ו....
אני מתגעגעת לבעלי...
לא בקטע הפיזי (אם כי אנחנו עדיין אסורים),
אלא בפן הרגשי..
הוא התחיל לימודים אקדמאים שבוע לפני הלידה. לימודים די דורשים. הוא טיפוס שאפתן וחשוב לו להיות מהמצליחים ומהמובילים במחזור. הוא גם דיבר על זה המון לפני כן, שחשוב לו להצליח, שתמיד הוא היה מהעשירייה המובילה ויהיה לו קשה אם זה לא יהיה כך גם עכשיו וכו׳...
עכשיו, אני מבינה אותו. ממש.
גם אני אחת שאוהבת להצליח וכו׳ אמנם לא ברמות שלו אבל כן מצליחה להבין את המקום הזה.
הבעיה היא, שאני ממש מרגישה שזה על חשבוני.
כשהוא חוזר הביתה (סביבות שש וחצי, כי נשאר ללמוד אחרי הלימודים) הוא כן מתייחס לילדים, וגם משתדל לעזור טכנית במה שצריך- כלים, מקלחות, השכבה....
באמת שאין לי מה להתלונן. אני גם חושבת שהוא מבחינתו חושב שהוא מקסים- כי מצליח לשלב גם לימודים וגם בית וכו׳.
אבל לי, הוא לא חושב שצריך להקדיש זמן....
א. ערב משותפות כבר אין, כי תמיד טוען שהוא צריך ללמוד. ואם נגיד כן יוצא שאנחנו יושבים ביחד כי הכנתי משהו שווה, אז כל הזמן הוא נותן תחושה שהוא כבר חייב לסיים כי צריך ללמוד. (זה לא סתם הרגשה סובייקטיבית שלי, הוא באמת אוכל מהר, מברך ואז אומר לי- אני חייב ללכת ללמד, זה לא מפריע לך, נכון?....)
עוד דג׳ אני באה לספר לו משהו, ונגיד והוא כבר מתפנה אלי, אבל מזיז את הרגל בעצבנות כאילו רק תגמרי כבר ואחזור ללמוד. לא ממש עושה חשק להמשיך לדבר

גם בשבת האחרונה, שכבר חשבתי שאולי נצליח לדבר קצת, אז לא... אחרי הסעודה הוא החליט שבגלל שאין לו זמן כל השבוע ללמוד תורה, אז בשבת זה הזמן.
אז נכון, גם לי זה חשוב, הכל חשוב, אבל עדיין זה חסר!...
אני מנסה נגיד להראות לו שאני מעוניינת לשוחח, מספרת משהו, שואלת.... ואז הוא עונה- לא עכשיו, אני מעדיף ללמוד, בסדר?
ואני שותקת...
אז בקיצור,
מה אתן אומרות?
אני צריכה לתת לו באמת את המקום הזה? או לדרוש יותר? אני לא יודעת...
אני גם לא רוצה שהוא ידבר איתי כי הוא ׳חייב׳. לא רוצה- לא צריך... אני רוצה שירגיש שזה חסר גם לו...
צכה עצות...
תודה!!!
(וסליחה שיצא ארוך...)