יש להם מערכת שמדרגת לפי פרמטרים אתרים לא מוכרים,יתכן שבהרמטי העבודה היא על פי רשימה לבנה,אבל אני לא בטוח.
בכל מקרה,הרושם שכתבת ממש לא מדויק,יש כמה רמות ברימון,הן משתנות לפי הצרכים כאשר רמה גבוהה מנסה שלא לחשוף את האדם לתכנים לא צנועים תוך חשיפה לרשת הכללית,והרמטי כשמו כן הוא בצורה בטוחה יותר וודאית יותר תוך צמצום חשיפה.
לגבי הקישורים להורדת תוכנות ? לא נתקלתי בזה מעולם,אני מכיר את הרמה המוגדרת "גבוהה" ואפשר להוריד דרכה כל תוכנה חוקית באשר היא..
אתרי קניות מצונזרים יותר ברמה זו מאחר ויש גם דברים לא צנועים הנמכרים שם שלא מתאים להחשף אליהם ברמה של פרסומות ברחבי האתר שהם חלק מובנה ממנו .
רמה נמוכה יותר תאפשר את זה,אבל האדם צריך ללמוד אך לא להחשף לבעיתיות הספציפית באתרים אלו גם אם הוא רוצה לקנות משם והאם זה בכלל שייך מלכתחילה לעשות גיחה כזו במים עמוקים,אולי לחסום תמונות בכלל וכו' יכול להיות פתרון,אך העניין הוא שאי אפשר לצפות מלכתחילה שאתר מכירות שנועד לנוכרים יתאים ככפפה ליהודים.
מה שאני מנסה לצאת מכאן בשורה התחתונה היא שאין שום סיבה לאדם לא לגלוש ברימון או חלופה הוגנת אחרת בטענה שהוא חוסם יותר מדי,יש כמה וכמה רמות,והן נותנות את כל המבוקש עד לרמה מנימלית שלא להחשף לתוכן של תועבה בלבד.
מכאן הייתי רוצה להדגיש שאין מערכת מושלמת,ואין לצפות לכך,אבל זה עזר גדול במניעה של התקלות בתכנים בעייתיים במקרה,וגם התגברות על פיתויים למרות שכדי להבטיח זאת צריך לנסות להציב את מחסום הבושה בנוסף