היי כולם אני חדשה פה ורצתי לשאול שאלה-רק ביחד!!!
עבר עריכה על ידי רק ביחד!!! בתאריך כ"ה בכסלו תשע"ה 16:31
אני עכשו בתקופת גיל ההיתבגרות,וקשה לי!יש לי התקפי כעס ואני חושבת שכל העולם שונאא אותי!!קשה לימה ה' רוצה?!
מה רצית לשאול?כשרה

מנסה לעזור..ח'

אז דבר ראשון שלום, מה שלומך?

כולם עוברים או נמצאים בשלב זה כלשהו בחיים, יש כאלה שזה בא להם מוקדם יותר ויש כאלה שמאוחר יותר..

תידעי לך שה' יתברך אוהב אותך!! ואולי לא הכל נראה טוב, אבל הכל לטובה!! וזו לא סתם סיסמא..

אני בטוחה שאם רק תיפקחי עינים ותסתכלי מסביב תיראי עד כמה כולם אוהבים אותך (ההורים, אחים, חברות, מורות ועוד) וכולם רוצים בטובתך!!

את אלופה!! ואפאחד לא שונא אותך.. ואם את עדיין מרגישה את זה אז תגידי לעצמך: למרות שהם שונאים אותי או לא מתחברים אלי, אי יעשה כל שביכולתי כדי להתחבר אליהם ולהראות להם אהבה. תיזכרי, שכמו שאת במצב כזה כך יש עוד הרבה. כולנו צריכים בגיל כזה חום ואהבה! וכשנותנים- מקבלים בחזרה!

אני רק רוצה להזכיר שאני אינני מכירה אותך ולכן תרגישי בנוח לסנן מה שלא קשור אלייך..

אני ממליצה לך כשאת כועסת, לשמור את הכעס בפניים  אולי לספור עד 10 ולחשוב שזה הניסיון שלך  ושהקב"ה רוצה לראות איך את עומדת בכעס הזה ומצליחה להשתלט על היצר הרע..

בגיל כזה הביטחון ברצפה ולכן חשוב כל הזמן לעודד את עצמך ולהגיד לעצמי כל הזמן אני טובה! אוהבים אותי! ועוד..

אפילו מולן מראה, לפני השנה או סתם מתי שיוצא..

תנסי לדבר עם חברה, מדריכה , מורה או הורה ולהגיד את הרגשות שלך, אני בטוחה שהבטחון שלך יעלה והמחשה שכולם שונאים אותך תפחת משמעותית.

הקב"ה ברא אותך מדהימה!! הוא סומך עלייך! והוא אוהב אותך! אז אין שום סיבה שאפאחד אחר לא יאהב אותך..

בנוסף, זהו גיל שהכל מבולבל, וזהו גיל של בניית האשיות.. את צריכה לשלוט בכעס שלך, אם לא תשלטי עכשיו מאוחר יותר עם ילדים, בעל ועוד.. יהיה לך קשה הרבה יותר! אני ממש מצתערת אם זה מבולגן ברמות! ותזכרי שכולם אוהבים אותך! אפילו אני..נשיקה ובכיף את יכולה לבוא לאישי!

שווה קריאה!! אני: היי ה', אפשר לשאול אותך שאלה? אלוהים: בואוהבי ה'
קטע מדהים שאני מאוד אוהבת מחזק ביותר את האמונה ב"הכל לטובה" ;)
הקטע המלא...באמת באמת שווה לקרוא אוהבי ה'
שווה קריאה!!

אני:
היי ה', אפשר לשאול אותך שאלה?

אלוהים:
בוודאי!

אני:
מבטיח שלא תתרגז?

אלוהים:
אל תפחד.

אני:
מדוע נתת לכל כך הרבה דברים לקרות לי היום?

ה':
למה אתה מתכוון?

אני:
ובכן, זה התחיל עם זה שלא קמתי בזמן.

ה':
כן...

אני:
הרכב לא הניע כי נגמר לי המצבר והייתי צריך שמישהו יעזור עם כבלים.

ה':
אוקיי...

אני:
בארוחת הצהריים, הביאו לי את המנה הלא נכונה, ועד שתיקנו לי את ההזמנה, כבר הייתי חייב ללכת ולא אכלתי.

ה':
תמשיך...

אני:
כשיצאתי מהמשרד, באתי לענות לטלפון הנייד ובדיוק הוא נפל ונשבר.

ה':
מה עוד?

אני:
ובנוסף כשבאתי הביתה כל מה שרציתי זה להירגע מהיום הנורא עם המכשיר החדש שקניתי לעיסוי רגליים וגיליתי שמכרו לי אותו בלי כבל חשמלי!

ה':
אני מבין.

אני:
שום דבר לא הסתדר לי היום רק צרות! למה עשית את זה אלוהים?

ה':
מלאך המוות הגיע לביקור במיטתך הבוקר ונאלצתי לשלוח את המלאכים שלי להילחם בו. נתתי לך לישון בזמן הזה.

לא נתתי לרכב שלך להניע כיוון שבדיוק בשעת היציאה שלך, עבר נהג שיכור שחזר מבילוי בנתיב בו אתה נוסע והוא היה פוגע בך.

עובד המסעדה שהכין את המנה שלך, היה חולה ואם היית נדבק, היית סובל ומפסיד ימי עבודה שאני יודע שאתה צריך.

האדם שאיתו עמדת לדבר בטלפון, היה הולך לשקר לגבי כל מה שאמרת לו וגורם לך נזק רב, לכן העדפתי שלא תענה.

אה, ולגבי מכשיר העיסוי... המכשיר הספציפי שקנית, היה עם תקלה פנימית. לו היית מחבר אותו לחשמל, היה נהיה קצר בכל הבית והיית נמצא בסכנת התחשמלות חמורה.

אני:
וואו, לא חשבתי על כל הדברים האלה. אני מצטער שפקפקתי בך והתלוננתי מבלי לחשוב שאולי יש סיבה לכל דבר... תודה רבה אלוהים על ששמרת והצלת אותי היום מכל הדברים הרעים שהיו יכולים לקרות לי.

ה':
זה בסדר, אין לך על מה להתנצל או להודות. מה שחשוב הוא שלמדת ועכשיו אתה יודע שאני לא עושה שום דבר בלי סיבה ויש לי את הדרך שלי לבצע את התוכניות שלי...

שיחות כאלה מתרחשות עם אלוהים בכל יום, רק שאנו לא מצליחים לשמוע את הצד שלו בשיחה. עם קצת סבלנות
ואמונה, נבין כי גם כשנדמה לנו שהוא מתעלם, הוא מקשיב היטב ובסופו של דבר, הדרכים שלו יתבררו לנו בהמשך הדרך.. העבירו את זה ל5 קבוצות אם אכפת לכם ואתם מאמינים ב - ה׳ ושהכל לטובה
כל הכבוד לך אוהבי ה' חיזקת!!!!בת 500
תודה רבההה לכולם!!ממש עזרתם לי!רק ביחד!!!
בעז"ה אעבור את התקופה בגדול!
תודה ו...אוהבי ה'אחרונה
תודה ;) ורק ביחד תדעי שכולן עוברים את זה ;) בהצלחה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך