תגידו,...חסויה בריבוע
אני בבצפר חרדי ויש שם רכזת שמאוד שונאת אותי חחח
טוב לפני שהגעתי לבצפר הייתי די דוסה ושנה שעברה נהפכתי לגמרי אבל לא רק , גם לא הייתי נכנסת לשיעורים ומה לא הייתי עושה.... כל השטויות היו מתחילות בי לרוב--
ואז היא החזיקה אותי חזק מאוד עם עונשים וצעקות וזה.. בחופש החלטתי שאני ממשיכה שם רק אם אני משתפרת מבחינת לימודים ועושה לעצמי גדרות מבחינת דת (למרות שיש לי חבר)
בקיצר... והיא שוב נטפלת אלי למרות שממש השתנתי! היא אחת והיא הורגת אותי מה עושים איתה?
היי סורי נשלח לפני שהחלטתי שישלח;)חסויה בריבוע
תיקון: לא הייתי נכנסת לשיעורים
והיום היא תפסה אותי עם האמפי שלי ויש שם שירים גרועים..
כדאי לי לעבור לבצפר פחות חזק?
ומה לעשות עם היא תספר להורים שלי מה אני שומעת?
ובכלל איך מתמודדים עם מסגרת קשה כמו בצפר?? חייבת עזרה וטיפים אחרת--
תנסי להתעלם ממנה לתקופהיעל

תנסי קצת לא להקשיב למה שהיא אומרת ולנסות להתחזק באמת.

הרמב"ם אומר שאם יש לאדם מידה גרועה כלשהי, כדאי שילך לקיצוניות השניה.

ציינת שאת שומעת שירים לא טובים. אני ממליצה לך לפי שיטת הרמב"ם להשתדל לא לשמוע שירים בכלל במשך חודש, או שבועיים.

אחרי התנתקות מלאה, יהיה לך קל יותר לחזור לשגרה הקודמת שלך, ותוכלי לשמוע חופשי שירים- כי תדעי שאת השירים הלא טובים את כבר לא תשמעי יותר לעולם.

ובקשר להברזות משיעורים- אותו דבר. תשתדלי להגיע בכל השיעורים, בזמן, מצויידת ומוכנה. כמובן שזה לא יחזיק יותר מדי זמן, אנחנו בני אדם סה"כ, אבל את כבר תראי לבד איך שמינון ההברזות ירד בהרבה בעז"ה...

אני ממליצה לך לא לעבור לבית ספר "רך" יותר, זה רק יקלקל אותך עוד יותר.

כשיש לאדם קושי כלשהו, הפתרון הוא לא ללכת למקום שבו מתירים לך אותו, אלא לנסות להתמודד איתו.

אם הייתי פסיכולוגית הייתי ממליצה לך לברר עם הרכזת הזאת מה מפריע לה ולנסות ביחד למצוא את הדרך שתתאים לשתיכן... אבל אני לא, ואני יודעת שזה לא מעשי

בכל מקרה, תנסי לעשות קצת בשיטת הרמב"ם וקצת לפי דעתך. והכי חשוב- אל תייאשי את עצמך! אל תעברי למקום אחר ואל תגידי לעצמך כל היום שזה האופי שלך שהשתנה ואי אפשר לחזור. כי כל זמן שהנר דולק- אפשר לתקן, וכשם שאפשר לקלקל ככה אפשר לתקן.

בהצלחה, חברה! נשיקה

וואי אמאלה ישלי כמה דברים להגיד!!rachelimr950

תקשיבי דבר 1: אל תעברי בית ספר זה רק יהיה ראש בקיר!!! וגם זה אולי את תדרדרי מבחינה דתית..?

את פשוט צריכה להגיד לרכזת את כל מה שרשמת פה ולשתף אותה מה היא חושבת ואיך אפשר לעזור?

ואולי מה היא יכולה לעשות בשבילך שזה לא ימשיך?

דבר 2 : הקטע עם ה-M.P זה באמת מבאס גם לי זה היה קורה עם הפלאפון ורצו להחרים לי אותו וס'ה..

עד שפשוט קבעתי לבית ספר עובדה שאני מביאה פלאפון לבית ספר.. (והבאתי והמורות ידעו שאני מביאה)

וזה היה להם בעיתי והיה תקופה שממש היה לי עם זה קשה!! כי גם ישלי סמארטפון....

קיצר אני ממש ממליצה לך להתרחק קצת מהרכזת ולא לעשות ממנה סיפור כי היא לא כלום.. !!

את פשוט אומרת לעצמך אני והיא לא קשורות!!

אבל באמת בשלב הזה אל תעשי מזה סיפור!! ואל תעברי בית ספר!!

בהצלחה מאמי*-:

וואי גם אני בבצ'פר חרדי תני כיף!!בת 500אחרונה

אבל אני באמת חרדית ואני לא עושה בעיות אנל'א לוקחת סיכונים ואם הייתי קצת יותר טובה בלימודים אז היו חושבים שאני צדיקת הכיתה 

אבל אני באמת צדיקה זאת אומרת אין לי חבר ואני לא שומעת שירים גרועים רק ש........ יש לנו אינטרנט אבל.. גם זה עם הגנה!!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך