היי מישהי יודעת באיזה גרעינים יש "והדרת"?דבש חמוץ מתוק

אם מישהי זוכרת

או שיש לה רשימה מסודרת-זה ממש יעזורכן

אני יודעת שיש ב-נמלה
כרמיאל, גן יבנה, רוח אביב(רמת אביב ג..)
נראלי שיש גם בקטמונים אבל לא סגורה על זה..בהצלחה!!
אממברוקולי

רחובות, נתניה, רעננה, פתח תקווה, קרית גת, ירושלים, שדרות, אשקלון 

את יכולה להכנס לאתר של האגודות ולראות גרעיניםמקום בעולם

שאת חושבת עליהם. כשתיכנסי לכל גרעין יהיה לך פירוט של התקני בוקר..

לדעתי לרוב הגרעינים יש תקן בוקר בוהדרת.

[אני יודעת על גרעין אור יהודה שכרגע אין לו והדרת אבל הם כמעט 100% פותחים שנה הבאה..]

שמעתי שיש בחולון תקןאברימלה...

והדרת ואין בנות, אז רוצים לפתוח

תקראי את מה ששלחתי.זה יעזור לך אולי..אני4040אחרונה

והדרת!!
פרוייקט והדרת . פרוייקט מדהים מדהים מדהים! 
קצת על התפקיד...לכל בת יש 6-7 קשישות\ים תחת אחריותה. הבת מבקרת את הקשיש\ה פעמיים בשבוע למשך שעה וחצי-שעתיים. אופי הביקור מתפתח במשך השנה עפ"י הקשר שנוצר בין בת השרות לקשיש\ה, הביקור מתאפיין בד"כ בשיחה, משחק, טיול,לויי לקניות או למרפאה, הכנת מטעמים ביחד ועוד כיד הדמיון הטובה עליכן. פעם בשבוע הבנות משולבות במרכז יום לקשיש.ובנימה אישית של אחת המקשרות שעשתה בוהדרת- הייתה לי שנה פשוט מדהימה בוהדרת! חייבת לספר לכן...מדי שבוע הייתי הולכת לבקר את אידה- קשישה ארגנטינאית מעלפת! היינו מכינות ביחד עוגות, עושות יצירה, רואות משחקי כדורגל, מטיילות, יוצאות לבית קפה ועוד...
שמעון- קשיש ניצול שואה, סיפר לי על  הילדות שלו הרבה, על השואה, על המשפחה שלו, אסתר אישתו הייתה תמיד מביאה לי מתכונים לנסות (; וורקנש- קשישה מהעדה האתיופית, מצחיקה בטירוף! היינו שומעות שירים באמהרית, יוצאות לקופת חולים, היא ניסתה ללמד אותי להכין אינג'רה- לא כל כך הלך לה (;
והיו עוד אך אין לי מקום... יש לציין שקיבלתי אינספור הצעות לשידוך- "יש לי נכד מדהיייםםם... בדיוק בשבילך!" ולמדתי כל כך הרבה- זה גיל מהמם! פשוט להסתכל עליהם ולהעריץ! חוצמזה כל שבוע היה לנו ליווי צמוד של עובדת סוציאלית, וימי עיון של והדרת עם הווי כיפי...
אני פשוט ממליצה!
חוצמזה שלבת עמי יש שילובי והדרת מגניבים:
ליצנות רפואית עם והדרת (או בי"ח רעות ) בתל אביב
והדרת אומנויות – חיפה וירושלים.
והדרת דרמה – חדרה
והדרת מוזיקלי – רעננה
חדש! חדש! חדש! – והדרת צילום – באר שבע, דימונה ורמת הנגב...

המקשרת שלנו שלחה את זה היום תראי אולי תאהבי משו!ועוד משו זה רק של בתעמי!!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך