ואני בכוונה לא שואלת בתחום מסוים כי כרגע אני די מתלבטת על זה.
תבורכו.
טובי =][=
ענבל

הדרכת טיולים...
יש כמה עשרות מדרשות לטיולים בארץ, כל אחת עם אופי קצת שונה ואזורי הדרכה שונים.
עוברים קורס מאוד ארוך, אבל מאוד מעניין, ויוצאים אחרי שנתיים (כן, זה דורש לחתום על שנתיים) עם עבודה ביד![]()
אין כ''כ קשר אישי עם הילדים, אבל זו עבודה מאוד מספקת...![]()
אני ממליצה!
אם את/ משהי אחרת מעוניינת, זה מצריך מיונים מוקדמים.
אני בחריש, וממליצה ממש! מקום מקסים ואוהב, בדיוק כמו משפחה![]()
אני הייתי בדימונה. פרטים אם מישהי מתעניינת בשמחה באישי.
ובכללי הגרעין שם מדהים מדהים!!
בכללי- מאוד מאוד מומלץ להיות בגרעינים תורניים.
יש המון עשייה ביחד, אווירה תורנית טובה, משפחות מאמצות, אנשים טובים... וכל זה- יחד עם להכיר את עם ישראל במלוא העוצמה.
בגרעין נתניה יש לך פשוט אנשים מדהימים, רכזות מדהימות, עבודה אינטנסיבית ומספקת, בנות ומשפחות תורניות, שבתות פעם בחודש, הערכה גדולה מצד כל מי שאת עובדת איתם, ועוד המון המון דברים טובים!!
תקלידי בחיפוש "גרעין נתניה" ותראי כמה תוצאות יהיו לך...
בהצלחה רבה!
גרעין שצריך הרבה הרבה עשייה, בשנים האחרונות הייתה ירידה וכרגע אנחנו ממש מעלות את הרמה, הרעיון הוא ששנה הבאה יגיעו עוד בנות עם הרבה מרץ לגרעין רציני וככה המצב יעלה .
לא חסר מה לעשות בעיר, אנשים מדהימים, תקני בוקר ואחה"צ מעולים , רכזת מעולה .
אנשים טובים!!! באמת חשוב! הרבה בנות מחפשות את הגרעינים שכבר הכל בנוי בהם והם רק יהיו חלק ממשהו שאין בו אפשרות כ"כ לשינויים ועוד, הגרעין שלנו ממש ממש מקשיב לרעיונות ולפיתוחים!!!!!!
צ ר י ך בנות!!!
יש פה הרבה תקנים לא מאויישים, זה המקום למישהי שבאמת רוצה לעוף על זה ולהעיף פה את העיר בטירוף!!!!!
כיף מאד
מומלץ!!!!
מדהים מדהים מדהים.. אני עושה עכשיו שירות במרכז ואני באמת מרגישה ורואה כמה זה משמעותי.. העבודה היא בעיקר בללמד יהדות בבתי ספר חילונים אבל זה ממש לא בקטע של מורה, אבל בפעילות ממש כייפית.. וזה מדהים לראות כמה עם ישראל צמא לזה.. את רואה ילדים שאין להם שום מושג ביהדות יושבים מרותקים כשהם שומעים בפעם הראשונה בחייהם על זה שיום כיפור נועד בשביל לסלוח ולהתחרט על מעשים לא טובים שעשינו כשעד עכשיו הם היו בטוחים שיום כיפור הוא רק חג האופניים.. קיצר מומלץ בחום (אזהרה- זאת עבודה קשה, אבל אם באים ממקום אידאליסטי זה לגמרי שווה את זה...)
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..