אולי זו שאלה שחפרו עליה קצת.אבל אשמח שתענו![=שמיניסטית
תגידו.. שאלה קצת מוזרה אבל תחשבו עליה באמת. מה הבעיה בלשבת בנים ובנות ולדבר סתאם..?
מצטרפת לשאלה !~שירוש~
‏"אל תרבה שיחה עם האשה"די"מ
‎באשתו אמרו,באשת חברו קל וחומר.
אך אם זה בשביל למצוא את אשתו אז נראה לי מותר...
אבל סתם??? ‎
לפי דעתי.מברת המלך
לשבת עם בנים ...ולדבר ״סתם״ זה חארטה . משהו (לפחות בהרגשה של אחד הצדדים ) קצת יותר להוט ואולי בשלב מסויים של אחרי הרבה שיחות גם מאוהב . זה עיניין שמאוד תלוי גם באיזה סוג של חברה ,גיל ועוד מס דברים זה לא ממש מוחלט אבל בכללי זה מאוד בעייתי לדעתי ..זה לא מוביל למשהו עינייני עם תכלית ..וזה יכול לגרום לקשרים ,לחטאים ולנזקים לטווח הרחוק והקצר .
..אוהבי ה'
אם זה סתם לשבת ולדבר למה את צריכה את זה?? זה סתם סתם לשבת ולדבר ואת יודעת בדיוק לאן רוב המקרים האלו מובילים...
יש פעמים שיש בזה צורך ... אבל אם זה לסתם עדיף שלא... זה שאלה טובה למה מרגישים צורך בזה ולא מספיק לשבת עם חברות?? זה התאווה של העולם הזה ;) זה הכיף!! וזה לא מה שצריך ליהיות הכיף!!
בכלל לא חארטה!!לפיד בוער!
שאלה מצוינת ולגיטימית!!הנסיך חצוי-הדם
כשתשבי עם עצמך בשקט ותחשבי על זה באמת
תראי שזה לא סתם.
זה לא דיבור זורם כמו עם חברות, המתח המיני תמיד יהיה באוויר, את תשימי לב שאת שמה לב למה שאת מוציאה מהפה, מסדרת את השער כל חצי דקה, ומרגישה לא בנוח אם יצאת בחצאית שלא מתאימה לעליונית...
זו שאלה שכל מתבגר עם חשיבה עצמאית יתמודד איתה בזמן כזה ואחר.
לגיטימי!
דיבור זה קשרדביר מ.אחרונה

בעזרת ה'

שאלה טובה ואמיתית..

דיבור זהו סוג של קשר, וקשר עם בנים זה דבר אסור. הרכבת של יצר העריות דוהרת מהר מידי, רכבת חסרת שליטה. החברה שלנו מאה בנות צדיקות, אידיאליטיות שאמרו: לי זה לא יקרה, אני יודעת לשים גבולות. ו...לא, לא יודעת לשים גבולות, רק בוכה לאיזו בור היא נפלה.

שיחה כזו מזיקה ל-2 הצדדים. הבחור שמדבר איתך בטוח שאת מרגישה אליו את מה שהוא מרגיש אלייך. במצב כזה- כל אפשרות תהיה בעייתית מבחינתך-  שאת לא רוצה קשר עמוק איתו, ואז לכי תתפטרי ממנו... ואם תתאהבי בו- אז כבר הסתבכת במשהו שלא רצית להיכנס אליו.

ה' כ"כ אוהב אותנו, הוא לא רוצה שיכאב לנו! לכן הוא אומר להתרחק, כדי שלא יהיו פרידות לא נעימות אח"כ.

מקווה שהובנתי, בהצלחה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך