לאיפה התפילות הלכו???לב שבור!
המשימה שלנו היא להאמין שה' מנהל את העולםברוך עובד ה'
בצורה הטובה ביותר.
יש דברים שאנחנו לא מבינים למה הן קורים,
אבל אנחנו כן מסוגלים להבין שה' עושה לנו את הטוב.
חוץ מזה את יכולה לשים לב שרוב מוחלט של הפעמים
כן רואים בעיניים את הישועה שבאה בעקבות התפילה.
אין יאוש
לאיפה שכל המצוות הלכו.אני77
הקב"ה ציווה מצוות ואנשים עברו עליהן שוב ושוב ושוב. הם הפרו ברית, אז הוא מסתיר פנים.
ואל תדאגי, התפילות לא הלכו לפח. הם בסה"כ הלכו לאיפה שהמצות הלכו, וכמו שבסופו של דבר, כל המצוות יקוימו, והקב"ה יראה איך שהוא הנהיג את העולם בשלמות כזו שההפסד מאי קיום המצוות הוא חיצוני, כך גם כל התפילות הטובות יקוימו, והקב"ה יגלה לנו שהוא הנהיג את העולם בשלמות כזו שההפסד מאי קיום התפילות הוא חיצוני (הפסד, אבל חיצוני).
אבל איך אפשר להמשיך להתפלל אם בכל המקרים השנהלב שבור!
כשביקשנו שיעזור הוא לא עזר!
עוד יתומה ועוד ועוד..
כמה אפשר?
שוב השיכבה נישברת שוב בנות מאבדות את האמון
בנות לא רוצות להתפלל כי בשביל מה? בשביל שעוד מישו ימות?
גם ככה אי אפשר לשנות את הגזרה אז למה להתאמץ?
זה מבחן אמונה. נכון שזה קשה, אבל יש אמת! ה' איתנוברוך עובד ה'
שומע תפילותינו גם אם אנחנו לא מבינים..
אולי תפילות תרמו לפחות סבל לחולהl666
או לנשמתו להגיע יותר גבוה
חוץ מי זה תפילות תורמות למי שמתפלל, זה מקל עליו בזמן אמת והוא עושה משהו
יכול להיות גם שאותו בן אדם שהתפללו עליו כבר סיים ייעוד שלו בחיים ומחלתו כבר הייתה כפרת עוונות ומה שנשאר לו זה רק לעלות לגן עדן
חוברת מצוינת בנושא שקשורה גם לאיל גלעד ונפתלי הי"דפולארד בוא
יצאה בהוצאה מחודשת חוברת בשם "אמונתך בלילות"
במקור יצאה לאחר חטיפת ורצח החיל נחשון וקסמן הי"ד.
וכעת לאחר חטיפת ורצח נפתלי גלעד ואיל הי"ד.
כמו אז גם עתה עלו שאלות רבות בנושא אמונה כמו השאלה- לאן הלכו התפילות?
אפשר להשיג את החוברת ולקרוא אודותיה בקישור הבא:
http://www.headstart.co.il/project.aspx?id=11041
בהצלחה
שלום מנסה אולי לענות...נעמה ושירה
תפילות אינן חוזרות ריקן זה בטוח
ה' הוא אבא אוהב ואנחנו לא יודעים את כל התוכניות של העולם הזה
ההסתכלות שלנו כל כך נקודתית וסובייקטיבית
המעגלים של ההשפעה של הדברים שאנחנו עושים משפיעים בהדים קטנים עד גדולים מההשפעה על האני העצמי עד לעולמי
ה' לא מעוניין להביא עלינו את כל הצרות האלו אבל יש הרבה "שיקולים" שלא ידועים לנו
זה כמו ששמעתי סיפור על זוג שהיה עקר המון המון שנים וביקש לדעת למה? למה הוא לא יכול לקבל את המתנה הזאת שנקראת ילדים ורב גדול (זה סיפור מתקופה קודמת מאוד) אמר לו שהנשמה שלו סיימה את תיקון הילודה שלו בגילגול הקודם ופה הוא צריך להשלים משהו אחר.
התפילות של כולנו לא הלכו ריקם תראי כמה התפילות עזרו לנו בלחימה בצוק איתן תראי כמה מנהרות היו כמה מאות חיילים שלנו יכלו למות ...המון ולצערנו הרב מאוד מתו עשרות וכואב לנו על כל אחד ואחד שהלך ומסר נפשו אבל אני לא יודעת איך המציאות הייתה ניראת ללא התפילות האלו.
לא יודעת מה "חסכו" מאיתנו 3 הילדים הטהורים שנחטפו. כשהרב מרדכי אליהו סבל הוא אמר לבנו שיש גזרה גדולה על עם ישראל והסבל שלו ממרק את הייסורים הכללים של כל עם ישראל.
אני זוכרת אחרי כמה הפלות שלי שבעלי הסביר לי שההפלות האלו זה צער פרטי אבל הן גם סיום תיקון וגם לצערי תשלום של העוונות של כלל ישראל .
הדברים שאני אומרת לא פשוטים ולא קלים אבל אם נבין שכולנו גוף אחד וכשאחד עושה משהו רע / כשכואב במקום אחד כל הגוף / העם סובל
והתפילות אי אפשר ואסור לנו לוותר עליהם .
הם הם הדבר בעניי הכי חזק כדי להמתיק את הדינים מעלינו. ה' רוצה את התפילות שלנו אבל אנחנו לא יודעים מה התיקון של כל אחד מה המסלול של הנשמה שלו שצריכה לעבור. אנחנו יכולים לעשות את ההשתדלות שלנו ולהמיך להאמין שיש דברים שאנחנו לא יודעים ושה' אוהב אותנו וזה "מצער" אותו יותר מאותנו.
אני כמובן לא רואה את התשובה שלך אין אופציה כזאת בערוץ 7.
מקווה שה' ייתן לך כח לראות ויאיר לך את הדרך לראות ברחמי ה' על בריותיו.
שרית
זאת התגובה הכי נדושה אבל הכי נכונה-ענבל
בס"ד
לאבא מותר גם להגיד לא.
והקב"ה לא עובד אצלנו.
אנשים הולכים לעולמם, זה טבעי, זה לגיטימי.
נכון שזה כואב לנו כי הם הולכים מוקדם וכדומה וכי זה גורם צער.
אבל אנחנו שוכחים דבר חשוב-
לנו זה כואב, להם טוב יותר שם עקרונית.
העולם הזה הוא לא העולם היחיד, יש גם עולם הבא, ושם טוב.
אז להם טוב.
לנו כואב כי הם לא איתנו יותר, אבל להם לא.
אני לא יודעת למה הם נפטרו ומה היה העניין, אבל אני יודעת שלקב"ה חשבונות משלו ואני לא נכנסת אליהם.
תפילות לא שבות ריקן.
הן הולכות לדברים שאליהם הן צריכות ללכת.
גם אם את לא יודעת ולא רואה את זה..
והמשפטים למעלה מסכמים הכל.
[אגב, משפטים שנאמרו על ידי הורים שילדיהם נפטרו.. נראה לי הצער והכאב שלהם הוא לא משהו שמוטל בספק].
תחשבי שהיה צריך להיות פיגוע גדול והתפילות מנעו אותסבבות!
אותו ומי שהיתפללתם עליו וניפתר היה כפרה לכל עם ישראל...ו
ואל תישכחו מי שמתפלל על חברו נענע תחילה אולי לך היסבבות!
היה צריך לקרות משהו והתפילות על החולה עברו להגן עליך
וחוץ מזה גם לה' כואב שאנחנו מצטעריםברך משה
כמו שנאמר בכל צרתם לו צר,
תתפללי על כל דבר - ותראי שה' עונה, זה הכי מחזקברוך עובד ה'
כל התפילות??ברך משה
אם תתפללי שה' יביא לך גיטרה ה' יביא לך,
יש הרבה דברים שאנחנו כן מתפללים ואנחנו רואים ישועות,
תנסי להתפלל על דברים מקטנים וזה יבוא בקלות,
דברים גדולים כמו חולה סופני צריכים הרבה יותר תפילות,
ואם ישאלו השואלים ומה עם הרב עובדיה זצ"ל שכ"כ הרבה התפללו עליו וכו... שני תשובות לי אליהם, האחת שהרב סיים את תפקידו בעולם, השניה שה' לקח את הרב כי הוא רוצה את התפילות שלנו הוא מתגעגע לשמוע אותנו אז הוא לוקח לנו משהו שחשוב לנו בשביל שהוא אוהב לשמוע אותנו,
לא נסתכל על זה שה' שונא אותנו חלילה, אלא ההפך הוא כ"כ אוהב לשמוע אותנו, והראיה מאברהם ויצחק שהנשים שלהם היו עקרות וה' כ"כ רצה לשמוע אותם ולבסוף נתן להם את שלהם,
אנחנו נראה את הפירות בצורה אחרת אי אפשר לדעת אולי לילדים שלנו אולי לחולים אחרים, כי לפעמים גם תפילות של אחרים עוזרות לנו.
וגם משה רבנו שהוא התפלל 515 תפילות להיכנס לארץ לא נענה, כי ה' היה לו חשבון אחר הוא לא רצה שהמקדש ישאר קיים ועם ישראל יוכחד ח"ו.
ה' הוא שומע תפילת כל פה, אם נתחנן אליו כבן קטן לפני אביו נקבל את משאלותינו והכי חשוב להתפלל שיבוא הגואל ויגאל אותנו במהרה בימינו
מי שמנהל את העולם אוהב אותנו מאוד!!!ילד ירושלים
והוא יודע הרבה יותר טוב ממנו לאן להפנות את התפילות. ואם הוא החליט לקחת למקום אחר- אז זהנ הכי טוב. ואם הוא השאיר אותו בחיים עוד קצת בזכות התפלה. ואולי בגלל התפילות אני לא חולה? או אבא שלי? או שהאינתיפאדה השלישית פחות קטלנית? אנחנו לא יודעים אבל אנחנו סומכים עליו בעיניים עצומות כי הוא אוהב אותנו יותר מכמה שאנחנו אוהבים את עצמנו!
אמתברך משה
תפילה זה מלשוןמחשבה אחרת
התפתלות. כשבתורה כתוב על נפתלי בן יעקב "נפתולי אלוקים נפתלתי" אם אינני תועה רש"י שם מסביר מלשון פתיל ששזור מכמה חוטים. - חבר יקר שלי הסביר לי, שזה לשון של תפילה, אנחנו מתפלים דהיינו נשזרים עם ה'. אל תוותרי על התפילות, כי זה הקשר עם ה', זה לא קשור לישועה שתבוא מהם, שהרי הקשר איננו על בסיס ישועות, הקשר עם ה' הוא מהותי. - התפללת על הורה של חברה, לכאורה לא נענה, מטריד אותך למה, לו, שתפי את ה' יתברך בזה. צאי לשדה, תבקשי מאבא אוהב שיאיר לך את דרכו בעניין הקטן הזה, שהרי זה מאוד מטריד אותך (חשוב לי לומר שאם זה לא באמת מטריד אותך וזה רק איזה טירוניה אז אני לא מבטיח כלום, לא קשר עם ה' ולא ישועות).
תודה! חיזקת...אני ולא אחרת
זה באמת קשה..אבל-בחיפוש
תכלס,כשיש מקרה קשה-אנחנו מרגישים צורך חזק לעשות משו, ולא להישאר בחוסר אונים הגדול הזה. אני מאמינה שהתפילות והתהילים הם הרבה מאד בשבילנו.שלא נשב בלי לעשות כלום בסיטואציה קשה כלשהי..
מבינה את הכאב הגדול.הרבה שמחה וסייעתא דשמייא!!
אני איתך בצערך ובצער חברותיךחכמת ישישים
איתך בצערך ובצער חברותיך. אנחנו לא מבינים את זה. התפילה היא צורך של האדם. כשזה נגמר טוב, אנחנו אומרים שהקב"ה שמע את קולנו ועזר. כשזה נגמר רע, אנחנו אומרים -- ה' נתן ו-ה' לקח, יהי שם ה' מבורך. לא תמיד, זה עונש על מעשה רע של היחיד. הרבה צדיקים ניספו בשואה ובארועים אחרים. אנחנו קוראים לזה הסתר פנים. אבל, אנחנו הלא יודעים שהאדם נתקלל בעונש מוות על שאכל מעץ הדעת בניגוד למצוות ה'. הסיבה שאנשים לא מתים כולם באותו גיל היא ש-ה' ברחמיו על האדם מנע ממנו לדעת מראש מתי יהיה יום מותו. יש אומרים שאדם מת כשתפקידו בעולם הזה מסתיים. לפעמים תפקידו מסתיים יחסית מוקדם.
מכל מקום, רואים שהקב"ה שומר את הבטחתו לעם ישראל והוא מקבצנו חזרה לארצנו. בהקשר זה, אומרים שששת המיליונים נטבחו כי הם היו "דור המדבר". כדי להכשיר את העם להכנס חזרה ארצה, צריך לחסל את "דור המדבר" שאינו מתאים לעלות ארצה. אולי כי התייאשו בליבם מארץ ישראל או כי "מאסו בארץ חמדה" כפי שאמר בעל "אם הבנים שמחה"-- ככלל.
המצוות פונות בערבוביה גם אל הכלל וגם אל היחיד בכוונה. הסיבה לזה היא שהיחיד הוא חלק מהכלל וישראל ערבים זה לזה. לכן, כשכל יחיד עושה את שלו ומקיים את המצוות שלו, אז -- ה' מספק להם את צרכיהם ככלל. כלומר, כש-ה' עוצר את השמים ואין גשם -- אז כל יחיד באופן פרטי רעב ללחם וכולם יחד רעבים ללחם ועלולים למות או להיגרש מעל האדמה הטובה ולסבול בין הגויים. כך שבעצם ה' דואג לכלל, לא ליחיד. ליחיד -- רק כחלק מהכלל. זה כמובן לא אומר ש-ה' לא יכול כאילו להתמקד ביחיד זה או אחר כשיש לו תוכניות ביחס אליו. הוא יכול לבחור במשה או בדוד למשל כדי להנהיג את העם. התשובה לשאלתך היא שלא תמיד יש תשובה לבקשה. היום, למשל, הוא לא מנע את רצח החייל אלמוג בתל אביב והצעירה דליה בגוש עציון ה' יקום דמם. כי הוא כנראה רוצה לעורר את עם ישראל לעמוד על נפשנו ולא להמשיך ל"הכיל" ולהתרפס כפי שעשינו בגולה...
לאבא מותר להגיד לא.לשם שבו ואחלמה
אבל לא תמיד אפשר להבין מה ולמה הוא עושה מה שהוא עושה.
אבל הוא תמיד מקשיב לנו היטב
הקבה לא צריך אתכם כסנגוריוראדר
והוא לא שכר את שירותכם כסנגורים כנגד ילדיו .
בדמעות רותחות אציע לכם כי מוטב תהיו סנגורים של עם ישראל ולא הפוך .
וכן, 'לב שבור' שאלתך קשה ביותר לאן הולכים התפילות ? ולמה יהודים ממשיכים להירצח ? ואיך הקבה נותן לזה יד ?
זה שאין אנו יודעים דעת עליון לא מצדיק להצדיק את המצב הבלתי נסבל הזה.
אני נשאר עם שאלה פתוחה לריבנו של עולם , למה הרעות לעם הזה? די מספיק !
עיני עיני יורדה מים על חללי ישראל על בחורי ישראל היקרים המסולאים מפז איכה היו לנבלי חרס , בחורים בחרב נפלו ובתולות לא הוללו .
הגלות הזו חייבת להסתיים כבר ואין לנו יותר כוח להמשיך ולסבול אותה אז אנא ממך רבש"ע השבנו ה' אליך ונשובה חדש ימינו כקדם.
יחד עם אחיי ואחיותיי באבלם על מות יקירינו בידי בני עוולה , וניקיתי דמם לא ניקיתי.
המצב הוא צודק כי ה׳ צדיקלשם שבו ואחלמה
אני לא סנגור של ה׳ כי הוא לא עומד למשפט.
אני רק מספר לילד כואב שאבא עדיין אוהב.
גם אם קשה להבין.
נו נו אני מקווה שלפחות אתה מבין את מה שאתה אומרראדר
אבא אוהב אמור להראות את אהבתו ולא לשלוח שליחים שיסבירו שהוא אוהב.
כשזה כואב צועקים ,
ואין אויר להסביר או לקבל הסברים מחמת הכאב .
ההסברים שלך מתנשאים כאילו אתה מעל לצער ,
כאילו אתה נמצא במקום גבוה יחד עם הרבש"ע ורואה דברים בפרספקטיבה שלו .
אבל אנחנו ,
אנחנו אנשים קטנים ואנושיים ,
שרוצים חיים טובים ושמחים כפשוטם בלי להיזקק להסברים המלומדים שלך.
וכאשר זה לא כך הרי שיש מקום לשאלות .
ואם כן הדרה קושיה לדוכתיה , למה הרעות לעם הזה?
והשאלה כמובן מופנית לרבש"ע לא אליכם יושבי בתי חומר ,
רק הקב"ה בעצמו יכול לתרץ את השאלה הזו בבחינת אנוכי אנוכי מנחמכם.
סליחה?ענבל
בס"ד
אבא לא נותן מכה על היד?
אבא לא נותן סטירה לילד שמתחצף?
או פליק?
מאיפה הבאת את זה?
אמר כבר אדם יותר חכם ממנו "חושך שבטו שונא בנו".
ויש עוד אמרה "שבטך ומשענתך המה ינחמוני".
גם השבט.
כי השבט נועד להחזיר אותנו לדרך הישר, לעורר אותנו לחשבון נפש.
הקב"ה לא יירד מהשמיים ויביא לך תשובה, עליך מוטל לחפש אותה, ומה לעשות שבשביל לחפש אותה צריך אנשים בשר ודם?
אין שום אמירה ביהדות שהקב"ה חייב להיות כל הזמן טוב.
להפך.
ואני לא מבינה מאיפה אתה מביא את הדברים שלך.
^^^ מסכים כמעט לחלוטין...ברוך עובד ה'
כל מילה בסלע,
חוץ ממה שכתבת שהקב"ה ח"ו לא תמיד טוב.
ברור שהקב"ה הוא תמיד טוב, פשוט בתור בשר ודם
אנחנו לא תמיד מצליחים לראות את זה במציאות מיד.
"טוב ייי לכל ורחמיו על כל מעשיו"
טוב במושגים ארצים
ענבל
מחילה שהשתמע אחרת.
כמובן שלא התכוונתי שהקב"ה רע..
אחי אני מסכים איתךברך משה
אבל מי אנחנו הקטנים נאמר שזה רעה לנו אנחנו לא יודעים מה ה' מכין בתבשיל אנחנו באמצע הסרט
לפי מה שאני יודעת בס"דהדסדס
יש גזירות שיכולות להתבטל ,כי הן "חתומות בטיט", לעומת גזירות שלא יכולות להתבטל כי הן "חתומות בדם". אנחנו צריכים להרבות בתפילה,כי לעולם איננו יודעים איזו גזירה זאת.
חשוב לדעת ,שגם במקרים כאלו, בו התפילה לא פעלה את מה שביקשנו, בכל זאת אינה הולכת לאיבוד. כל התפילות נשמרות ,והקב"ה עושה בהן את השימוש הנכון- להגן על עם ישראל, לעזור לאדם המתפלל בעת הצורך ,ועוד.
זה כלל בבריאה שאף תפילה לא הולכת לאיבוד,אלא שלפעמים לא רואים את זה אחד לאחד כפי מה שביקשנו, לדוגמא,כאשר השם יודע שהאדם הזה סיים את תפקידו בעולם ואין אפשרות שהוא יישאר, לכן לוקח את התפילות ומשתמש בהן לדברים אחרים-לטובת המתפללים או לטובת עמ"י (ואז המתפלל מקבל על זה שכר של גמילות חסדים).
מציעה לך לקרוא את הספר "ברומו של עולם" של הרב יעקב ישראל לוגאסי. מדבר מעניין התפילה.
בפרשת השבוע האחרונה (וירא)מחשבה אחרת
קראנו על אברהם אבינו שהתפלל על אנשי סדום, וליכאורה בקשתו להם ינצלו תכלס בסוף לא נענתה וה' הפך את סדום. אבל אאע"ה זכה על ידי התפילה להבין את המהלך הצודק של ה', הוא ממש הבין שאין סיבה להציל את אנשי סדום.
נראה לי שאם אנחנו נתפלל עד הסוף כמו אאע"ה ונשפוך אמתלאות וטענות לפני ה' כמו אברהם אבינו נזכה להבין את הנהגת ה', מה שה' עושה בעולם יאיר לנו. אבל זה בתנאי שאנו באים בתפילה אמיתית לפני ה', לא סתם "ה' תעשה שאני אהיה עשיר" או "תעשה שזה וזה לא ימות מהמחלה" וכיוצא בזה, וכי למה שתהיה עשיר? ולמה שזה וזה ינצל? סתם כי זה מה שצץ לך הרגע בבטן. וואלה ה' לא חייב להענות לתפילה שכזו.
חשוב לי להדגיש: ברור לי שהדיון פה הוא לא על תפילות זולות אלא תפילות שאנשים שפכו את ליבם נוכח פני ה', אבל בכל זאת, תמיד יש מה להתחזק ולהתקדם, וכנראה שאנחנו עדיין לא בדרגת אברהם אבינו ע"ה שאנו זכאים לקבל תשובות להכל, אז כן כדאי שנתחזק בזה ועוד ועוד נשאף למקום הזה.
כל מילה בסלעברך משה
אני מבין את האלו שחוו שהתפילות שלהם לא נענו, אני יש לי גם דבר שהוא ממש חשוב לי וכבר 4 שנים אני כביכול לתקוע איתו עד עכשיו, אבל אני מאמין שהכל מאיתו יתברך ויש לו תוכנית גדולה, ודווקא הקשיים האלו גרמו לי להתפלל ולהיות בקשר עם ה' בכל השנים האלו.
שתפילותינו תקובלנה ברצון בשמחה ובששון.
התפילות מצטברות ואחר כך הם עוזרות למשהו אחרבת 500אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!