היי,השאלה מופנת למי שעושה/עשתה שירות לאומי בהעמקת יהדותמברת המלך

תכל'ס כי הרגשתי שזה שליחות.~מישי~
ואני מרגישה ככה ובעוצמה יותר גבוהה היום, בשירות.
אבל חוץ מזה (פחות חשוב מזה אבל בהחלט חשוב- אחרת אי אפשר לתרום) אני גם מאוד נהנית![]()
![]()
כי הרגשתי שזה מה שעם ישראל צריך עכשיו..~טלוש~
ניסיתי לחשוב לפני השירות איפה אני אוכל הכי לתרום, איפה אני יעשה הכי טוב לעולם..
והמסקנה שלי הייתה שעכשיו המשימה שלנו זה קרוב לבבות, אחדות, והעמקת יהדות מבחינתי זה בדיוק זה..
חוץ מללמד אותם יהדות זה בעיקר להראות להם שכמה שהם חושבים שהם אטאיסטים ומנותקים הם לא באמת כאלה! ושכל הערכים החילוניים שהם דוגלים בהם של כבוד הקשבה וקבלת האחר לא סותרים את התורה אלא נובעים ממנה..
ובכללי להראות להם שהיהדות ודתיים זה לא משהו כל כך מפחיד ומרוחק..
אממ...ארוך.אנסה לקצר
בת-שבע77
הרגשתי שזה מה שעמ"י צריך
והרגשתי ששם אני יכולה לתרום הכי הרבה (בהשוואה לתקנים אחרים שחשבתי עליהם)
חיפשתי משהו יצירתי שכולל עבודה עם ילדים
ומצאתי![]()
וואלה שאלה יפה
ג'סי סטריינג'אחרונה
תשמעי, אין ספק שכל התחומים חשובים ממש, וחייבים בנות שירות בכולם - כי באמת בנות שירות עושות כל כך הרבה,וזה מדהים. ומה שכיף הוא שזה תחום כל כך מגוון - שכל אחת יכולה למצוא את עצמה איפה שטוב לה ואיפה שהיא יכולה לתרום הכי הרבה.
אז למה בחרתי דווקא בתחום של העמקת יהדות?
אני באתי ממקום שפשוט הרגשתי שמה שהעם צריך בזמן הזה - זה שקצת ינערו אותו ויזכירו לו שהוא יהודי. שנה לפני-כן הייתי בסמנריון "גשר" ודווקא בו - תוך כדי מפגש עם בנות לא דתיות, הבנתי כמה הם לא יודעים וכמה הם חיים על סטיגמות ועל כל מה שהתקשורת מוכרת.
אז דווקא בתחום הזה הרגשתי שיש לי הזדמנות לשנות, לעשות. יש לי גישה לכמה מאות תלמידים לא דתיים, שאני יכולה להראות להם את היופי בעם שלנו, להתחבר אליהם, לחבר אותם אל השורשים של עצמם...
ואחרי ההתנסות - אני יכולה להגיד לך שזה מדהים - לספר לילדים את סיפור יציאת מצריים או את סיפור המגילה - ורבאק, זאת הפעם הראשונה שהם שומעים את זה! אז את מתחילה להבין שאם לא את - אולי הם מעולם לא היו שומעים את הסיפורים האלה. הסיפורים הכי הכי הכי בסיסיים שלנו. ואיך אפשר בלי הבסיס?!
מה גם שמעבר לאידיאולוגיות - זה שירות כיפי בפני עצמו. הכנת השיעורים, להעביר את השיעורים לתלמידים... הם חמודים ומתים על הבנות שירות - מחכים ממש לשיעורים האלה, משתפים פעולה, צוחקים כשצריך...
בקיצור, זה התחום שבו אני רציתי לתרום את שנות השירות שלי, ולא מתחרטת 
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו