למה לא לחשוב על הדבר הפשוט והנפוץ ביותר - תפרחת חיתולים?
יש לי ארבעה ילדים ואצל כולם היו תקופות שהיה להם, והיה קשה להיפטר מזה במהירות. ואולי שבוע היה להם שטח אדום גדול פלוס נקודות שהאדום בהם בולט עוד יותר. לא נעים אבל עובר.
לא נראה לי על פניו שיש איזושהי סיבה להיכנס לחששות בגלל זה. מתי את רואה אותה פעם הבאה?אני מקווה שתראי שיפור.
אז נכון שאת לא יכולה לאוורר ובכלל להחליט מה לעשות, וזה מה שמתסכל בעיקר בסיפור הזה, אבל אולי את יכולה לברר (בעדינות, בכבוד) האם מדובר בתפרחת חיתולים. האם היה אולי שלשול שמגביר את זה. או מה לדעתם הסיבה לעניין. ובעיקר - האם המצב משתפר או לא. ואולי להציע להעביר להם משחה מסוג נוסף . אני אישית אף פעם לא הלכתי לרופא בגלל זה. פעם אחת שרופאה ראתה יעצה לי לעבור למשחה אחרת . אם את אמורה לראות אותה תוך שבוע לא נראה לי, לפי הפרטים הידועים לי, שיש סיבה ללחוץ ללכת לרופא.
אם תראי שלא עבר, תנסי לדובב אותה - איך ישנה בלילה - האם מגרד לה בלילה (לבדוק כיוון של תולעים, בהנחה שהיא כבר מדברת..) אם כבר מעל גיל שלוש - אולי להתחיל לעניין אותה בזמן הקצר שלרשותכם בעניין הגמילה מתוך שמחה - לטפטף לה כל פעם שהיא כבר גדולה ויכולה...וזה רק אם נראה לך שאם תבקש ללכת לשירותים יענו לבקשתה בגן או באומנות.
ואם את מרגישה שמזלזלים בדברייך תנסי להסביר שזה לא בא ממקום של להתקיף או חוסר אמון, אלא ממקום של דאגה פשוטה של אם לילדיה.
מקווה שהועלתי.
בהצלחה בכל.