתרון האמיתי אף אחד לא מדבר.
ומהו לדעתך?גפן36
גפן, דיברת אלי?אלאדין
כן. (על השורה האחרונה)גפן36
הפתרון הוא לשמור על ההלכה, לפחות בנושאים האלואלאדין
או לפחות להתקרב במידת האפשר לדרישות ההלכתיות בנושא.
למה להתקרב?! לשמור!!!!מינימאוס2
לא לא לאפרח-בר
זה לא תלוי חברה בכלל .
וזה לא משנה מה אישה לובשת או עושה אין שום הצדקה להטריד אותה או חלילה לתקוף אותה.
גם בחברה החרדית יש תקיפות מיניות ובעצם בכל חברה יש . מקומם של עבריני מין הוא בכלא
אני משוכנע שזה לא כךמופים

אדם שלומד מוסר ולומד תורה, התורה משפיעה עליו ומעדנת אותו

אז נכון, זה לא מוחלט, ויש פשעים שלמדו תורה, אבל סטטיסטית ברור לי שהמצב אצל שומרי מצוות יותר טוב, וככל ששומרים יותר כך המצב יותר טוב

ואפשר לראות את זה גם בפשיעה אחרת, שאחוז שומרי המצוות ברוצחים וגנבים הרבה יותר נמוך, ושם אי אפשר להסתתר מאחורי הטענה שהחברה מסתירה

בעקבות מקרה דומה...הייזל
אני מעלה אך ורק כאלו שאני מכירה אישית. לא רק חרדים לא, גם דוסים עם כיפה סרוגה וחולצה גזורה של סוסיא-מצפה-מקו"ח לא. פשוט עוצרת בטרמפיאדה ומודיעה ברור-ברור: "רק בנות!" ופעם קרתה לי חצי פדיחה עם חתנה הטרי של חברה שלי, ואחר כך הסברתי לו שעדיף שהוא יפספס טרמפ מושלם, ואני ארגיש בטוחה. והוא התבאס, אבל הבין.
ולכל הבנים ש(עוד)לא מבינים - תפקחו את העיניים, תסתכלו סביב. אוי, מה היה לנו... (ותן טל, אם יש כמה שקרניות, כמו בכל תחום, מספרן בטל מול מספר דוברות האמת האומללות. ורק שלא ישתמע מדבריך שהקרבן אשם!)
פרח, העם אתך. חיבוק...:
אני לא אומר שמי שקרבן אמיתי, אשם. אני כן אומר,ותן טל

שלעצום עיניים ולהאמין רק לנתונים שתואמים את מה שאני מאמין בהם - זה לא בריא.

הבאתי כאן קישור לכתבה שמסבירה בין היתר גם באמצעות סטטיסטיקה שהנתונים פעמים רבות מסולפים, וגם - שלא ניתן מספיק פרסום למקרי התנכלויות מהצד השני...

ואת לא יכולה לחלוק על כך...

האמת היא שאני יכולה לחלוק בקלות רבה...הייזל
על כל כתבה אחת כזאת, אפשר למצוא עשר אחרות שטוענות ההפך.
נכון שלא הכי בריא להאמין רק למה שתואם מראש את האג'נדה המקורית שלי, אם כי ספציפית כאן כל רצוני הוא שמי שחווה פגיעה מינית תגובה (וגם יגובה כמובן) על ידי החברה, אז אולי זה דווקא לא כ"כ נורא...
יש אמת בדבריך, זה נכון, אבל במקומך הייתי מציגה אותה באופו הרבה יותר מעודן. הנושא הזה רגיש מאוד מאוד.
מי שלא מעודן כאן, לצערנו, זה לרוב הצד השני.ותן טל
עבר עריכה על ידי כמו צמח בר בתאריך ג' בחשון תשע"ה 11:03
זה נושא רגיש רק שבנות נוטות בקלות מאוד לשכוח שהוא רגיש גם מהצד השני...

כשתהיי בן שאשתו מתלוננת עליו תלונת שווא כדי לקבל משמורת מלאה על הילדים בתום הגירושין וכדי שהוא יוכל לפגוש אותם רק במרכזי קשר - אז תדברי איתי.

כשתהיי גבר שאשתו מחטיפה לו סטירה והוא כמובן לא יתלונן,או לחלופין - הוא יתלונן, לא ייעשה כלום, אשתו תגלה את זה, תתלונן תלונה גם היא ותוך כמה דקות תגיע משטרה לעצור אותו (הכל סיפורים אמיתיים) - אז תדברי איתי.

כשתהיי גבר שסופג קללות והשפלות מצד אישה שיורדת לחייו, אז תדברי איתי.

כל הדברים האלו, את יודעת - לעולם לא יגיעו לכותרות של החדשות - זה לא מספיק מתאים לאג'נדה של התנועות הפמיניסטיות. זה גם לרוב לא יגיע לכדי משטרה מצד הגבר, כיוון שמתייאשים מראש, לא מאמינים שמשהו ישתנה.

עצם זה שיש "עשר כתבות אחרות שטוענות ההיפך" - זה לא אומר כלום, אולי רק מחזק את טענתי - כל כך משתיקים את הצד הגברי, על ידי יצירת עליהום מכוון ותמידי ככה שהצד הזה לא יכול בכלל להשמיע את דבריו.

אבל בבקשה, אני מאתגר אותך - אני הבאתי שם כתבה שכוללת בתוכה גם נתונים סטטיסטיים שמוכיחים שהיא אמיתית ורצינית ומראים את העיוותים של נתוני התנועות הפמיניסטיות - אני מאתגר אותך, תביאי לי כתבות אחרות שמביאות נתונים סטטיסטיים אחרים.

מישהי כאן פלטה כלאחר יד ש"200 בנות נרצחו בעשור האחרון על ידי בן זוגם ורק 12 בנים" - כאשר ביקשתי מקור סטטיסטי רשמי של מדינת ישראל המאשר נתון זה, פתאום נאלם פיה. לך יש נתון רשמי?

ואני אפילו לא נכנס כאן לעניין ההגזמות והניפוחים, והרמאויות 

למה להעליל עלי?פרח-בר
עבר עריכה על ידי פרח-בר בתאריך ג' בחשון תשע"ה 08:38

רק הלכתי לישון....
https://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m03206.pdf
הנה קישור עם נתונים רשמיים וגרף מאד ברור עם מספר מקרי הרצח של נשים שנרצחו ע"י בן זוגן ( הגרף לא כולל רצח של נשים ע"י בן משפחה )

את יודעת מה הבעיה בגרף הזה?ותן טל

שהוא לא מחלק בין יהודים וערבים או בני מיעוטים אחרים, למשל.

שהוא לא מביא את הנתונים האחרים מהצד השני על פגיעות שנשים פוגעות או רוצחות גברים, למשל.

שהוא בכלל לא מתייחס לכל הסוגיה הרחבה של השתקת הצד הגברי.

(הגרף - אני מתכוון כל מה שכתוב שם, לאו דווקא הקטע הגרפי עצמו).

שאלה נוספת - כמה גברים התאבדו בעשור האחרון וניתןותן טל

לייחס את התאבדותם לנסיבות מעין אלו (האשמות ותלונות שווא, הצקות מצד המין הנשי במשפחתם וכו'...) - וזה לא מגיע לכותרות? יש לך את הנתונים האלו? הם מעניינים אותך בלבד?

או ש"מה פתאום - אדם שהתאבד זאת בעיה שלו בלבד, אפילו אם זה בבירור בגלל מצוקה נפשית גדולה שנגרמה לו עקב האשמות שווא". ?

תחשבי על זה.

דווקא לפעמים יש ייתרון בלהעלות גבריםמשה

כבר קרה שהיו בנות שחששו ליסוע לבד, בין השאר בתקופה של שוד רכבים בכבישים.

אבל זה נכון שיש פה סיכון, לשני הכיוונים (אונס/עלילה).

ומה לגבי ייחוד?!מינימאוס2

אם זה כביש שומם אני לא רואה איך אפשר לפתור את זה 

כביש לא חייב להיות שומם ברמה של ייחודמשה

בשביל לסכן אדם שעומד ומחכה לטרמפ.

אחוז תלונות השווא על פגיעות מיניות בציבור הדתי הואבת-אל-חי
עבר עריכה על ידי בת-אל-חי בתאריך ג' בחשון תשע"ה 12:14

0.5%

יש הרבה יותר תלונות אמיתיות שהחברה לא מטפלת בהן וטוענת שהן "תלונות שווא" מאשר להפך.

אז בנים, תעשו טובה ותוותרו על הכבוד המגדרי שלכם בשביל להסתכל על המציאות בצורה אובייקטיבית.

מאיפה הבאת את הנתון שלך?ותן טל

ונראה לי שאלו שלא מוכנות לוותר על הכבוד המגדרי שלהן ולהודות שיש הרבה פעמים התעללות מצד נשים בגברים, ניפוח וניצול גברים, בידיעה שזה בכלל לא יגיע לכדי מיצוי דין, ואם כן - הנשק החזק בידי האישה מרתיע את הגבר (הנשק = תלונה שלה שבעצם זה הוא שהתעלל בה).  בקיצור, דבר ראשון את כעת מדברת עם נתונים לא מאומתים, רק מה שאת שומעת או יותר נכון - מה שרוצים להשמיע לך.

את הצד הגברי בקושי ישמיעו.

אני לא אומר שאין נפגעים גם כאן, אני רק אומר שצריך להיות הוגנים כשמתייחסים לנושאים האלו. לרוב, היחס התקשורתי והתודעתי נוטה באופן מוחלט לטובת אישה, וכל אחת יודעת את זה אבל בוחרת בגסות להתעלם מזה ולא לחשוב על זה, כי זה לא מתיישב עם תחושת הקורבנוּת של המין הנשי.

מי שבוחר בכוח לא להסתכל על המציאות בצורה אובייקטיבית זה לא המין הגברי, שבין כה וכה המציאות החלקית זועקת כל הזמן להאשימו...

(ידעת שחוק האונס - חל רק על גברים ולא על נשים? אישה שכופה על גבר קיום יחסים - תואשם רק בהטרדה מינית, לא בעונש, בגלל שבעבר לא חשבו אפילו על מקרה שבו אישה בכלל יכולה לכפות על גבר קיום יחסים, אז הגדירו את פעולת האינוס בצורה חד צדדית לחלוטין - כאשר לא פעם ולא פעמיים שומעים על מקרים שבהחלט נשים כופות. אבל לא, זה כמובן לא יעלה יותר מידי לכותרות, או שיאשימו דווקא את הגברים ויטענו שהאישה היא חולה בשכלה, או בגלל שהיא עם עבר מתוסבך זה קורה וכו'...)

ואת מתלוננת על סטיגמטיות?אלעד

בואי נזים את הנתון שהבאת בצורה חד משמעית:ותן טל

פרוטוקול מהכנסת ממנו עולה שלכל הפחות בין 25 אחוז למעל לחצי מהתלונות שמוגשות נגד גברים בעניינים כאלו - הן תלונות שווא.

לעומת זאת, על אף שהחוק קובע שמי שמגיש תלונת שווא, דינו מאסר חמש שנים - מעטים ביותר המקרים בהם נשים נידונו למאסר על תלונת שווא נגד גבר, לרוב העדיפו לסגור את זה בשקט ופשוט לשכוח מזה. ז-ה עוולה מוסרית מאוד גדולה שלא שמעתי יותר מידי פמיניסטיות זועקות עליה.

נתונים "קצת" יותר רשמיים מהנתון שאת זרקת פה בחוסר אחריות ובלי שום בסיס.

הקישור לפרוטוקול הכנסת בו זה מדווח:

http://www.knesset.gov.il/protocols/data/html/avoda/2007-07-04.html

ונצטט ציטוט חשוב מתוך הפרוטוקול, שממחיש אתותן טל

גודל האבסורד:

לסיום, אני רוצה לצטט מדבריה של הסנגורית הציבורית הראשית עו"ד ענבל רובינשטיין שהתראיינה לפני שלוש שנים, ואמרה במפורש שהרבה מאוד חפים מפשע מודים הודאות שווא ונכלאים. היא התייחסה פה ספציפית לנושא של עסקאות טיעון של נאשמים בעבירות מין. היא אמרה שבדרך כלל בישראל רוב התיקים הם עדות מול עדות, ללא שום ראייה שמחזקת את עדות המתלוננת, ורוב הנאשמים הם אנשים מהיישוב ללא רקע או עבר פלילי. וב-‎99% בית המשפט מאמין למתלוננת. בשנים האחרונות ישנה החמרה אסטרונומית בעונשים שמגיעים ל-‎15 ואף ל-‎28 שנות מאסר, יותר חמור מתיקים של הריגה, ואז הנאשמים חושבים שאולי כדאי להם להסכים לעסקת טיעון שבה הם יקבלו עבודות שירות, או שנתיים ושלוש שנות מאסר, או מאסר על תנאי כמו במקרה של האזרח מ', במקום לחטוף עונש של עשרים שנה. 

היא גם אומרת שלשופט קשה לזכות נאשם בעבירות מין. כבוד היושב ראש, תחשוב על המשפט הזה - קשה לשופט לזכות נאשם בעבירות מין.
הנה עוד כמה עדויות ונתונים, וציטוטים- מפי אישה!!!ותן טל

שלא תגידו שרק גברים אומרים את זה - ישנן גם נשים שמודעות לעיוות הגדול...

"הנשים" הן לא צדיקות..

אני, כאישה, הייתי רוצה מאוד לחשוב שכל הנשים טהורות וזכות, ושאין שום סיכוי שאישה תנצל לרעה את המצב העגום הקיים בחברה כדי לפגוע במישהו, או גרוע מזה – בבנות מינה שבאמת עוברות דברים קשים. אבל אני, כאדם ביקורתי וספקני, מתקשה להאמין שזה המצב. נשים הן גם בני אדם. למעשה, הן בערך חצי מבני האדם הקיימים, ומבחינה סטטיסטית גרידא, לא סביר שכל המסה הגדולה הזאת של בני אדם מורכבת אך ורק ממלאכיות או מקורבנות.

אנשים נורמטיביים לגמרי מתעוררים בוקר בהיר אחד לסיוט, כשהם נחשדים לשווא באונס, באלימות או במעשים מגונים. בתום מסכת השפלות הם מצליחים לטהר את שמם, אבל הכתם לעולם נשאר. מה עולה בגורל הנשים שבודות את עלילות השווא? המשטרה מעדיפה לא לחקור אותן, והפרקליטות מתנערת מכתבי אישום.

לאור המצב העובדתי כי למעלה מחמישים אחוזים (לפי נתוני משטרת ישראל משנת 2007 ולפי גיליון 187של המשטרה), מכלל התלונות על אונס והטרדה מינית הינן תלונות שווא.

עדנה ארבל - תיקנה תקנה, לא חוק, תקנה חסרת בסיס בחוק, תקנה עוקפת חוק וחוקה המקעקעת כל יסוד לשפיטה במדינה דמוקרטית,  המורה כי לא תוגשנה תלונות ולא תישפטנה מתלוננות שווא וזאת בעילה הבאה לעודד נשים להתלונן אודות תקיפה מינית.

כך כתבה פרקליטת המדינה בהנחייתה: 
לא פעם קורה כי עד שנתן עדות במשטרה חוזר בו ממנה במשפט עצמו או מעיד עדות הסותרת את עדותו במשטרה. לעניין זה קובע סעיף 240 (א) לחוק העונשין כי: 'המוסר הודעות או עדויות בעניין אחד בפני רשויות שונות והודעותיו או עדויותיו סותרות זו את זו בשאלה עובדתית שהיא מהותית לגבי העניין, ועושה כן בכוונה להטעות, דינו - מאסר חמש שנים'.

בסעיף 4 להנחייתה אף כותבת הפרקליטה: 
במקרים שבהם ניכר כי היה זדון במתן הגירסאות הסותרות, ניתן אף לעשות שימוש בסעיף 81 לחוק העונשין, התשל''ז-‏1977 - המאפשר לבית המשפט לפסוק פיצויים נגד מתלונן שהגיש את תלונתו בקלות ראש או לשם קינטור או ללא יסוד.

סעיפים 5 עד 7: 

5.    יחד עם זאת, מקום שמדובר בחזרה מעדות של קורבן עבירת מין או של קורבן עבירת אלימות, יש לנקוט גישה זהירה ולהימנע בדרך כלל מהעמדת הקורבן לדין בגין מתן עדותו הסותרת.
6.    בעת קבלת החלטה בדבר נקיטת הליכים נגד עד שהיה קורבן לעבירת מין או אלימות, יש לקחת בחשבון את מצבו הנפשי של העד בעת המשפט, וזאת במיוחד כאשר מדובר בקורבן שהוא קטין, האמור להעיד נגד הורה או קרוב משפחה אחר. יש להביא בחשבון, כי במקרים רבים חושש הקורבן מן הנאשם או חש כלפיו רגשי אשם, ולעתים אין הוא ניחן בכוח הנפשי הנדרש כדי להעיד נגדו בבית המשפט עדות מפלילה.
7.    לפיכך, רק במקרים נדירים ביותר, אם בכלל, יש מקום לניהול הליכים פליליים נגד העד במקרה שכזה, ובוודאי שאין מקום לעוצרו לצרכי חקירה. יחד עם זאת, מובן כי עדיין יש מקום לנהל חקירה שתחשוף האם הודח הקורבן לחזור בו מעדותו במשטרה, ואם כן - מי האחראי לכך.

זוהי התרת דם, פשוטו כמשמעו. משטר דמוקרטי אינו יכול לסבול עיוות מעין זה. 

גברים חשופים לתלונות שוא של נשים אינטרסנטיות, מעלילות, בלא שקיימת הגנה ממשית בידם. פירושו, כי שמם הטוב, חייהם, גורל משפחותיהם ויציבותם הנפשית של ילדיהם, כל אלו מקועקעים על ידי תקנה דרקונית שאיש אינו טורח כלל לשנותה בעוד אשר ברי כי מלכתחילה אסור היה לה לבוא לעולם.

הנושא מחריף בזוכרנו כי במרבית המקרים עוסקים אנו בתלונה אשר בסיסה הוא מילה נגד מילה וכך במחשכים

-250-150 גברים במדינת ישראל המתאבדים מדי שנה בשנה על בסיס אפליה מגדרית כמתואר לעיל, בעשור החולף התאבדו מסיבות אלו כ- 2000 אבות, גברים, בעלי משפחות, למצער כ- 5000 ילדים נותרו ללא אב, וזאת על רקע עיוותי דין בבתי הדין למשפחה ובתי הדין הפליליים באשר אינם מוצאים מזור להוכחת צדיקתם נגד מתלוננות השווא, באשר דרכם להתלונן נחסמה הרמטית על פי "תקנת ארבל" בפרקליטות המדינה.  ובאם מספר זה אינו מבטא עלילת דם כלפי הנספים, איננו יודעים שפך דם מהו?!

יש לבטל לאלתר את החרפה הרצחנית כלפי גברים חפים מפשע שתיקנה עדנה ארבל ונתמכת נלהבות על ידי בייניש.
על המדינה להעמיד לדין מתלוננות שווא על הטרדה מינית מכל סוג שהוא. יש לקבוע בחוק כי העונש שיושת על מעלילות השווא יהיה זהה לאותו העונש אשר קורבנן עשוי היה להיענש במידה והיה נימצא אשם..."

ענישה זו תביא לירידה תלולה, עד הפסקה מוחלטת, של תלונות השווא, תסיר מהמערכת עול עצום ורב של טיפול בתלונות סרק, תביא לתקינת משפט צדק ותטהר האווירה בכל האמור לעברות מין.

תלונות כזב על אלימות הן עניין נפוץ ביותר בקרב נשים במשפטי גירושין, ותלונות כזב על אונס נפוצות לדעת המומחים לפחות כמו תלונות האמת לגבי אונס. מאז ימי אשת פוטיפר ועוד לפני כן, אין לאישה כלי נוח יותר מתלונת כזב כדי להרוס את חייו של הבעל, הגבר שדחה את חיזוריה, האישה ש''גנבה'' לה את הבעל, או כל אדם אחר שהיא חפצה ברעתו.

השינוי צריך לחזק את ההרתעה מפני תלונות שווא, על ידי קביעה כי מתלוננת שגרסתה הופרכה תשלם, אוטומטית, ללא הוכחת נזק, פיצוי לחשוד על הנזקים. כיום אין עושים דבר למתלוננות-סרק והדבר פוגע לא רק בנאשמים-לרגע אלא גם באמון שניתן למתלוננות עתידיות אחרות. אדם המתלונן על רעהו בתלונת שווא חייב לדעת שיש תג מחיר הפגיעה באדם ובזבוז הזמן למדינה, ולבתי המשפט.
מעניין.בנתיים לא ראינו תגובות שלך על קושיות שמקשיםותן טל

עליך, ועל נתונים רשמיים שמראים לך. 

אנחנו מחכים לראות איך את מגנה על העמדה שאת מציגה בדרך הגיונית ולא באמירות רגשיות חסרות משמעות הגיונית.

מה????הלליש

יש לך מושג כמה תלונות שווא יש?

לא חסרות נשים מגעילות שמשתמשות בכח הזה כדי להרוס למישו.

ובנינו, גם אם מתברר שהתלונה היתה תלונת שווא שמו של האיש הוכתם.

וזה באחוזים הרבה יותר גבוהים ממה שחושבים...

כ50 אחוז תלונות שווא. קישורים ישירים למעלה ^^^ותן טל

ואכן, הכתם יישאר גם אם אין  לו באמת הצדקה.

ולעומת זאת מתלוננת השווא לא תקבל שום עונש.

לא שמעתי הרבה בנות שיותר מידי מזדעקות על זה...

לדעתי, משה קצב למשל הוא דוגמה לקורבן של עלילהאלאדין
אני מאמין ייתר לשפטל מלשופטי העליון ושתי האלפיות האלה, וכמו באלף ואחת פרשיות, מאוד הגיוני שידו של פרס בדבר.
בכל מקרה, אם רק ינסה מישהו לטעון שקצב חף מפשע, ייעשה בו לינץ' חברתי.

ואגב, מקרה קצב הוכיח שלא בטוח שכדאי להעסיק נשים כמזכירות או פקידות.
כל פיטורין או משהו אחר יכולים להוות עילה לסחיטה, ואח"כ קשה מאוד לצאת מזה.
ובקשר לטרמפים:אלאדין
קשה לי להאמין שכל אישה היא מעלילה סדרתית.
סתם כך אין סיבה שמישהי תעליל משהו על מישהו רק כי הוא לקח אותה טרמפ.
לרוב זה כאשר יש שהות ממושכת יחד, במקומות עבודה וכדו', ולא אחרי כמה דקות של פגישה מקרית.
הצחקת אותי באמת! משה קצב?!פרח-בר
תגיד אתה אמיתי? האדם הזה הוא סמל הצביעות והבושה! כל מילה שלו היא ש ק ר.
ולא זה ממש לא מצביע על כך שלא צריך להעסיק נשים אלא שלא כדאי להטריד נשים שאתה בעמדת כוח כי האמת המכוערת תצא מתישהו,
זה גם נכון..ד.

והנתון של "0.5%" נראה מופרך מעיקרו.

ומי יכול לדעת כמה היה "שווא"..

עם זאת, כפי שכבר ציינתי - לא פחות מגעיל השימוש בכך שיש תלונות שווא, כדי להתחמק מאחריות לזהירות מהצקות ממשיות - גם אם לא "פורמליות" - ולגרימת פחד אצל מתלוננת, של האשמה ב"האשמות שווא"...

צריך להתייחס בכנות ואמיתיות לכל צדדי הנושא. ללא ניצולו מאף כיוון.

אגב, השאלה גם מה נחשב הטרדהאלאדין
עקיבא נוביק פרסם משהו שבעיניי הוא מכוער מאוד וממש לא ראוי, וכל הפמיניסטיות קפצו עליו שנדובר בסוג של הטרדה או מעין זה.
מה משנה ההגדרה הפורמלית...ד.

דבר שמציק ומנצל את היות הבת בת, על חולשותיה - זו הצקה לא ראויה.

וגם ההיפך. 

[ואין לנו אחריות על "הגדרותיהן" של ארוני הפמיניסטיות. שלא פעם הן עצמן הטרדה לא קטנה..]

מה נוביק פירסם?ותן טל
יש פרסומת על אוטובוסים של נשות הכותלאלאדין
אז מישהו קרע את המודעה ונוצרה מילה לא צנועה והוא העלה את זה לפייסבוק.
אגב, יש צעדות, פרסומות ואירועים של פמיניסטיותאלאדין
שכל כולם הצגת הנשים בצורה הכי בוטה ומבישה שקיימת, כביכול כדי למחות נגד הטרדתן.
אם היו עושים אלפית מזה כלפיהם, הם היו משתוללות.
ואף אחד לא משתמש בנתוני "תלונות השווא" כדי לגרוםותן טל

"פחד" אצל הבנות מלהתלונן - כי ממה נפשך - אם הבת באמת הוטרדה ויודעת את זה בוודאות - שתתלונן, הרי זוהי לא תלונת שווא. אבל אם היא יודעת שהיא לא באמת הוטרדה והיא סתם מנפחת ומעוותת דברים, אז כן - אם אישה שמתלוננת תלונת שווא תקבל על זה 5 שנים מאסר, אזי זה ירתיע את הבת הבאה בתור מסתם להתלונן תלונת שווא.

אנשים שמשתמשים בהפוך על הפוך כדי להגיד שעצם זה שיש תלונות שווא לא אומר שצריך להשתמש בהם או להתייחס להם יותר מידי - עושים את מעשהי של השופטת עדנה ארבל שתיקנה תקנה מבעיתה והכי לא דמוקרטית בעולם, שקובעת שכמעט שאין להעמיד לדין מתלוננות שווא בתלונות על רקע מין, בדיוק בשביל "לא להפחיד בנות אחרות שרוצות להתלונן" - מה שיוצר עוול מוסרי גדול מאוד לציבור הגברי.

בת שהתלוננה תלונת שווא - צריכה לשאת בכל חומרת הדין, גם פלילי וגם אזרחי - גם לשבת מאחורי סורג ובריח (ואז היה כבר צורך בלהרחיב את כלא נווה תרצה) וגם לשלם כסף ממשי לאדם שהעלילה עליו - ואז, אכן - בנות שמשקרות, היו נרתעות, ובצדק, מלהתלונן תלונת שווא על הבעל או על הגרוש בפוטנציה, או על כל גבר שהן רוצות לסחוט אותו רגשית או כספית... (ולא חסר...בת שחבר שלה עזב אותה ועבר לחברה שלה, ורוצה לנקום בו - אין קל מללכת למשטרה ולהגיד שהוא אנס אותה, גם אם היחסים היו בהסכמה מלאה מצידה - הרי את זה אף אחד לא יכול לדעת, וכמו שאמרנו, במילה של אישה מול מילה של גבר בלי ראיות - מאמינים כמעט תמיד אוטומטית לאישה).

ככה שהטיעון "משתמשים בתלונות השווא כדי לחמוק מאחריות" - הוא טיעון מגעיל שמיישר קו עם האג'נדה הפמיניסטית, ומונע טיפול אמיתי בתלונות השווא, כדי ש"חלילה" בנות שרוצות להתלונן, לא תימנענה מכך.

מי שבאמת הוטרדה אין לה מה לחשוש מתלונות שווא - מי שלא הוטרדה - צריכה לדעת שהיא תשלם על כך, אם תתלונן שווא - אכן!!!

המגעיל היחידי,ד.

זה השימוש בכך שאכן יש תלונות שווא, כדי לחמוק מאחריות להצקות גם אם אינן "פורמליות" כדי הגשת תלונה. וגם אם אין רצון להגשת תלונה, כמו שקורה בהרבה מקרים כאלו.

ולכתוב על זה "מגעיל" - זה מגעיל בריבוע...

הפמיניזם גרם להן לראות בכל בן מפלצתאלאדין
זה לא הפמיניזם, זאת הטראומה.בת-אל-חי
כל הכבוד על שני הדבריםמושיקו

ופעם הבאה אם יש לך פחד עדיף שלא לקחת...

עד כמה שזה נשמע לא יפה כך צריך להתנהג

חז"ל כבר אמרו כל כבודה  - פנימה.

וצריך להסיר כל חשש מהמרחב האישי

בחיים אל תקחי טרמפיסטים גברים לבד.בת-אל-חי

קודם כל, הסיכוי שאם לא תעצרי יחטפו אותו נמוך מהסיכוי שהוא יעשה לך משהו.

ומעבר לזה, זה אולי יעשה לך קצת מצפון, אבל אם הוא יפגע בך זה טראומה לכל החיים.

אז כל הבנות הן טראומטיות? הרי כולן נפגעות לא?אלאדין
לצערי זה די קרוב לאמתפרח-בר
המון המון בנות עוברות הטרדות על בסיס יומיומי.
אני זוכרת בתור ילדה שישבתי עם חברה בתחנת אוטובוס ואיזה גבר עצר לידנו וחשף את עצמו... אז אולי זו לא פגיעה ישירה אבל אני בטוחה בטוחה שיש כאן עוד המון סיפורים כאלו ( ולי עצמי יש עוד כמה)
מה לכל הרוחותמשיח בן דוד

מה הכוונה בחשף את עצמו?

הוריד חולצה?...זכותו..

לא ...פרח-בר
תדמיין לבד
טוב זה נשמע רע אבלמשיח בן דוד

תלוי אם זה משהו שכולם עושים בד"כ וזה יצא לידכם זה משהו אחר......!!

אבל אם זה משהו שהוא לא בטבעי כזה..זה גועל נפש

חח נו באמת...משיח בן דוד
אני עושה סייגנפשי תערוגאחרונה

ולפני שעוד כמה אנשים יפגעו

אני נועל את השרשור

אםרועישםטוב

אם מישהו מטייל ומוצא פסל מלפני 3000 שנה, האם הוא צריך לנתץ אותו או למסור אותו לרשות העתיקות?

לתת השתחוויה קטנהצדיק יסוד עלום
במובן סמלי מסורתי
ברור שבכך יש איסור חמורארץ השוקולד

הערתי ברצינות אם הציניות פוספסה כדי שלא תצא תקלה

לא זוכר. אבל לזכרוני גם אםקעלעברימבאר
גוי פוגם פגימה קטנה בפסל כדי לבטא שהוא לא מאמין בע"ז הזאת, אז הוא כבר יצא מכדי ע"ז ומותר בהנאה ליהודי.

חוץ מזה מי אמר שמותר לנפץ ע"ז שאינה שלך, ואולי לפי דינא דמלכותא כל ממצא שייך למדינה. וגם מי אמר שהוא ע"ז? והאם הולכים בזה לפי חזקה או לפי סימנים או לפי מה שאומר הארכאולוג?

שאלה מעניינתנקדימון

תציץ בפניני הלכה לגבי דין של ביטול עבודה זרה, ובחלוקה שבין בעלות יהודית לבעלות של גוי.

כאן הלכה ה - ביטול עבודה זרה של גוי | פרק י - איסור הנאה | פניני הלכה - הרב אליעזר מלמד שליט"א וכאן הלכה ו - עבודה זרה של ישראל אינה בטלה לעולם | פרק י - איסור הנאה | פניני הלכה - הרב אליעזר מלמד שליט"א

על פניו נראה שלא בטל מזה דין עבודה זרה, אם כי זה יהיה גם תלוי בשאלה האם הפסל נמצא באזור שהיה יהודי או לא. עכשיו באמת תהיה השאלה האם בכלל זה משהו שבידך לאבד או שאתה צריך לתת את זה למדינה. זו שאלה מעניינת מאוד.

צריך שאלת רב על כזה דבר. לא לנחש בעצמנו.

לא כדאי ללמוד הלכה מפורומיםטיפות של אור

אם זו שאלה רק לעיון - יש על זה מאמר בתחומין לו. המסקנה שלו לא לנתץ, כי עבודה זרה שאף אחד לא עובד היום בטלה מאליה. וגם אם יש חשש שהפסל היה של ישראל, זה ספק ספיקא - כי אולי הישראל לא השתמש בו לפולחן. ראה גם כאן:

הלכה ח - תיירות | פרק יב - בתי פולחן וסמלים | פניני הלכה - הרב אליעזר מלמד שליט"א

אולי הישראל לא השתמש לפולחן?!נקדימון

זו אמירה מאוד מוזרה.

לאיזה עוד שימוש ישראלים החזיקו פסלי עבודה זרה? בזמן שעבודה זרה שולטת בכיפה, קשה לומר שהיו מי שהחזיקו דבר כזה רק לנוי.

השאלה אם אתה קובע לפי חזקה או סברה.קעלעברימבאר
השאלה אם סתם פסל שנמצא מה חזקתו.

אם חזקת רוב פסלים שהם לנוי. אז בשביל להוציא מחזקה יש כללים הלכתיים ביורה דעה

הוא כותב שהחוקרים אומריםטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך ב' בשבט תשפ"ו 18:14

שרוב הפסלונים של הישראלים לא שימשו לפולחן אלא למסחר או דברים אחרים

(יש על זה הרחבה במאמר אחר בתחומין יג. בלי קשר למאמר - אני שמעתי מארכיאולוגית שמתישהו הארכיאולוגים הגיעו למסקנה שהיו פסלונים שפשוט שימשו למשחק ילדים)

השאלה אם בהלכה הולכים לפיקעלעברימבאר
המחקר. והשאלה איך נקבעת חזקה.

אם יש 9 חנויות כשרות ואחת טרפה ונמצא בשר ביניהם, ושרלוק הולמס אומר שיש ממצאים מיקרוסקופים שזה טרפה, מה הדין?

למשל בתכלת, למרות הממצאים המחקריים, רוב הפוסקים לא פסקו שזה התכלת

את השאלות אנחנו יודעיםנקדימון
אם אתה רוצה להוסיף משהו לדיון, תביא תשובות
אולי בבית שנינקדימון
אבל ממצאים בבית ראשון בוודאי יהיו עבודה זרה גמורה.

אבל מעניין, אחפש לקרוא בתחומין

בכל זאת מצינו פסלים לנוי בבית ראשון, למשלקעלעברימבאר

התרפים שמיכל שמה במיטה של דוד.

או האריות בכסא שלמה.

גם בארכאולוגיה יש כזה דבר פסלים שהם בבירור לנוי. אני לא יודע לגבי הארץ, אבל בבבל היו הרבה כאלה בארמונות

הדיבור שם (של החוקרים) הוא גם על בית ראשוןטיפות של אוראחרונה

(ואם התכוונת למה שהארכיאולוגית סיפרה לי בנוגע לצלמיות משחק - דומני שהיא התכוונה אפילו לא רק אצל יהודים, אלא בכלל)

וכן, המעשה הנכון הוא לפתוח הפניות 👍

יום המחרת שלכם - ראש חודש שבטזיויק

תרגישו התחדשות? או שגרה משעממת?

מה עושה את ההבדל?

אה.. וחודש טוב! 😊

בא לי לקנות ראש דשאהרמוניה

אולי היום בניגוד לילדות אני אצליח לטפל בו ויגדל לו קצת שיער

נעשה לו קוקיות, שיהיה בת

איך אומרים ראש דשא או ראשת?😉

ראשת? נשמע המצאהזיויק
סתם אני אומרת בגלל כל הדיוניםהרמוניה

"ראש אולפנה או ראשת אולפנה?" 

"ראש עיר או ראשת עיר?"

כן ראשת זה חארטה..

אפשר לומר ראשת. מלשון ראשה. כמו אבן הראשהקעלעברימבאר
לא שמעתי על זההרמוניה
נראלי המצאה של שמאלנים ממשזיויק
ראש מדשאהקעלעברימבאר
אניoo

מחבבת שגרה

היא לא חייבת להיות משעממת

בשבט יש יומולדת לעץ שלנו בגינה

שגדל בספונטניות מתוך דשא סינתטי

לא שזכרתי את זה

אבל האייפון בחר להציג תמונה שלו הראשונה להיום 

מרגשזיויקאחרונה
מה הלוז שלכם במוצאי שבתות של חורף?זיויק
זה יוצא חצי יום לפעמים.
זה ברכהפצל🤫

יש הזדמנות לעשות סעודה רביעית, להוסיף אלפא ביתא פסוקי ברכה ופיוטים וכו'. הלוואי שאזכה לחצי ממה שאני מדבר בחצי מהפעמים. אבל לפחות יש משמעותית יותר זמן ויותר נחת לזה מאשר בקיץ. (וגם בקיץ זה ברכה כי יש הזדמנות יותר בנחת משמעותית בשישי להשלים שמו"ת ושיר השירים וכו' וכולי האי הלוואי )

יפה ממשזיויק
תודה רבהנחלת

שהעברת נושא. זה מאוד חכם. יישר כוח!

חודש טוב!

השאלה שלךנחלת

לגבי מה עושים במוצ"ש ארוך. זה היה כמו מים קרים על נפש עייפה  אחרי הדיונים של חרדים -דת"ל.

אה פספסתי טיפהזיויקאחרונה
חח
סקר שמעניין אותי על תורה ועל דתמרגול

כותבת בלשון נקבה, מיועד לכולם כמובן.

1. האם את מרגישה שהחברה החרדית מייצגת את היהדות כפי שאת מאמינה בה?

2. האם את מרגישה שיש סתירה בין היהדות לבין הדרך של החברה החרדית?

3. האם את לוקחת דעות של פוסקים חרדיים בחשבון? האם אותם הפוסקים לוקחים דעות של הרבנים שלך בחשבון?

ואגיד גם למה אני שואלת.

פתאום הגעתי למסקנה שמדייקת את הקושי שלי עם החברה החרדית.

זה שהם (כחברה) לא מתגייסים, נגד גיוס וכו- מובן בעיניי הקושי.

הקושי שלי הוא עם האמירה שהם "מחזיקים את עולם התורה", או שומרים על היהדות וכו. וגם שצריך לתת להם חופש דת…

כשהאמת עבורי היא, שהחברה החרדית לא מייצגת את היהדות כפי שאני ורבנים ורבניות שאני מעריכה תופסים אותה.

ואף לעתים נוגד.

ואפשר כמובן להגיד שהכל טוב כל עוד גם לי וגם לחרדים יש חופש דת. אבל החברה החרדית לעתים לא מאפשרת את חופש הדת שלי.

ובטח שלא נושאת את לפיד היהדות.

אז האמירה שאולי אנחנו כחברה צריכים "להחזיק" אותם כי הם תורמים לעולם הרוחני והיהודי במדינה, לא רלוונטית עבורי, כי הם מקדמים גישות נוגדות יהדות.

הם מייצגים את עצמם. ויש עוד אנשים שמזדהים איתם. אבל הם לא "היהדות", ולעתים אף להפך 

אולינחלת

אתה מבין בנצרות, באלילות, אבל ביהדות, כפי שמתבטאת למשל באורח החיים והתפישה החרדית, ולא רק, משהו מאוד מעוות,  ידידי.....רחמנות. באמת.

חבל.

לא רוצה להתעסק עם זה יותר. זה הביא לכל כך הרבה דברים לא נכונים, ומכוערים (!), שחבל שהתחלנו עם זה.

חודש טוב לכולם! 

הייתם מוותרים על הקשיים שעברתם בחיים?זיויק
על מה שזה בנה בכם? לימד אתכם?
וואו, מחזק כלכךךך, תודה רבה ששלחת🙏תמימלה..?
🤗הרמוניהאחרונה
POVבין הבור למים
חיכיתי שש שנים להגיע לגיל עשרים ולהיות מורשית בפורום אבל משרשרת בדיליי של שנתיים
תוסיפי לווידוי ביו"כפצל🤫
מזעזעזיויק
ברוכה הבאהארץ השוקולדאחרונה
שהכתיבה שלך תמיד תהיה טובה עבורך ועבור הקוראים

אולי יעניין אותך