המלצות על גרעיניםנעמההה123
אני ממש רוצה לעשות גרעין שנה הבאה, אבל יש כל כך הרבה וממש קשה לי לסנן.
חשוב לי שלגרעין יהיה אופי דתי ושתהיה קהילה דתית שיהיה גם קשת איתה (קטנה או גדולה, לא משנה)
אם יש אפשרות לעבוד עם נוער בסיכון או שיש תקן בוקר של הדרכה באיזו אולפנה זה אפילו יותר טוב, אבל לא הכרחי
אני רוצה גרעין באיזור המרכז או ירושלים, אשמח להמלצות
גרעין יחד בית שמש!!נמלה
הגרעין(המשפחות) דוסיות, (לגבי הבנות-אני מאמינה שזה תלוי בשנה המסוימת בה תעשי..בגדול הבנות דוסיות גם כן..( לכל בת שירות יש משפחה מאמצת מהגרעין, יש 3/4 אולפנות (בסגנונות שונים) וגם נוער בסיכון! (מועדוניות..)
בקיצור נראלי ממש עונה על הדרישות שלך.. מומלץ!!
אהה וזה 40 דק' נסיעה מירושלים..באוטובוסנמלה
ויש מלא מלא תחבורה מבית שמש לירושלים!!
גרעין בת יםגולי =]
לפי מה שהבנתידנדוש
בית שמש זה מושלם מכל הבחינות שהעלאת...כולם באולפנה שלי אומרים שזה מקום טוב
נכון אני בבית שמש השנהנמלה
וב"ה טוב פה, ובאמת עונה על כל הדרישות שלך לדעתי!!
מוזמנת!!!
אין מקום מושלם... אפפעם!עץ על מים
וזה שזה טוב לבנות מסוימות לא אומר שזה בהכרח יהיה טוב לך...!
אןלי כן ואולי לא.

מה שכן יש לגרעין בבית שמש אחלה רכזת!!!

וגם הרב של הגרעין נחמד... (למרות שאני לא תמיד מסתדרת איתו, בסופו של דבר הוא בנאדם מאד מאד טוב.)

אני לא שם לתוהות... רק מכירה..
זה מושלם טכנית מהבחינות שהיא דרשה..נמלה
המרחק מבית שמש לירושלים לא משתנה מבת לבת, אותו כנ"ל על אופי המשפחות, התקנים וכו..
לא מדויק.עץ על מים
אצל אחת אופי דתי זה יותר דוסים ואצל אחת פחות.
אחת יכולה להגיד על משפחות שהם מאד חמות ואחת שהם קרירות וכן הלאה...
וואי הגרעין התורני באור יהודה!!אחת מהשומרון

בס"ד

תפור בדיוק למה שכתבת..

ויש ממש מגוון של תקנים.. תיכון לבנות, נערות בסיכון אחה"צ.. בנ"ע ועוד..

והגרעין מדהים בטרוף! עשיתי שם שנתיים והאנשים האלה הם כמו משפחה בשבילי(:

גרעין צופיה בנתניה מתאים בול!~מישי~
אהלן...אברימלה...

אז ככה: את ממש צודקת בקטע של הקושי במציאת גרעינים, מסכימה איתך מאה אחוז...

אני גם חיפשתי והרגשתי מבולבלת,

אבל בדברים האלו באמת יש השגחה פרטית..ה' ממש מכוון אותך,  ואני לא היחידה שחושבת ככה...

וחוצמזה- יש לי כמה טיפים שיכול להיות יעזרו לך:

1. לחפש לפי תקן בוקר!!!!!! בסופו של דבר, את באה לשירות הלאומי שלך בשביל התקן בוקר, אח"כ את יכולה להוסיף על זה עוד תקני אחה"צ ועוד, לי זה לא היה מאד ברור בהתחלה והפסדתי מזה.

זה מתבטא בזה שאת מחוייבת שם ליותר שעות, ולא משנה כמה מושלם יהיה לך בדירה וכמה תשפיעי בתקן אחה"צ- השליחות העיקרית והגדולה שלך תהיה בתקן בוקר. ואם לא כיף לך שם- זה משפיע הרבה...

2. כשמגיעים לגרעינים, מרגישים את זה, מרגישים את האופי, רואים את התקנים... באמת שמשהו משתנה פתאום..ואז יותר קל להחליט..

3. תחפשי מקום שבאמת באמת צריך אותך!!! 

כשמישהי מחפשת גרעין, היא מחפשת פעילות של מעבר לתקן בוקר, עוד יותר להתחבר, עוד יותר לתת, ולדעתי יש עניין שמתפספס פה- זה מדהים ומהמם לחפש את זה, אבל אם את רוצה להשפיע באמת, לכי למקום שחייב אותך, למקום שאם את לא היית- אף אחד אחר לא היה עושה את זה במקומך, שהתפקיד שלך משמעוותי הרבה יותר!

בדקתי בגרעין אחד שמרוב בנות שירות, ומרוב פרוייקטים, הם כבר ממציאים פעילויות לאנשים שכבר פחות צריכים, אני לא רוצה לומר שכל העסק הזה מיותר אבל בסך הכל- יש ערים אחרות, שאם הבנות שירות האלו היו מגיעות לשם הם היו מצליחים לעשות ולהשפיע הרבה יותר לעומת מה שהם עשו שם... לדעתי לא מספיק מדברים על זה, וזאתי נקודה שממש חסרה...לענ"ד...

וחוצמזה- אני עושה בגרעין שממש צריך!! ובכיף יכולה לספר לך...

ויש פה אולפנה שאפשר לשלב עם גרעין...

קיצור- יכולה לפנות אליי בפרטי בשמחה

חח באנה חפרתיאברימלה...אחרונה

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך