חייבת עזרהרעות96

שלום, אני בת שירות שנה ראשונה וממש בהתלבטות גדולה...

בתקנים שאני עושה אני מרגיש שאני פשוט לא תורמת למדחינה בשום צורה..

(אני מדריכה במוזיאונים)

בייומחים בשבוע אני ממש ללא עושה שום דבר ובשלושה האחרים עושה ונהנית אבל ההרגשה לא מספיק טובה...

בדירה פשוט מדהים

יש בנות ממש טובות ואני חברה מאד טובה של כולם

לעזוב?

להישאר?

בעיניי, השאלה שאת צריכה לשאול היא אחרת.[-]

איפה המקום שיהיה הכי טוב לך?

סוד קטן, המדינה יכולה להתקיים בלי בנות שירות. במדינה לא עומדת עלינו. השירות הלאומי הוא מתנה בשבילך, שבו את יכולה לבנות את עצמך, לצמוח ולגדול בעולם הגדול, אבל במסגרת תומכת.

האם את מרגישה שאת מתקדמת? צומחת? מסופקת?

האם שינוי של מקום ישנה את זה? האם שינוי של תחום? 

וגם צריך לזכור שמדובר בשלב קצת מאוחר של השנה....

תסלחי על אבל אני ממש לא מסכימה עם העובדה שציינת..אחת מהשומרון

יש דברים שרק בת שרות יכולה לעשות. ואולי זה לא תרומה "למדינה" בצורה הישירה, אבל זה תרומה מטורפת לבני אדם. תרומה לעם ישראל.

ובאמת יש דברים שרק בנו"ש יכולות לעשות. עם הגישה, הזמן, הפניות, הראש גדול, הלב המדהים..

רעות, בקשר לשאלתך-

הברירות שלך הם או להשאר או לעזוב.

כמו שזו שמעליי כתבה, תשאלי את עצמך האם שינוי של מקום/תחום ישנה את זה? כל עבודה מורכבת מהמון פרטים קטנים/דברים שנראים לנו מיותרים. בספו של דבר את לא איזה סופרוומן שמצילה את העולם, את עוד חלק במערכת גדולה. וכל הדברים הגדולים מורכבים מהדברים הקטנים.

הגיוני מאוד שגם אם תמצאי מקום שתרגישי סיפוק יצוצו לך שם קשיים אחרים (דירה פחות נעימה כמו זו הנוכחית, שותפים לעבודה לא נחמדים, עומס יתר)

ובכל זאת, אני לא שוללת את זה כפתרון.

אך בצד של הלשאר, את יכולה לבחור לעשות שנוי. לדבר עם הרכזת ולהוסיף לך תקן, לדבר עם האחראיים עלייך במקום שאת עובדת, להסביר את תחושותייך ולבקש אולי שימצאו משהו שיוציא ממך יותר כוחות (זה דורש ממך בירור פנימי מוקדם של מה את יכולה לתת, איזה כוחות יש בך, מה מספק אותך?). יכול להיות שתתאימי לפרוייקט חדש שהם רוצים לנסות, אולי איזה אחריות על משהו, לפעמים לאנשים בדרגים שמעלינו יש הסתכלות רחבה יותר ואני בטוחה שהם יוכלו לעזור לך.

בנוסף, חשוב שתביני את הערך וחשיבות של מה שאת עושה. אולי לדבר עם בנו"ש שעשו שם? עם חברות אחרות שמדריכות במוזיאונים? לבקש פידבקים ממורות ואנשים שמגיעים אלייך לסיור, לדבר על זה עם עמיתים לעבודה ולשמוע מהם מה הם חושבים.

תזכרי שכל דבר כזה הוא תרומה. וכל תרומה היא משמעותית.

ואולי בכלל.. למצוא עוד תחומים ביומיום שיעצימו אותך. התנדבות מסויימת, מדרשה וכדו'.

בהצלחה גדולה!!

שירות לאומיאברימלה...אחרונה

לדעתי זה דבר ממש שואב, 

ז"א- יש עבודה, ואתה צריך לעשות אותה, בין אם היא משמעותית כרגע ובין אם לא.

להיות משמעותי- תלוי ב- אם אתה מרגיש משמעותי.,

לא משנה איזה עבודה תעשי, אם לא תרגישי שאת מגיעה מתחושה של משמעות, עם ערך, עם משהו שאת רוצה להנחיל \להעביר למי שאת עובדת איתו, זה באמת לא יהיה משמעותי,

ולדעתי כל דבר הוא משמעותי, אפילו העבודות המשרדיות יכולות להיות כאלה-- רק אם באמת תרגישי שאת משמעותית, זה באמת הכל מתחיל בראש.

את עובדת במקום עם ערך כלשהו?

את רוצה לשדר לאנשים שאיתך דברים עם ערך כלשהו?

זה מתחיל מהשאלות האלה, דרך זה את מגיעה למקום הזה.

לדעתי זה דבר שכל אחת צריכה לעשות,

כי להיות משמעותי זה משהו אחד, אבל להרגיש משמעותי זה הבסיס לכל הדברים בשירות לאומי.

הרבה הצלחה!!!

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך