http://www.inn.co.il/News/News.aspx/289808
כבר בבחירות הקודמות כשהייתי בכנס שגם יוני שטבון וגם נפתלי בנט היו בו, שאלתי אישית את שטבון למה לא ניסו להשפיע על מועמד אתיופי להציג את מועמדותו כדי לעזור לשלב את האתיופים במפלגה של הציונות הדתית לאחר ששנים כה רבות לא היה להם ייצוג הולם בכנסת. אז שטבון ענה לי שפשוט אף אתיופי לא הציג את מועמדותו. כעת, זה הגיע. ברוך ה'.
אולי זה יישמע גזעני קצת אבל באמת שאני שוקל להצביע לסלומון הזה הרבה בגלל שהוא אתיופי - כיוון שמבחינתי אני רואה ערך חשוב מאוד לתת ייצוג וביטוי גם לעדה הזאת שעד היום כמעט שלא יוצגה בכנסת ובפרט לא מטעם הרשימות הדתיות (אבל גם חוץ מזה שהוא אתיופי הוא נשמע אדם טוב ורב פעלים בלי קשר...).
מה שכן - האינפלציה הכל כך גבוהה במתמודדים לרשימת הבית היהודי גורמת לכך שלהרבה מאוד חברים הסיכוי להיבחר הוא כל כך קטן. רק מי שיהיה מאוד "אגרסיבי" בקמפיין שלו ויצליח לסחוף קהל רב, יוכל להבטיח מקום ריאלי ברשימה.
אני קורא לעוד כאלו באתר שפקודים לבית היהודי, לשקול ברצינות הצבת מועמד זה בבחירה שלהם, ועוד יותר טוב - במקום שמעניק לו ניקוד כפול - כיוון שבאמת חשוב שיהיה ייצוג לעדה האתיופית ברשימה, מה גם שכפי מה שכתוב לכל הפחות, כמו שאמרתי - נשמע שלא מדובר סתם במישהו ש"לא עשה כלום" אלא באדם רציני שיכול לתרום מהידע ומהפעלתנות שלו.