שלום לכולם,
אני נשוי כשנה וחצי, עם תינוק בן כחודשיים. ב"ה חיי הנישואים מעולים אבל יש לי בעיה רצינית עם חמותי.
רקע - אשתי היא ילדה יחידה ואבא שלה נפטר לפני המון זמן, אז יוצא שאמא שלה גרה לבד, ואני הגעתי מבית מספר מכובד של ילדים חלקם נשואים.
אז ככה, חמותי כל הזמן מנסה להיכנס לנו לחיים!
היא אומרת לנו מה להלביש את התינוק ואיך לקלח אותו, איך להחזיק אותו ואיך להשכיב אותו לישון, היא מתקשרת לפחות פעמיים ביום לאישתי, ואם היא לא עונה היא ישר מרימה צלצול אלי, תמיד צריכה לדעת איפה אנחנו, לאיפה אנחנו נוסעים, מה אנחנו עושים שם, איך אנחנו מגיעים ואיך חוזרים, ואם זה לא מוצא חן בעיניה אנחנו מקבלים נזיפה ממנה על זה שאנחנו לא דואגים לעצמינו. היא מגיעה לבקר אותנו בממוצע פעם בשבוע, למה לא הגענו אליה בשבת, ועוד..
אני בנאדם עצמאי מטבעי ששונא שאומרים לי מה לעשות ושנכנסים לי לחיים (לא שיש לי בעיה לשתף אנשים, אבל אני לא אוהב שמוציאים ממני מידע בכוח), ועוד יותר כשזה מגיע שאישה שאני בכל מקרה לא אוהב במיוחד, זה תמיד מרגיש לי שהיא מנסה להוביל את השפחה שלי ולנסות "לשלוט" במה שקורא אצלי בבית ובחיים שלנו.
אני יודע שהכוונות שלה טובות רק רוצה לעזור, אבל זה גורם לי להרגיש לא בנוח, מה גם שלאשתי יש פחות בעיה ממני עם הדברים האלה, מה שיוצר מתיחות ביני ובין אשתי...
בכל אופן, ניסתי הרבה דברים כדי לנסות לשפר את המצב, ליזום פגישות איתה, להיות נחמד, לקחת מה שהיא נותנת, להסביר לה שאנחנו צריכים חופש תנועה וחופש להחלטות שלנו, וכל מה שיצא מזה זה שהיא ממשיכה ביתר שאת להציק לנו, כבר נשבר לי ובא לי להעיף אותה מכל המדרגות.
יש למישהו עצות מה לעשות עם זה??

תגובה נפלאה