בעזרת ה' יתברך
אם תקומה תחבור אליהם אני כמעט בטוח אצביע להם 
מה אומרים, יצליח, לא יצליח? פרשנויות - לכאן!
בעזרת ה' יתברך
אם תקומה תחבור אליהם אני כמעט בטוח אצביע להם 
מה אומרים, יצליח, לא יצליח? פרשנויות - לכאן!
יש פורום אקטואליה וחדשות. זה המקום.
וסליחה.
אני תומך בהצבעה דמוקרטית
סתם תלוי מה הרוב רוצים...
ולא לפורום אקטואליה וחדשות- כנראה לא מעוניין כרגע להתעסק באקטואליה וחדשות..
בס"ד.
דבר בשם עצמייך..
יש אנשים שנהנים מזה. 
מה הם אומרים?
לא נראלי יש מצב שאצביע להם.
בעיקרון אם תקומה ובן ארי יתאחדו איתם הגאולה די תגיע... <צ>
סתם.. לפחות אני יודע שאין סיכוי שאצביע לבנט ממילא זה אופציה טובה..
כי במפלגת ישי לא יהיו נשים, זאת ההוראה של המנהיג הרוחני של המפלגה.
ככה שאני לא יודע עד כמה ימשיך אריאל עכשיו להתלהב מהרעיון הזה, בעיקר כשסטרוק התגלתה כח"כית מעולה בכנסת האחרונה, אחת כזאת שהימין באמת צריך.

מה עם בן ארי? ירדת ממנו? בזכותי? 
יאללה בואי נצביע לננח ברבאק 

אם אתה יודע אז תגיד פרטים
יש גם אופציה לשבת בבועה ...
ולא תצביע?
לשמאל אין מנהיגות או משהו קרוב לזה, כמה אפסים עם אגו בשמיים ויכולות ברצפה
הימין המתון-חילוני Also known as "הליכוד" לא הכי ערכי
כלומר, אין למי להצביע.
תכלס לימין הדתי-ציוני ולאלה שאני לא יודע איך לקרוא (גבעונים? יצהרניקים? סתם ילדים בני 16 עם חולצות של "כהנא צדק" שחיים על גבעה שמנותקת מהמציאות?) יש למי
ההדתלים יכולים להצביע לבנט, וואלה הבית היהודי מרשימים אותי. בא לי לחזור רק בגללם. המפלגה הכי טובה בכנסת כיום, רק חבל שאני לא מסכים עם שום דבר שהיא תומכת בו. פרט שולי.
והגבעונים/מבוגרי הגבעות שמזמן לא גרים בגבעות אלא מגדלים 12 ילדים ביצהר, יכולים להצביע לבן ארי וחבריו. אמנם יש התפשרות על כל האנטי הזה כלפי המדינה הציונית, אבל זו אחלה דרך להשתלט על המדינה והמטרה מקדשת את האמצעים.
אז למה לא להצביע?
כי אני לגמרי מקנא בכם, יש לכם למי. אני לא ארגיש בגיר עד שאצביע ![]()
ואם אין לך למי להצביע תצביע לננח 
תרצו או לא, הכוח הוא שם
בינתיים דופקים את הציבור הזה ומי שמתבדל, מסתגר, שותק - נחלש
הציבור הישראלי הכי בור, הוא חושב שבן ארי הוא ימני קיצוני כזה שיעשה פו והערבושים יעלמו
אבל תכלס לבן ארי יש אידאולוגיה שהם לא מכירים, כל הקטע של מדינת ההלכה שהיא מינימום מלכות ישראל בגרסא של 2014, ובמקום שלמה יש את איזה מעריץ של כהנא (ו1000 נשים יהודיות כמובן, אחרת בנצוש יפגין מחוץ לחתונה)
אז הוא יכול לסחוף מצד אחד ילדודס שעוד אמוציונלים ממלחמת עזה האחרונה, אבל התמיכה האמיתית שלו מאנשים שבאמת מכירים את האידאולוגיה שלו, לא מצביעים כי הם תקועים באנטי הזה
לפעמים להיות חכם ולא צודק זה יעיל, כי בהמשך אפשר להיות צודק
תכלס מדובר במיעוט, שלעולם לא יבחר ברוב קולות, אבל לפחות לשפר את המצב שלו הם יכולים
ומשם אפשר להתחזק
מישהו שיפיץ לאנשים שאזרחים מורחקים מהבית שלהם ללא אפשרות להתמודד מול זה משפטית על סמך... תחושת בטן ומצב רוח של איזה חייל.
אלה דברים שאפשר לסדר רק משם.
על אף שהייתי מצפה מהם למצוא מנהיג, לא מישהו כמו בן ארי, שאין לו את זה. אפילו גופשטיין יותר מוביל ממנו.
אני נותן לש"ס עד מרץ להתחרט ולצרף נשים, רק בגלל הייצוג ההולם + המזרחיות + התקדים, אני נותן את הקול שלי. השאלה היא אם הם ירצו אותו.
ענבלבס"ד
מה שהוא אמר.
טוב, יש מצב שאני הייתי מנסחת את זה במילים אחרות ולא בצורה שמוציאה אותנו קיצוניים ואלימים, אבל מצד האמת אז מה שהוא אמר 

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים