תחילת שביעי, אני כבר יותר מחודש עם צירים פה ושם.
בדיקה שגרתית של צוואר הרחם- פתאום הוא מגיע ל24 מ"מ ושולחים אותי לבי"ח. לא היו כמעט צירים לפני, הרגשתי טוב, אחרי הרבה שתיה ומנוחה.
באמצע הלילה- אני מתעוררת מצירים כואבים כל 15-20 דק'. רק אחרי 2 ליטר ו3 שעות הם הואילו להרגע. למחרת הלכתי להבדק- צוואר 34.
פתאום באמצע היום- אחרי שכבר שתיתי כמעט 2 ליטר מהבוקר ונחתי מהבוקר (הרוב במיטה, חלק בישיבה) פתאום צירים כל 10 דק'. עברו לבד אחרי שעה וחצי..
ודוקא ביום שהיה לי אירוע והלכתי והסתובבתי הרבה ואפילו סחבתי קצת (תיק עם בקבוק של ליטר וחצי+אוכל+עוד כמה דברים) ואפילו לא שתיתי הרבה- לא היה כלום. (חוץ ממשהו קצר אחרי שרצתי לאוטובוס)
אולי באמת אני צריכה לא לנוח ולא לשתות אלא להיות בפעילות??
(אה, וכמובן, כל פעם שיש מוניטור- אז יהיה ציר אחד כשהאחות מסדרת את הדברים, פעם אחת היא גם הרגישה את זה ממש, ועוד אחד 5 דק' אחרי שהיא מורידה הכל. רק לא בזמן של המדידה
)
ואני מתה מפחד מאשפוז. ומשומה הרופא שלי אוהב להעלות את האופציה הזו.. ואני מבטיחה לו שאני נחה ושותה כל הזמן. (מבחינתו לשתות זה התרופה לכל בעיה. כאבי גב? תשתי! צירים? תשתי! כל היום בשירותים? תשתי! העובר לא מפסיק להשתולל? תשתי! עד שלא תהיה לי רעלת מים הוא לא יפסיק לחפור לי.. ואני מגיעה לאיזה 4 ליטר ביום!)