איני יודעת אם פורום הורות הוא פורום מתאים, אך לא מצאתי פורום מתאים יותר.
אני עובדת באופן חלקי מן הבית (יש משרה חלקית גם מחוץ לבית, אך לא מספיק שעות). יש בעבודה זו יתרונות - בעיקר גמישות בשעות, שמאפשרת לי לפזר ילדים בצורה נינוחה, וגם להישאר עם ילד חולה בלי גערות מן הבוס.
אך לאחרונה התחלתי להרגיש יותר ויותר שאני מתקשה להפריד בין הבית לעבודה. הבית קטן, ואין אפשרות להקצות חדר עבודה ואפילו פינת עבודה. לכן אני עובדת מול המחשב הנייד בסלון. כשהבית מבולגן אחרי בוקר סוער, או סתם כי אתמול הרגשתי רע ולא סידרתי - אני מתחילה לסדר, ואז ההספקים בעבודה גרועים. אם אני מתעלמת מן הבלגן - אני מרגישה נורא. קשה לעבוד בתוך בלגן. (ויש גם בישולים וכביסות, ומפתה כל כך לעשות הכול כשהתינוק בפעוטון...).
לפעמים טלפון מצלצל, וחברה על הקו. לפעמים שכנה באה לפטפט (עכשיו פחות, התחלתי לשים גבולות). לפעמים יש עומס בעבודה, ומסיבות בריאות איני יכולה לעבוד בלילות, ואני מוצאת את עצמי מול מחשב כשהילדים חגים סביבי, ומרגישה נורא. איזו מן אימא אני?
אשמח לקבל טיפים מבעלי ניסיון - איך עובדים מהבית ונשארים שפויים. או אולי עדיף לא לעבוד בבית בכלל, וזהו? (אוכל לחפש משרה שכולה מחוץ לבית. רק שאיני יודעת מי יפזר את הילדים בבקרים, כי בעלי עובד משרה מלאה +, יוצא מוקדם וחוזר מאוחר).
(ואם מישהו זיהה אותי, כי סיפרתי על עצמי יותר מדי - נא לעדכן באישי
)