יש למשהו ניסיון עםefraim37

תוכנת k9 לסינון אתרים.

ברימון עצבנו אותי (סליחה על הביטוי) ואני שוקל ברצינות להחליף, ומחפש תחליף.

ועוד משהו. משהו מכיר תוכנה טובה שמבטלת את לוח המגע (של העכבר) במחשבים ניידים בזמן הקלדה (חוץ מ Thouchpad pal). לחילופין, קיצור במקשים (למחשב ASUS)?

תודה לכם.

אם יש לך ווינדוס 8 יש את זה בהגדרות עכבר ומקלדתחי בסרט
יש לי נסיון רבשואף לאור

אבל אם השאלה היא רימון או k9 אז רימון עדיפה משמעותית מאד מכל בחינה.

זה גם תלוי בידע של האדם על מרחבי האינטרנט והאם הוא בסכנה להתפתות ולנסות לגלוש במקומות לא טובים,אם עד עכשיו רימון ביצעה את מטרתה,אל תחליף.

בנוסף k9 לא מתיימרת לחסום תכנים לא צנועים מבחינה תורנית כמו במסלול הגבוה ומעלה,אלא דברים ברמה גרועה יותר,אך כפי שאמרתי גם מהבחינה הזו רימון טובה יותר לענ"ד

אני לא יודע במה הם בדיוק עוררו את מורת רוחך אבל לא כדאי להחליף,לכל מוצר יש פגמים,מנסיוני השירות לקוחות שלהם דווקא מהיר ומתחשב,אלא אם מדובר בדבר ספציפי שנתקלת בו

יש להם בעיה שהם חוסמים כל מה שאפשרחי בסרט
גם דברים שהם לא בעייתיים
למשל הרבה קישורים להורדת תוכנות (חוקיות) חסומים
אתרי קניות, והמון מידע שאין איתו בעיה, מלבד זה שהם עדיין לא הספיקו לעבור עליו ולאשר אותו
כ״כ הרבה פעמים אתרים סתם חסומים שזה פשוט מתסכל
אבל לא נראה לי שיש להם ברירה, יש 300,000,000 אתרים בעולם, ואי אפשר לעבור על כולם, לכן הם חוסמים הכל ופותחים רק מה שהם בדקו
אם זה אתרים ספציפיים, תבקש מהם לאשר אותם
ע"פ נסיוני זה לא עובד ברמה גמורה של whitelistשואף לאור

יש להם מערכת שמדרגת לפי פרמטרים אתרים לא מוכרים,יתכן שבהרמטי העבודה היא על פי רשימה לבנה,אבל אני לא בטוח.

בכל מקרה,הרושם שכתבת ממש לא מדויק,יש כמה רמות ברימון,הן משתנות לפי הצרכים כאשר רמה גבוהה מנסה שלא לחשוף את האדם לתכנים לא צנועים תוך חשיפה לרשת הכללית,והרמטי כשמו כן הוא בצורה בטוחה יותר וודאית יותר תוך צמצום חשיפה.

לגבי הקישורים להורדת תוכנות ? לא נתקלתי בזה מעולם,אני מכיר את הרמה המוגדרת "גבוהה" ואפשר להוריד דרכה כל תוכנה חוקית באשר היא..

אתרי קניות מצונזרים יותר ברמה זו מאחר ויש גם דברים לא צנועים הנמכרים שם שלא מתאים להחשף אליהם ברמה של פרסומות ברחבי האתר שהם חלק מובנה ממנו .

רמה נמוכה יותר תאפשר את זה,אבל האדם צריך ללמוד אך לא להחשף לבעיתיות הספציפית באתרים אלו גם אם הוא רוצה לקנות משם והאם זה בכלל שייך מלכתחילה לעשות גיחה כזו במים עמוקים,אולי לחסום תמונות בכלל וכו' יכול להיות פתרון,אך העניין הוא שאי אפשר לצפות מלכתחילה שאתר מכירות שנועד לנוכרים יתאים ככפפה ליהודים.

מה שאני מנסה לצאת מכאן בשורה התחתונה היא שאין שום סיבה לאדם לא לגלוש ברימון או חלופה הוגנת אחרת בטענה שהוא חוסם יותר מדי,יש כמה וכמה רמות,והן נותנות את כל המבוקש עד לרמה מנימלית שלא להחשף לתוכן של תועבה בלבד.

מכאן הייתי רוצה להדגיש שאין מערכת מושלמת,ואין לצפות לכך,אבל זה עזר גדול במניעה של התקלות בתכנים בעייתיים במקרה,וגם התגברות על פיתויים למרות שכדי להבטיח זאת צריך לנסות להציב את מחסום הבושה בנוסף

משתמש רגיל מוריד מקסימום פורמט פקטורי ו- vlcחי בסרט
אבל כל אחד שלומד תחום כלשהו במחשבים יודע שאי אפשר להסתדר עם רימון
הדבר שהכי מציק זה לדעת שהאתר חסום רק מהסיבה שלא הספיקו לבדוק אותו.

זה קרה לי כ״כ הרבה פעמים, אין שום בעיה באתר, אני יודע שזה בלתי אפשרי לבדוק ולעקוב אחרי 300,000,000 אתרים, אבל לפחות שמישהו יעבור על כל אילו שמכילים מידע או חומר תכני.
תוכל לפרט ?שואף לאוראחרונה

איזה תוכנה אתה צריך למה שאתה לומד שהיווה בעיה ?

אני אומר את זה באופן ברור,גם אדם שלומד מחשבים יכול להסתדר היטב עם רימון,גם ברמת הגנה גבוהה,אני אומר את זה בתור מי שמכיר את התחום ואת מה שרימון מציע.

ב.כפי שאמרתי ככל הנראה המערכת שלהם לא עובדת לפי רשימה לבנה בלבד,אלא לפי דירוג אוטומטי שמוגדר ע"פ פרמטרים,אולי רשימה לבנה פועלת ברמה של הרמטי(וגם זה אינני בטוח).

וברמה הפחות מגבוהה אין כלל ספק שהמערכת עובדת לפי דירוג אוטומטי בנוסף כך שככל הנראה אין לאדם צורך לחשוש מזה ברמה הגבוהה והן ברמות הפחותות מזה בודאות.

מה שהוא צריך לתת את הדעת שרמת הצניעות היא נמוכה יותר ברמות הנמוכות יותר,והוא צריך לחשוב איך להתמודד עם זה ואיך לא לעבור על ההלכה במסגרת הזו,משום שפחות ניתן לסמוך על רמת ההגנה שלא להתקל בחוסר צניעות מערבית

אני משתמשת ב K9ברכה11

וזה בסדר, אבל לדעתי יש כמה בעיות:

דבר ראשון זה לא חוסם פרסומות כמעט וכל מיני קישורים למטה שיש לדוגמא במאקו וכאלו.... וזה ממש מעצבן.. 

חוץ מזה אפשר לפתוח כל אתר עם הסיסמה... ככה שהחסימה די רופפת. אני אישית עשיתי סיסמה מסובכת ועכשיו אני לא זוכרת אותה וגם מרצוני- לא פותחת את החסימה. אבל זה לא ממש הרמטי כי בתאוריה תמיד אפשר לשחזר את הסיסמה ע"י reset password... 

לגבי רמת החסימה, ברעיון זה באמת יותר מיועד להורים ולא חסימה תורנית אבל אני חושבת שזה שאלה של קונפיגורציה, אפשר להגדיר את זה באופן שיחסום יותר, אפשר לבקש לחסום אתרים מסוימים, אפשר להעלות את רמת החסימה וכו'. 

אם רוצים משהו באמת חזק והרמטי זה אומנם חינמי ופיתרון זמני נחמד אבל עדיף לדעתי רימון וכדו'.

בהצלחה!

אפשר לפתור את בעיית הפירסומות ע"י adblockשמנמן
מה זה חוסם בדיוק?ברכה11

חוסם גם את הקישורים למטה ?

זה חוסם את כל מה שצריךאנונימי (2)
ממש תודה, אני ינסה.ברכה11
כמעט את כל הפרסומות למינהםשמנמן
כמה דבריםשואף לאור

א.ניתן לתת אימייל זמני שנמחק לאחר כמה שעות או אימייל שאין לך גישה אליו ובצורה כזאת אין אפשרות לאפס את הסיסמא.

ב.אפשר לאחסן את הסיסמא אצל אדם אחר,או להשתמש בתוכנה קטנה שתקפיץ את הסיסמא לאחר כמה שעות (בניתי כזו בעבר  לשימושי הפרטי,אם מישהו רוצה,החסרון הוא שכדי לערוך את ההגדרות ישנו פרק זמן שאדם יכול להתפתות לבטל אותם באופן זמני וכו')

ג.קראתי שהציעו משהו לגבי השתלטות מרחוק ע"י אדם שמינו אותו לכך שהוא יערוך את ההגדרות כפי מובקשך,יש אתר שפורסם כאן רבות בשם "שמור עיניך" שהציע אופציה כזו.

כפי שאמרת נכון,החסימה אינה מיועדת להיות תורנית,ובאמת ניתן לעשות אותה ליותר תורנית ע"י הגדרה מדוייקת,אבל ברמה הזו היא לא תחליף לרימון ולרמת הביטחות שלו למרות שאינה גרועה בפני עצמה,אבל לענ"ד זו רמה נמוכה יותר משמעותית.

ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

ווטסאפ בעצם על אמולטור אנדרואיד?משה
מה שאני מכיר זה את תוכנת Bluestacksשמוליק123
תודה אבל לא מצליח להוריד ווצאפיאיר גדסיאחרונה

אני מוריד את האימולטר הזה

ואז אני מוריד את  ווצאפ הרגיל והוא רוצה לאמת את המספר שלי באס אמ אס ואין לי

בקרוב יהיה אפשר לראות את ביצועי רשתות בגוגלfayzak

ג’ון מולר הכריז עכשיו בלינקדאין על פיצ’ר חדש שמאפשר לראות את ביצועי התוכן מהאתר ומהסושיאל ישירות בכלי מנהל האתרים. עדכון קטן — אבל סופר שימושי.

כושר פלייאני הנני כאינני

יש למישהו? לפני תקופה פתאום הפסיק לעבוד לי בפלאפון ולא נמצא יותר בחנות אפליקציות..

נעלם!!!!!נחלת

בס"ד

אתמול שלחתי לזיויק רשימת ספרים ארוכה (כתבתי אותה וחשבתי עליה שעה ארוכה, כשהיא מקוטרגת 

סימנתי ב* והיא......נעלמה!

חיפשתי אחריה בדרכים שונות. יש דרך למצוא אותה באיזה מקום? (גם בספאם ואשפה, וסימניות, לא מצאתי)

אולי מכיוון שבמלבן  שבו כתוב לפני יציאה שזה לא נשמר (או משהו כזה), זה קרה?

מדוע בלחיצה על הכוכב הריק למעלה, היא לא נשמרה?

תודה!

🤔זיויקאחרונה
אפליקציית לוח שנה עברי לאחר העדכון מציגה חגים לועזמתואמת

לועזיים.

מישהו יודע איך מבטלים את זה? מציק לי ממש...

(מקווה שזה הפורום המתאים)

לי עבד משהו כזהפצל"פ

תנסי להיכנס לאפליקציה יומן המובנית של גוגל

בצד ימין למעלה יש לך 3 קווים שוכבים תלחצי עליהם

ואז למטה יהיה לך הגדרות תיכנסי

ואצלי בהכי למטה של ההגדרות יש "חגים"

ואז יופיע לך כתובת המייל שלך ומתחת יש אופציה של חגים מקומיים וחגים דתיים אז תנסי לבטל אותם שם וזה אמור לבטל את זה גם בלוח עברי נראלי

תודה! ניסיתי לחפש, ואין שם אופציה כזו...מתואמת
עכשיו מצאתי והצלחתי, תודה!מתואמת
הכוונה לבאיזה עמוד היא נפתחת?חופר
אם כן- אז בעבר היא היתה נפתחת בעמוד האחרון שבו פתחו אותה, ולפני כמה זמן הם שינו את זה לעמוד קבוע שאפשר לשנות מה הוא יהיה בהגדרות
לא זה מה ששאלתי... תודה!מתואמת
הבנתי, סליחה על אי ההבנה.חופר

לא קלטתי שאת מדברת על "חגים" ולא על תאריכים.
באיזו אפליקציה מדובר?

אפליקציה שהשם שלה הוא פשוט לוח שנה עברימתואמת
הסמל שלה זו או א' אדומה על רקע לבן ומסגרת אדומה
יש לי אותה, אני לא רואה 'חגים' לועזייםחופר

ככל הנראה הם מגיעים ממלוח אחר שלך שמוצג באפליקציה.
שלושה פסים למעלה-> חשבונות. ושם ברשימה תיראי מה הוא מציג לך

זה הציג אותם רק אחרי העדכון של האפליקציהמתואמתאחרונה
אבל ב"ה הצלחתי לבטל את הצגתם.
ביטול נאטספארקאשר ברא

איזה סיוט!!

מנסה לבטל את המנוי שלי גם לטלפון וגם למחשב.

ובמחשב זה מבקש להביא סיסמת הסרה,

ואני לא מצליחה למצוא אותה!

נכנסת דרך הטלפון לעשות את כל זה כי במחשב האינטרנט נחסם לחלוטין (אף על פי שזה מראה שהוא לא היה מחובר) אבל זה כן מחובר כי יש את הסימן של ההגנה במחשב.

אני משתגעת!!

שירות לקוחותגבר יהודי
ייתכן שהסיסמה שמורה רק אצלם 
בלתי נסבלזיויק
אם המחשב בלי הרבה מדי מידעמשה

הכי פשוט זה לפרמט אותו...

מי המנהל?חופר

יצא לי להסיר כבר מכמה מכשירים עקב החלפה וזה היה ממש פשוט.

בנוסף- סיסמת ההסרה נמצאת בממשק הניהולחופראחרונה
של נטספארק שלכאורה אפשר להכנס אליו רק דרך מחשב
מה הסיבה להבהוב מסך חדש?fayzak

רכשתי מסך חדש ומדי פעם יש הבהוב שחור שהמסך נעלם וחוזר משהו כמו שניה. בדקתי את הכבל מחובר היטב.

כבל בעייתיחופר

או תקלה במסך (לפעמים קורה שמוצרים חדשים מגיעים עם תקלות...)
תקלה בכרטיס מסך
בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך.

תתחיל לנסות לבודד תקלות- קורה לך גם עם כבל אחר? קורה עם אותו הכבל במסכים אחרים? קורה עם מחשב אחר?

תודה אני ינסהfayzakאחרונה
סליחהנחלת

על שכבר נשאלה וענו עליה פה - חיפשתי שוב ושוב ושוב את התשובה ולא מצאתי משום מה.

אז מחילה שאני שואלת ומטריחה:

לא מצליחים להתחבר לאליאקספרס בשום אופן. לאחר שממלאים את הפרטים, מ ופיעה הודעה ב.....ערבית!

למה זה?! ואיך מצליחים להתחבר כאחד האדם?

gracias!

את עם אינטרנט מסונן למיטב זכרוני. אולי זו הבעיה?פ.א.
כןנחלת

תודה רבה. כן. אינטרנט מסונן. אולי אברר אצל רימון.

אגב, רוצים לעבור לנטפרי (מבלי להחסם כל 5 דקות

על משהו תמים לחלוטין).

לאי מי, יש נסיון איתם?

חן חן.

אין לי נסיוןחופראחרונה

אבל תזכרי שנט פרי זה סטנדרט חרדי, ורימון זה סטנדרט של הציבור הדת"ל.
אולי כדאי לשקול לשנות הגדרות/ רמה ברימון קודם.
(הייתי שמח אם לרימון היו מתחרים טובים, לצערי אין כ"כ (ונטספארק זה אותו הדבר))

אולי יעניין אותך