% %%
בוט חבוט חסר חשיבות בשם בוטי! |מתלהב|פינג.
בדיוקמשה
בדיוקמשה
בדיוקמשה
LightStar%
קוווווווולללללללללללללל!!!!הכל מבחוץ
|מתלהב|
גם לי תעשה קישור?
אז זה מה שאתם מחרטטים כאן..
אושר תמידי
הבנתי איך עושים את זה! |מאושר|הכל מבחוץ
אויש יוני
פינג.
וואו חזק! >>יוני

רק בשביל להביןחסין קדוש
ניסיון נוסףחדשחדש
איך זה עובד לא הבנתי??קול דממה
זה הצליח!!!Tal.
איך עושים את זה??אני ולא אחרת
שטרודל ושם הניק ככה הבנתיanonimii
צריך לעשות את זה שזה על אנגלית השטרודלTal.
מה קורה פה?את פניך אבקש
מישהו קרא לי?הכל ממנו
מה הולך פה?
האחוז קרא לך...אושר תמידי
מי שהגיב אחרון בשרשור, זה מסמן בהתראה כאילו הוא תייג אותך.
אהה אוקייהכל ממנו
טוב לדעת שגם אני ברשימה

גם אותי מישהו הזכיר!! מה הולך פה??אוהבי ה'
ננסה שובanonimii
לא עבד.. תנסי עם השם המדוייק שלךאני ולא אחרת
מנסה:
@anonimii
_C%
2C%
בס"ד
חצי ידני
()x @**נו ניימ** @**רעות @*בננית* @-יהודית- @.ניק חדש. @/ @11111 @1357 @Admin @alezish @ammyy admin @D=מלאכי @dan_land @dora @Dreamer @DvorW @ender13 @gbck630 @guest @Hakuna.Matata @hamedinai @hodosh @LightStar @LOVE ME @matan @mati @metorafi @mp8 @nobody @ortal250 @shilat @Short Shadow @tin man @toar @tx,rxukyi @user732 @user93 @yehiel @ykun123 @yoniSmile @yr @zaza @zmil @^אביר יעקב^ @~בממוצע~ @א.א @אבגדהו @אביה_א @אבר כיונה @אדם כל שהוא @אודליקה @אוהבי ה' @אור הגנוז @אורח כלשהו @אוריה, @אורין @אושר תמידי @איזה טוב ה'!!!! @אייכה! @אילה שלוחה @אילת השחר @אין כמו טאטע! @אין מקום לשאלה @איש השקים @איש יהודי @איש שלום @איתי222 @אל הר המוריה @אלאדין @אלי ישי @אלעד @אלעזר300 @אלפביתה @אמונה=C @אמלתרא @אמת ואמונה @אני*** @אני123 @אסף @אפרוח @אפרת המהממת @ארוון @אריק מהדרום @אריקל @אשדת @את פניך אבקש @באמת שיהיה טוב @בדיחה פנימית _.. @בוז'י הרצוג @בועית מחשבה @ביד היוצר @בימים ההם @בין השורות @בן של מלך @בנדא מצוי!! @בנימינה @בקטנה @ברך משה @ברכה11 @בת 30 @בת 500 @בת-שבע77 @ג'ינג'ר @ג'סי סטריינג' @גאולה @גב' @גוונא @גוזל @גליה... @גפן36 @ד. @דב גריזלי @דביר מ. @דובל'ה @דוד ה. @דונטפנצ'וס! @די"מ @דינה די @דינה-די @דלג @דתי @ה' בעזרי @ה.ת. @הגולש האחרון @הדסדס @הדריכני @הדרכה @הודעה @הייזל @הכל ממנו @הלליש @הנסיך חצוי-הדם @הקולה טובה @הרהור @הרוזן מק מלאכי @הרועה @השראה @התנערי מעפר @ונסי @ותן טל @חדשחדש @חיה רוז @חייל. @חלומי @חליל הרועים @חסדי הים @חצילה @חרותיק @ט' @טאבולה ראסה @טוחן הרים @טופי תות @טיח @טנגענס @י. נחמיה @יאיר לפיד @יאירוש @יהודי!! @יהושפט @יהל @יוני שטבון @יזהר @יטבתה @ילדים זה שמחה @יעל מהדרום @יעל... @יעלי_א @ירון ש @כוכב לכת @כוכבי בוקר @כמו צמח בר @כפיר ורשואר @כתר הרימון @לבי ובשרי @להאיר @לעולם חסדו @לשם שבו ואחלמה @מ(ל)כת אסתר @מ.א. @מאיר. @מאיר770 @מאמע צאדיקה @מברת המלך @מוזרה @מוטיבציה @מופים @מוריה @מושיקו @מחכה לשקט @מטבחון @מיכאל בן-ארי @מינימאוס2 @מירי ט. @מישהו אלמוני @מישהו10 @מישהי=) @מישמש @מלך מבושם @מניק אחר לפרוק @מעט מן המעט @מעריצה של אבא @מקום בעולם @מקרוני בשמנת @מרב. @מרדכי @מרכזניק @משה כחלון @משיח בן דוד @משיח נאו בפומ! @משכן עמינדב @מתנחלת בע"מ @נביא החושך @נולאית @נופל וקם @נחמה בין החוחים =] @נחש משקפיים @נערת טבע @נפוליאון @נפש חיה. @נפשי תערוג @נקודה טובה @נקודה למחשבה @נקניקיות @נתנאל ואודיה @סמיילית @ע(א)לומה... @עדידפ @עוגי פלצת @עוגת גבינה. @עולה מן המדבר @עינבר @עלי באבא @עמית.. @עעעעע @עצמה לישראל @פיגי @פלאפל @פנסאי @פרח-בר @פרח-שלג @צדקיהו @צחקן @צעיר רענן @צפורה @קחו עמכם דברים @קייטי @קלמן זלמן @קשלש @רגעים @רדיו הממלכה @רחלקה @ררר @שִירָה @שואף לאור @שוברת גלים @שום וחניכה @שונה ומיוחדת @שופר @שוקולד לבן @שיגר @שיהיה @שיל"ת. @שיר ידידת @שיראל. @שירק @שלד.אני.שלד @שלהבתחיה @שלום שלום שלום @שלי יחימוביץ' @שמואל_8 @שמואלג @שמח לעזור תמיד @שמי @שמי תכלת2 @שמנה ומושלמת @שמנמן @שמעון.א. @שמש אא @שפת הנחל @שפתותנו שבח @שקדי מרק @שרוליק איזיק @ת.מ. @תולעת השני @תולתול @תותי פרוטי 1 @תילה @תיקי דיין @תמיד נשאר אני % 3C/p>
_C%
בס"ד
()x @**נו ניימ** @**רעות @*בננית* @-יהודית- @.ניק חדש. @11111 @1357 @Admin @alezish @ammyy admin @D=מלאכי @dan_land @dora @Dreamer @DvorW @ender13 @gbck630 @guest @Hakuna.Matata @hamedinai @hodosh @Itamar48 @LightStar @LOVE ME @matan @metorafi @mp8 @nobody @ortal250 @shilat @tin man @toar @tx,rxukyi @user732 @user93 @yehiel @ykun123 @yoniSmile @yr @zaza @zmil @^אביר יעקב^ @~בממוצע~ @א.א @אבגדהו @אביה_א @אבר כיונה @אדם כל שהוא @אודליקה @אוהבי ה' @אור הגנוז @אורח כלשהו @אוריה, @אורין @אושר תמידי @איזה טוב ה'!!!! @אייכה! @אילה שלוחה @אילת השחר @אין כמו טאטע! @אין מקום לשאלה @איש השקים @איש יהודי @איש שלום @איתי222 @אל הר המוריה @אלאדין @אלי ישי @אלעד @אלעזר300 @אלפביתה @אמונה=C @אמלתרא @אמת ואמונה @אני*** @אני123 @אסף @אפרוח @ארוון @אריק מהדרום @אריקל @אשדת @את פניך אבקש @באמת שיהיה טוב @בדיחה פנימית _.. @בוז'י הרצוג @בועית מחשבה @ביד היוצר @בימים ההם @בין השורות @בן של מלך @בנדא מצוי!! @בנימינה @בקטנה @ברך משה @ברכה11 @בש"ק דוס @בת 30 @בת 500 @בת של הקב"ה @בת-שבע77 @ג'ינג'ר @ג'סי סטריינג' @גאולה @גב' @גוונא @גוזל @גליה... @גפן36 @ד. @דב גריזלי @דביר מ. @דובל'ה @דוד ה. @דונטפנצ'וס! @די"מ @דינה די @דינה-די @דלג @דתי @ה' בעזרי @ה.ת. @הגולש האחרון @הדסדס @הדריכני @הדרכה @הודעה @הייזל @הכל ממנו @הלליש @הנסיך חצוי-הדם @הקולה טובה @הרהור @הרוזן מק מלאכי @הרועה @השראה @התנערי מעפר @ונסי @ותן טל @חדשחדש @חיה רוז @חייל. @חלומי @חליל הרועים @חסדי הים @חצילה @חרותיק @ט' @טאבולה ראסה @טוחן הרים @טופי תות @טיח @טנגענס @י. נחמיה @יאיר לפיד @יאירוש @יהודי!! @יהושפט @יהל @יוני שטבון @יזהר @יטבתה @ילדים זה שמחה @יעל מהדרום @יעל... @יעלי_א @ירון ש @כוכב לכת @כוכבי בוקר @כמו צמח בר @כפיר ורשואר @כתר הרימון @לבי ובשרי @להאיר @לעולם חסדו @לשם שבו ואחלמה @מ(ל)כת אסתר @מ.א. @מאיר. @מאיר770 @מאמע צאדיקה @מברת המלך @מוזרה @מוטיבציה @מופים @מוריה @מושיקו @מחכה לשקט @מטבחון @מיכאל בן-ארי @מינימאוס2 @מירי ט. @מישהו אלמוני @מישהו10 @מישהי=) @מישמש @מלך מבושם @מניק אחר לפרוק @מעט מן המעט @מעריצה של אבא @מקום בעולם @מקרוני בשמנת @מרב. @מרדכי @מרכזניק @משה כחלון @משיח בן דוד @משיח נאו בפומ! @משכן עמינדב @מתנחלת בע"מ @נביא החושך @נולאית @נופל וקם @נחמה בין החוחים =] @נחש משקפיים @נערת טבע @נפוליאון @נפש חיה. @נפשי תערוג @נקודה טובה @נקודה למחשבה @נקניקיות @נתנאל ואודיה @סמיילית @ע(א)לומה... @עבריתמי @עדידפ @עוגי פלצת @עוגת גבינה. @עולה מן המדבר @עינבר @עלי באבא @עמית.. @עעעעע @עצמה לישראל @פיגי @פלאפל @פנסאי @פרח-בר @פרח-שלג @צדקיהו @צעיר רענן @צפורה @קחו עמכם דברים @קייטי @קלמן זלמן @קשלש @רגעים @רדיו הממלכה @רחלקה @ררר @שִירָה @שואף לאור @שוברת גלים @שום וחניכה @שונה ומיוחדת @שופר @שוקולד לבן @שיגר @שיהיה @שיר ידידת @שיראל. @שירק @שלד.אני.שלד @שלהבתחיה @שלום שלום שלום @שלי יחימוביץ' @שמואל_8 @שמואלג @שמח לעזור תמיד @שמי @שמי תכלת2 @שמנה ומושלמת @שמנמן @שמעון.א. @שמש אא @שפת הנחל @שפתותנו שבח @שקדי מרק @שרוליק איזיק @ת.מ. @תולעת השני @תולתול @תותי פרוטי 1 @תילה @תיקי דיין @תמיד נשאר אני % 3C/p>
|מפעיל את עצמו מחדש|%
_C%
זה מרגיש לי שלב אחד לפני הוי הכחול! |מבועת|המתיקות שבשכחה
ממממחכה לשקט
עדי הזכירה אותי??
|מבולבל
|
בברכה
המחכה ומצפה לביאת גואל צדק בקרוב ממש!
כפיר גולן
יומקסימלאושרוחניותר![]()
הזכרתי אותך?המתיקות שבשכחה

זה רושם את האחרון שהגיב..ענבל
בס"ד
למרות שמי שהזכיר זה מישהו אחר.
כבר יש וי כחול עוד לפני שהוואטסאפ חשב על זה..ענבל
בס"ד
יש "נקרא".
_C%
_C%
בס"ד
() @a @Admin @alezish @ammyy admin @D @D=מלאכי @dan_land @dora @Dreamer @DvorW @e @ender13 @G @gbck630 @guest @Hakuna.Matata @hamedinai @hodosh @Itamar48 @LightStar @LOVE ME @M @matan @mati @metorafi @mp8 @n @nobody @ortal250 @Q @r @shilat @Short Shadow @tin man @toar @tx,rxukyi @user732 @user93 @X @y @yehiel @ykun123 @yoniSmile @yr @z @zaza @zmil @א @א.א @אבגדהו @אביה_א @אבר כיונה @אדם כל שהוא @אודליקה @אוהבי ה' @אור הגנוז @אורח כלשהו @אוריה, @אורין @אושר תמידי @איזה טוב ה'!!!! @אייכה! @אילה שלוחה @אילת השחר @אין כמו טאטע! @אין מקום לשאלה @איש השקים @איש יהודי @איש שלום @איתי222 @אל הר המוריה @אלאדין @אלי ישי @אלעד @אלעזר300 @אלפביתה @אמונה=C @אמלתרא @אמת ואמונה @אני*** @אני123 @אסף @אפרוח @אפרת המהממת @ארוון @אריק מהדרום @אריקל @אשדת @את פניך אבקש @ב @באמת שיהיה טוב @בדמייך חיי @בוז'י הרצוג @בועית מחשבה @ביד היוצר @בימים ההם @בין השורות @בן של מלך @בנדא מצוי!! @בנימינה @בקטנה @ברך משה @ברכה11 @בת 30 @בת 500 @בת-שבע77 @ג @ג'ינג'ר @ג'סי סטריינג' @גאולה @גב' @גוונא @גוזל @גיברת פלסף. @גליה... @גפן36 @ד @ד. @דביר מ. @דובל'ה @דוד ה. @דונטפנצ'וס! @די"מ @דינה די @דינה-די @דלג @דתי @ה @ה' בעזרי @ה.ת. @הגולש האחרון @הדסדס @הדריכני @הדרכה @הודעה @הייזל @הכל ממנו @הלליש @הנסיך חצוי-הדם @הקולה טובה @הרב והרבנית @הרהור @הרוזן מק מלאכי @הרועה @השראה @התנערי מעפר @ו @ונסי @ותן טל @ח @חדשחדש @חיה רוז @חייל. @חלומי @חליל הרועים @חסדי הים @חצילה @חרותיק @ט @ט' @טאבולה ראסה @טוחן הרים @טופי תות @טיח @טנגענס @י @י. נחמיה @יאיר לפיד @יאירוש @יהודי!! @יהושפט @יהל @יוני שטבון @יזהר @יטבתה @ילדים זה שמחה @יעל מהדרום @יעל... @יעלי_א @ירון ש @ישי איילי @כ @כוכב לכת @כוכבי בוקר @כמו צמח בר @כפיר ורשואר @כתר הרימון @ל @לבי ובשרי @להאיר @לעולם חסדו @לשם שבו ואחלמה @מ @מ(ל)כת אסתר @מ.א. @מאיר. @מאיר770 @מאמע צאדיקה @מברת המלך @מוזרה @מוטיבציה @מופים @מוריה @מושיקו @מחכה לשקט @מטבחון @מיכאל בן-ארי @מינימאוס2 @מירי ט. @מישהו אלמוני @מישהו10 @מישמש @מלך מבושם @מניק אחר לפרוק @מעט מן המעט @מעריצה של אבא @מקום בעולם @מקרוני בשמנת @מרב. @מרדכי @מרכזניק @משה כחלון @משיח בן דוד @משיח נאו בפומ! @משכן עמינדב @מתנחלת בע"מ @נ @נביא החושך @נולאית @נופל וקם @נחמה בין החוחים =] @נחש משקפיים @נחשון מהצפון @נערת טבע @נפוליאון @נפש חיה. @נפשי תערוג @נקודה טובה @נקודה למחשבה @נקניקיות @נתנאל ואודיה @ס @סמיילית @ע(א)לומה... @עדידפ @עוגי פלצת @עוגת גבינה. @עולה מן המדבר @עינבר @עלי באבא @עמית.. @עעעעע @עצמה לישראל @פ @פיגי @פלאפל @פנסאי @פרח-בר @פרח-שלג @צ @צדקיהו @צעיר רענן @צפורה @ק @קאובוי @קחו עמכם דברים @קייטי @קלמן זלמן @קשלש @ר @רגעים @רדיו הממלכה @רחלקה @ררר @ש @שִירָה @שואף לאור @שוברת גלים @שום וחניכה @שונה ומיוחדת @שופר @שוקולד לבן @שיגר @שיהיה @שיר ידידת @שיראל. @שירק @שלהבתחיה @שלום שלום שלום @שלי יחימוביץ' @שמואל_8 @שמואלג @שמח לעזור תמיד @שמי @שמי תכלת2 @שמנה ומושלמת @שמנמן @שמעון.א. @שמש אא @שפת הנחל @שפתותנו שבח @שקדי מרק @שרוליק איזיק @ת @ת.מ. @תולעת השני @תולתול @תותי פרוטי 1 @תילה @תיקי דיין @תמיד נשאר אני
mention = ת
יוווהרוזן!

_C%
בס"ד
() @a A @Admin A @alezish A @ammyy admin A @cookie_monster C @D D @D=מלאכי D @dan_land D @dora D @Dreamer D @DvorW D @e E @ender13 E @G G @gbck630 G @guest G @Hakuna.Matata H @hamedinai H @hodosh H @LightStar L @LOVE ME L @M M @matan M @mati M @metorafi M @mp8 M @n N @nobody N @ortal250 O @Q Q @r R @shilat S @Short Shadow S @tin man T @toar T @tx,rxukyi T @user732 U @user93 U @X X @y Y @yehiel Y @ykun123 Y @yoniSmile Y @yr Y @z Z @zaza Z @zmil Z @א א @א.א א @אבגדהו א @אביה_א א @אבר כיונה א @אדם כל שהוא א @אודליקה א @אוהבי ה' א @אור הגנוז א @אורח כלשהו א @אוריה, א @אורין א @אושר תמידי א @איזה טוב ה'!!!! א @אייכה! א @אילה שלוחה א @אילת השחר א @אין כמו טאטע! א @אין מקום לשאלה א @איש השקים א @איש יהודי א @איש שלום א @איתי222 א @אל הר המוריה א @אלאדין א @אלי ישי א @אלעד א @אלעזר300 א @אלפביתה א @אמונה=C א @אמלתרא א @אמת ואמונה א @אני*** א @אני123 א @אסף א @אפרוח א @אפרת המהממת א @ארוון א @אריק מהדרום א @אריקל א @אשדת א @את פניך אבקש א @ב ב @באמת שיהיה טוב ב @בדיחה פנימית _.. ב @בדמייך חיי ב @בודדה... ב @בוז'י הרצוג ב @בועית מחשבה ב @ביד היוצר ב @בימים ההם ב @בין השורות ב @בן של מלך ב @בנדא מצוי!! ב @בנימינה ב @בקטנה ב @ברך משה ב @ברכה11 ב @בת 30 ב @בת 500 ב @בת-שבע77 ב @ג ג @ג'ינג'ר ג @ג'סי סטריינג' ג @גאולה ג @גב' ג @גוונא ג @גוזל ג @גיברת פלסף. ג @גליה... ג @גפן36 ג @ד ד @ד. ד @דב גריזלי ד @דביר מ. ד @דובל'ה ד @דוד ה. ד @דונטפנצ'וס! ד @די"מ ד @דינה די ד @דינה-די ד @דלג ד @דתי ד @ה ה @ה' בעזרי ה @ה.ת. ה @הגולש האחרון ה @הדסדס ה @הדריכני ה @הדרכה ה @הודעה ה @הייזל ה @הכל ממנו ה @הלליש ה @הנסיך חצוי-הדם ה @הקולה טובה ה @הרהור ה @הרוזן מק מלאכי ה @הרועה ה @השראה ה @התנערי מעפר ה @ו ו @ונסי ו @ותן טל ו @ח ח @חדשחדש ח @חיה רוז ח @חייל. ח @חלומי ח @חליל הרועים ח @חסדי הים ח @חצילה ח @חרותיק ח @ט ט @ט' ט @טאבולה ראסה ט @טוחן הרים ט @טופי תות ט @טיח ט @טנגענס ט @י י @י. נחמיה י @יאיר לפיד י @יאירוש י @יהודי!! י @יהושפט י @יהל י @יוני שטבון י @יזהר י @יטבתה י @ילדים זה שמחה י @יעל מהדרום י @יעל... י @יעלי_א י @ירון ש י @ישי איילי י @כ כ @כוכב לכת כ @כוכבי בוקר כ @כמו צמח בר כ @כפיר ורשואר כ @כתר הרימון כ @ל ל @לבי ובשרי ל @להאיר ל @לעולם חסדו ל @לשם שבו ואחלמה ל @מ מ @מ(ל)כת אסתר מ @מ.א. מ @מאיר. מ @מאיר770 מ @מאמע צאדיקה מ @מברת המלך מ @מוזרה מ @מוטיבציה מ @מופים מ @מוריה מ @מושיקו מ @מחכה לשקט מ @מטבחון מ @מיכאל בן-ארי מ @מינימאוס2 מ @מירי ט. מ @מישהו אלמוני מ @מישהו10 מ @מישהי=) מ @מישמש מ @מלך מבושם מ @מניק אחר לפרוק מ @מעט מן המעט מ @מעריצה של אבא מ @מקום בעולם מ @מקרוני בשמנת מ @מרב. מ @מרדכי מ @מרכזניק מ @משה כחלון מ @משיח בן דוד מ @משיח נאו בפומ! מ @משכן עמינדב מ @מתנחלת בע"מ מ @נ נ @נביא החושך נ @נולאית נ @נופל וקם נ @נחמה בין החוחים =] נ @נחש משקפיים נ @נחשון מהצפון נ @נערת טבע נ @נפוליאון נ @נפש חיה. נ @נפשי תערוג נ @נקודה טובה נ @נקודה למחשבה נ @נקניקיות נ @נתנאל ואודיה נ @ס ס @סמיילית ס @ע(א)לומה... ע @עדידפ ע @עוגי פלצת ע @עוגת גבינה. ע @עולה מן המדבר ע @עינבר ע @עלי באבא ע @עמית.. ע @עעעעע ע @עצמה לישראל ע @פ פ @פיגי פ @פלאפל פ @פנסאי פ @פרח-בר פ @פרח-שלג פ @צ צ @צדקיהו צ @צעיר רענן צ @צפורה צ @ק ק @קחו עמכם דברים ק @קייטי ק @קלמן זלמן ק @קשלש ק @ר ר @רגעים ר @רחלקה ר @ררר ר @ש ש @שִירָה ש @שואף לאור ש @שוברת גלים ש @שום וחניכה ש @שונה ומיוחדת ש @שופר ש @שוקולד לבן ש @שיגר ש @שיהיה ש @שיר ידידת ש @שיראל. ש @שירק ש @שלהבתחיה ש @שלום שלום שלום ש @שלי יחימוביץ' ש @שמואל_8 ש @שמואלג ש @שמח לעזור תמיד ש @שמי ש @שמי תכלת2 ש @שמנה ומושלמת ש @שמנמן ש @שמעון.א. ש @שמש אא ש @שעונית ש @שפת הנחל ש @שפתותנו שבח ש @שקדי מרק ש @שרוליק איזיק ש @ת ת @ת.מ. ת @תולעת השני ת @תולתול ת @תותי פרוטי 1 ת @תילה ת @תיקי דיין ת @תמיד נשאר אני ת
mention = ת
אאדיר!! מאיפה הרשימה הניקיםטנגענס
זה עדיין לא כולם.הכל ממנו
אני יודע שזה לא כולםטנגענס
חח..מגניב! קיבלתי הודעה שהזכרת אותי בשירשור |מרגיש חשוב|
נקודה טובה
מנסה...הכל ממנו
מנסה...הכל ממנו
מנסהטנגענס
מנסהטנגענס
גם דרך פלא' אפשר?נקודה טובה
לא, לדברי אדמין - לפחות כעת - זה לא עובד בפלאפון.ותן טל
אהה..באסהנקודה טובה
בגלל זה לא עובד לי.....את פניך אבקש
מיצ'ל למה קראת לי? אפשר הסבר מהזה השיגעון שהולך פה??אוהבי ה'
#צמעטנגענס
זה לא היא זה הבוט שעושה בדיקה על מערכת ההתרעות
ותן טל
רק שעדיין זה כנראה לא מושלם סופית כיוון שה"קריאה" נקראת על שם מי שענה אחרון באותו שרשור, בזמן שכנראהאתה פותח את ההתרעה - ולא על שם מי ששלח את ההתרעה עצמה.
אין מה להתרגש. רק שההתרעה הזאת של הבוט האחוזון, כעת תיקרא אצל עשרות אנשים 
יגחיספינאי בנשמה
את לוחצת איקס בהתרעה וזה אמור להפסיק להראות לך את זה...ותן טל
_C%
בס"ד
() @!!! @% @*בננית* @--אביתר בנאי-- @-יהודית- @-עדי @.numb @/ @100ממת @11111 @Admin @alezish @alona @anonimii @ateretfa @cookie_monster @Dreamer @Elishva @gbck630 @LightStar @LOVE ME @nobody @rachelimr950 @reut13 @Short Shadow @turn down @Wonderland @yoniSmile @{חיה בסרט} @~שירוש~ @אביגיל. @אביה!!! @אביתר ג @אדם בכיר @אופוריה זמנית @אור השחר.. @אושר תמידי @אחד מבני עקיבא @איזבלה @אישה חרסינה @אישיות @אלעד @אלעזר300 @אנחנו יחד נבנה @אני עצמי* @אני77 @אפרורית @אפרת..=] @אריקל @את פניך אבקש @באג2000 @בבדיקה @בדיחה פנימית _.. @בדמייך חיי @בודדה... @בועית מחשבה @בוקר טוב! @בורחת @בלה לטקס @במבה 805 @בנאדמית @בריו @בש"ק דוס @בת 500 @בת אביחיל @בת של הקב"ה @גאהלהיותיהודיה @גיברת פלסף. @גליוש @גליוש 1 @געגועים @גפן36 @דוסית גאה! @דורשת קרבתך @די"מ @ה' אור לי @הגבר!! @הגיטריסט123 @הגשם הראשון @הדובדבן שבקצפת @הכל ממנו @המצב חסה @הנסיך הקטן. @הנסיך חצוי-הדם @הרוזן מק מלאכי @השומר של הגן @ואן פרסי @חוה @חולמת... @חידניסטית @חייל. @חליל הרועים @חמשושה @חנניו @חסויה12 @חפרנית בנשמה @חקוקה בנפש @חרותיק @טובי =][= @טופי תות @טורבו1547 @טנגענס @יבחוש חרצוליים @יהודה פ. @יהודי!! @יהודיה*** @יו"ש @יפה! @יצור .. =] @כוסף ליוסף!! @כי אין פיסבוק @כיבשה @כיףלהיותיהודיה @כפיר ורשואר @כתר הרימון @לב שבור! @לומי פלומי @לפיד בוער! @מאיר. @מבט אחרון @מגדלור באפלה=) @מושימי @מחכה לשקט @מיכל => @מיצ'ל @מיריצ'י =) @מישהי בעולם! @מישהי! @מישהי=) @מישי' מאפושו' @מצעד שיר-פורום @מקורות @מקרוני בשמנת @מרדכי @משורר מדורות @משיח נאו בפומ! @משיח נאו! @נ!עם @נביא החושך @נדנדה כתומה. @נהגת מדופלמת @נוף עליון @נחמה בין החוחים =] @נערת טבע @נפתלי הדג @נקודה טובה @סגולה להצלחה!! @סמיילי... @סמסונג מיני @סעבשבשי @סתם אחת @סתם שמנה @עבריתמי @עוגי פלצת @עידן @עכבר הכפר @עמית.. @פונ3'ה!! @פורקת @פינג. @פיתה פיתה @פעימה @פרפר הלילה @צבי-ליזציה @צופצוף @צחקן @קדושה* @קייטי @קלמן זלמן @רדיו הממלכה @רייצ'ל=) @ריעות @ריעות. @שִירָה @שונה ומיוחדת @שושנת העמקים @שחף (בת) @שיל"ת. @שמואל1 @שמואלג @שמח לעזור תמיד @שמנה ומושלמת @שנז'י @שעונית @שקד123 @ת.מ. @תהילול @תוכו רצוף אהבה @תולעת השני @תומר מגן @תחרה לבנה @תיפיונה
mention = _
הלך לך
Tal.
איך עושים את זה?אני ולא אחרת
תקשיבי..Tal.
את עושה @ ואז בלי רווח את כותבת את הניק שאת רוצה לתייג ואת עותבת בלי רווח ככה @נהגת מדופלמת
מנסהאני ולא אחרת
@נהגת מדופלמת
לא עבד!אני ולא אחרת
לא....Tal.
אז מה אמורים לעשות?אני ולא אחרת

|משועשע עלי אדמות|See the pain
איך עושים את זה??מיצ'ל
ככה:ותן טל
שמים שטרודל (@) ואז מתחילים לכתוב את השם של הניק. אמורה להיפתח לך תיבה קטנה עם שמות בתוכה - אם כתבת רק אות אחת את תראי כמה שמות וככל שתתקדמי באותיות של הניק זה יצטמצם, עד שכאשר תכתבי את השם המדויק, את תראי בתיבה את השם של אותו ניק בלבד. את צריכה ללחוץ על השם שב-ת-ו-ך התיבה, ואז זה מסמן את השם שנכתב בהודעה, והופך את זה גם לקישור וגם להתרעה לאותו ניק כאשר את שולחת את ההודעה.
והנה זה לדוגמא כאן: @מיצ'ל
לא זה לא עבד לי פעם שניהאת פניך אבקש
הצלחתי!!!!
פנסאי
בוטיפלצתעוגי פלצת
@צחינא מיא
_C%
בס"ד
() forum = 12 @!!! @% @*בננית* @--אביתר בנאי-- @-יהודית- @-עדי @.numb @/ @100ממת @11111 @Admin @alezish @alona @anonimii @ateretfa @cookie_monster @Dreamer @Elishva @gbck630 @LightStar @LOVE ME @nobody @rachelimr950 @reut13 @Short Shadow @turn down @Wonderland @ykun123 @yoniSmile @{חיה בסרט} @~שירוש~ @אביגיל. @אביה!!! @אביתר ג @אדם בכיר @אוהבי ה' @אופוריה זמנית @אור השחר.. @אושר תמידי @אחד מבני עקיבא @איזבלה @אישה חרסינה @אישיות @אלעד @אלעזר300 @אנחנו יחד נבנה @אני עצמי* @אני77 @אפרורית @אפרת..=] @אצילות @את פניך אבקש @באג2000 @בבדיקה @בדיחה פנימית _.. @בדמייך חיי @בודדה... @בועית מחשבה @בוקר טוב! @בורחת @בלה לטקס @במבה 805 @בנאדמית @בריו @בש"ק דוס @בת 500 @בת אביחיל @בת של הקב"ה @גאהלהיותיהודיה @גיברת פלסף. @גליוש @גליוש 1 @געגועים @גפן36 @דב גריזלי @דוסית גאה! @דורשת קרבתך @די"מ @ה' אור לי @הגבר!! @הגשם הראשון @הדובדבן שבקצפת @הכל ממנו @המצב חסה @הנסיך הקטן. @הנסיך חצוי-הדם @הרוזן מק מלאכי @השומר של הגן @ואן פרסי @ותן טל @חוה @חולמת... @חידניסטית @חייל. @חליל הרועים @חמשושה @חנניו @חסויה12 @חפרנית בנשמה @חקוקה בנפש @חרותיק @טובי =][= @טופי תות @טורבו1547 @טנגענס @יבחוש חרצוליים @יהודה פ. @יהודי!! @יהודיה*** @יו"ש @יפה! @יצור .. =] @כוסף ליוסף!! @כי אין פיסבוק @כיבשה @כיףלהיותיהודיה @כפיר ורשואר @כתר הרימון @לב שבור! @לומי פלומי @לפיד בוער! @מאיר. @מבט אחרון @מגדלור באפלה=) @מושימי @מחכה לשקט @מיכל => @מיצ'ל @מיריצ'י =) @מישהי בעולם! @מישהי! @מישהי=) @מישי' מאפושו' @מצעד שיר-פורום @מקורות @מקרוני בשמנת @מרדכי @משורר מדורות @משיח נאו בפומ! @משיח נאו! @נ!עם @נביא החושך @נדנדה כתומה. @נהגת מדופלמת @נוף עליון @נחמה בין החוחים =] @נחשון מהצפון @נערת טבע @נפתלי הדג @נקודה טובה @סגולה להצלחה!! @סמיילי... @סמסונג מיני @סעבשבשי @סתם אחת @סתם שמנה @עוגי פלצת @עידן @עכבר הכפר @עמית.. @פונ3'ה!! @פורקת @פינג. @פיתה פיתה @פעימה @פרפר הלילה @צבי-ליזציה @צופצוף @צחקן @קאובוי @קדושה* @קייטי @קלמן זלמן @רייצ'ל=) @ריעות @ריעות. @שִירָה @שונה ומיוחדת @שושנת העמקים @שחף (בת) @שיגר @שיל"ת. @שמואל1 @שמואלג @שמח לעזור תמיד @שמנה ומושלמת @שנז'י @שעונית @שקד123 @ת.מ. @תהילול @תוכו רצוף אהבה @תולעת השני @תומר מגן @תחרה לבנה @תיפיונה @תיקי דיין
mention = _
פעמיים?? איזה כיף
הרוזן!
למה כתוב לי שהזכרת אותי?! מה נסגר פה?דוד ה.
זה הבוט הזכיר אותך וכשפתחת את ההתרעה המגיב האחרון ספגותן טל
את ה"אמירה: "... הזכיר אותך" - כשזה בעצם היה הבוט. מה שאומר שמחר כשהרבה יתחו את הניק שלהם ואת ההתרעות הם ככל הנראה יראו ש"ותן טל הזכיר אתכם".
בוט יקר - למה להמשיך לעשות שוב ניסיונות על כ-ל המשפתמשים? זה סתם מקפיץ אותם... תעשה ניסיונות נקודתיים...
זה משום שאתה לא יודע מה אני מחפש במערכת%
בס"ד
הניסיונות שלי מבוססים על היותם אינם ממוקדים.
למעשה, מטרתם היא להיות רחבי היקף ככל הניתן
יותר פורומים ויותר משתמשים מה טוב 
למרות שאת העיקרון כבר יצרתי, חבל באמת לחזור על דברים כשאתה כבר יודע שזה עובד, אבל רשימה זה תמיד נחמד.
ברשימה לעיל, אמור להיות כל מי שהיה פעיל בנסיו"פ בארבע שבועות האחרונים
ברשימה אחרת כאן, כל מי שהיה פעיל בצמ"ע.
ועוד כמה שנועדו לבדוק שטויות כאלה ואחרות.
בקיצור - זה שאני בודק את המערכת לא אומר שאני חלק ממנה 
רגע, אתה אדמין עצמו או אחד מאחיו?(צחקן/לייטסטאר,צביליזציה?)ותן טל
או שמואלג? חמשחדים?
מי עומד מאחורי הבוט, אנא גלה לנו 
למי יש את העוגיות אתה מתכוון?
%
מי זה שמקליד את מה שהקלדת כעת. במציאות הגשמית
ותן טל
איזה יצור עומד מאחורי המקלדת והמסך אי שם... ?
(למרות שזה לא נשמע סגנון כמו אדמין וגם לא שמואלג וחמשחדים... הייתי מהמר על האחים, בסיכוי גבוה ללייטסטאר? [ שונא לכתוב את זה באנגלית] )
כעת זה כבר משהו אחר%
בס"ד
אפאחד לא הקליד את אחת מהבדיקות עם המשתמשים למשל.
הם רצים לבד.
בסדר. תגובות אנושיות ולא מתוכנתות - מיהו המגיב שלהן ?
ותן טל
מכחיש קשר!
11111
בדיוק השבוע חשבתי מתי זה יהיה אפשרי פה..מקום בעולם
חחחחחח מה למען ה'...? כמו תיוג בפייסבוק יענטו??בדמייך חיי
למה כתוב לי שהזכרת אותי?דוד ה.
גמאצלי--אביתר בנאי--
אביתר בנאי..פששש
בדמייך חיי
קראתם לי?!מ(ל)כת אסתר
כל אחד קורא פה למישהו אחר סתם
אוהבי ה'
בדיקה מהסלולרימשה
מגניב זה עובד...Tal.
בודקת גםפנסאי
אני היחיד שלא מבין מה קורה פה??ירון ש
טוב נו. זה לא כייףאין מקום לשאלה
אז די.
גם אני לא מבינהא.א
אני כולה מעריצה (-P--אביתר בנאי--
תחזור לישיבה ותפסיק לקשקש בערוץ!!הנסיך חצוי-הדם
בדיקה...הנסיך חצוי-הדם
לא הצליח!הנסיך חצוי-הדם
בדיקה...הנסיך חצוי-הדם
לא עובד לי!!! אה אמרו שנפאלפון אי אפשר... חחח שכחתי...הנסיך חצוי-הדם
לאדמין זה הצליח ....Tal.
מהפלאפוןTal.
אדמין יצליח גם משעון מעורר לפרוץ למשרד הביטחון... זה לא חכמההנסיך חצוי-הדם
.

^^^^^ותן טל
תהיהנפתלי הדג
מה יקרה אם אשים אחד כזה בחתימה שלי? |מרושע|
(ונראה אם זה יעזור לי לתשובה מהירה 
נראה לי שיהיה חסר משמעות11111
(וזה לא עזר, ראיתי את זה בעדכני הרגיל)
קווווווווווווול--אביתר בנאי--
אביתרית זה פעם שניה שכתוב לי שהזכרת אותימ(ל)כת אסתר
לא.בן-ציון
מרגע שהבוט כתב את השם שלך, כל מישהו שמגיב פה זה אומר שהזכירו אותך.
וזה אכן באג11111
אופס
בן-ציון
אכן.וזה לא פייר.אם אני מזכיר מישהו אני רוצה שהוא יראה שא-נ-יותן טל
זה שהזכרתי אותו! לא שהזה שהגיב אחרון בשרשור הזכיר אותו...
אבל זה כבר התחלה. אני בטוח שעם המוחות המבריקים כאן, יצליחו מאוד מהר להתגבר על זה ולתקן.
יא מעצבנים. עד שמצאתי מה "רציתם" ממני...:כתר הרימון
אוי נו! אוףףףףףףאני123
^^^^^די"מ
יפה. נחמד מאוד.יזהר
עכשיו רק צריך לתקן את הבאג בעדכני החדש, שלא יתריע בכל הודעה חדשה בשרשור, אלא רק בהודעה שבאמת תייגה.
^^^^די"מ
וואו. שיגעון הדבר הזה
אפרוח
אבלדי"מ
...See the pain
@see the pain
למה לא מצליח לי? |תוהה|
>>נשגבת מבינתך
@שחף (בת)
מנסה..!?See the pain
בס"ד.
@See the pain
ברר... למה אני לא מצליחה?
מה כל כך קשה?יהודי!!
^^צריך לעשות בלי רווח בין ה@ לשם..(:נושבת באויר
ישששששששששששששששששששעיאית"י
הצלחתי![]()
ניסיוןמיצ'ל
שגעתםםם את השכלללשוברת גלים
כל שניה אני חושבת שאני מקובלת ומזכירים אותי בכל מקום ואני באה לכאן בושה ונכלמת
בשבילךמ(ל)כת אסתר
לא עובד מהנייד עדיין?מ(ל)כת אסתר
בשביל שתיכם
הכל מבחוץ
אני ארביץ לכםשוברת גלים
מקסימום.See the pain
הקטע שהניק שלך ממש ארוך כדי להתנקם
שוברת גלים
מה איתי.גלידת לימון
אני פה....= ) קראת לי?!אצילות
דווקא אותי? ועכשיו השרשור הזה תקוע לי בעדכני |נאנח|ריעות.
ואני שונאת לסגור שרשורים
זו לא את.יזהר
טוב חאלס עם זה..יהודה פ.
אמ, כן, זו דווקא כן הייתי אניריעות.
זאת לא את. יש "ריעות" ויש "ריעות."יזהר
שתיהן זו אני
ריעות
בוטי.%
בוטי.%
ממ.. ?משיח נאו בפומ!
ממתי אתה יכול לתייג?מ"ג
מאז ומתמיד, למעשה בפונקציית "מי ער"LightStarאחרונה
בס"ד
הוא תייג (כשזה עבד. דורש תיקון)
את כל מי שהגיב לאחרוהנ 
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות