סליחה על הריחוף
לדעתכם זה דבר שאפשר להתחיל לחשוב עליו?
לשאוף אליו?
לרצות אותו?
סליחה על הריחוף
לדעתכם זה דבר שאפשר להתחיל לחשוב עליו?
לשאוף אליו?
לרצות אותו?
אבל ת'הזוי!
אבל גם אני, אז אני אוהב אותך ככה.
שנזכה בקרוב לחזרת הנבואה.
העולם נמצא בתקופה של הסתר פנים ועינינו הרואות את כל הצער והבלבול שפוקדים אותנו. הופעת ה'היא בצמצום ן
ואין אני באה למעט בנסים שעשה ה' איתנו,הבלבול,הצרות הנוראות,לענ"ד גם בעיות הקשב נובעות מהצימאון של הנשמה להופעת ה' השלמה . התשוקה לדבר עם הקב"ה היא צורך פנימי שבדורנו פורץ החוצה.יש שזה במודע ( למשל בא לידי ביטוי בצורה נפלאה בשירים) ויש שזה פורץ בצורה של חיפוש בלבול חוסר רוגע. הגיע הזמן שנצעק בקול גדול אבא אנו רוצים לדבר אתך,לשמוע אותך, את פניך ה' נבקש.
על נבואה!
החסרון בנבואה בהרגשה שלי זה החסרון הכי גדול שקיים בעולם
בס"ד
נביא הוא הכרח על מנת למנות מלך, לקדש את ירושלים, לבנות את בית המקדש ובכלל כל דבר שקשור בקידום הגאולה- זה לא דבר שצריך "לרצות", זה דבר שצריך לפעול על מנת להשיג.
כמובן גם יש השתדלות, שכוללת דבקות בה', ביטול מוחלט אליו ועשיית רצונו.
לא מגיע לו שהוא יוכל לדבר עם ה'. אין פה היגיון אנושי.
מה שכן - צריך יהודי שעובד על עצמו, וגם תוך כדי הדרך ייתכן שה' יפתח לו.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים