בס"ד
אני מנצל את הבמה של הפורום, על מנת לפרסם ברבים את המכתב הזה שבעיני חשוב מאוד בימים אלה ואני רוצה שתהיה לו חשיפה כמה שיותר גדולה.
לח"כ אלי ישי וח"כ יוני שטבון
כמו רבים מבני הציונות הדתית, גם אני שמחתי מאוד לשמוע על האיחוד החדש שנרקם בניכם, ובין הציבור הדתי לאומי והחרדי בכלל. אחרי שנים של קרע שרק גדל וכבר נראה ששום דבר לא יאחה אותו, פתאום קמה לה מפלגה מאוחדת שמרימה את הדגל של הנושאים שהכי חושבים לי בתור אדם דתי, ולסביבה בה אני גדל.
אבל שמחתי אינה שלמה, כי אני חושב שהאיחוד אינו שלם. יש קול נוסף שחשוב מאוד להשמיע, קול שקרוב לקול שלכם, קול שיעשה השלמה גמורה למפלגתכם, קולו של מיכאל בן ארי. בן ארי שותף גם הוא ברצון לקידום התורה, העם והארץ ובעזרתו תוכלו להקים מפלגה תורנית-ציונית שמאחדת את הנושאים האלו תחת פתק אחד. האחדות בין המפלגות חשובה במיוחד על מנת לחזקת את מחנה הימין בכנסת הבאה, והבחירות בליכוד רק הוכיחו כמה נזק נגרם עם אנו לא מתאחדים לקול אחד ברור וחזק. נכון שישנם חילוקים בנכם ובין הדרך שלכם לדרכו של מיכאל בן ארי, אך המשותף גובר בהרבה על השוני, וכל מיני פתרונות יכולים לפתור את חילוקי הדעות בנכם, גם האל העתידיים שיהיו אחרי הבחירות.
התמיכה הציבורית של רבנים, אישי ציבור וחלקים רבים מעם ישראל, לה זוכה הרצון לאיחוד בנכם רק מוכיח עד כמה המהלך הזה הוא חשוב, נצרך וכדאי, ואני שמח שמיכאל בן ארי כבר נענה לקריאה החשובה הזאת והביע את רצונו לריצה משותפת בבלוק טכני ביחד אתכם.
אני פונה אליכם ומבקש ממכם, ביחד עם עוד רבים כמוני, בבקשה תחברו למפלגה אחת שמקדמת ביחד את השמירה על התורה העם והארץ. כי רק ביחד, העם יהיה איתנו!