תעזרו לי להבין למה כוונתו של הבורא יתברך !!!! תודה לעונים !!ה' הוא המלך !!

אני לא אחת כזאתי בכלל !!!!!!!!

תכף תבינו למה כוונתי.

אני לומדת באולפנה דוסית !! ותמיד לימדו אותנו שבכל דבר שקורה במשך היום צריך להבין מה ה' מנסה להראות לך ..

אז קרה לי פעמיים שבן אחד דיבר איתי . והוא גם דוס ממש !! (תלמיד של אבא שלי )מתפלפל

והיום יצא לי לראות אותו מרחוק ( הוא אח של מישי שאני מכירה והייתי איתה ) ואז היא ראתה אותו והלכה לדבר איתו. אז כאילו אני הבנתי מזה בפעמיים הראשונות שזה לא במקרה וכנראה יש פה איזשהו משו שיכול להיות טוב בעתיד .

( בפעם הראשונה הוא היה צריך שאני ימסור איזה משו, ובפעם השניה הוא לא התכוון לדבר דווקא איתי רק שזה מה שיצא.)

והיום אז חשבתי אח"כ שאולי זה לא כ"כ שייך .. קיצר .. מה לעשות ??
בחיים לא חשבתי קודם על בנים ופתאום עכשיו שהוא צץ אני חושבת שזה יכול להיות פשוט טוב לשנינו.. מה לעשות ??מבולבל

וממש חשוב לי שתבינו את זה בתור משו שאם יצא איזה שידוך או משו או שיהיה דיבור רציני זה רק בעוד כמה שנים       שאני יהיה בשלה .. ( אני חמשושית כולה .. ) ורק מתוך אמונה בה' יתברך ורצון לעשות ולהבין מה ה' מנסה להראות בכל דבר !!!! 

חפרתי.. אני לא יודעת כ"כ לנסח את עצמי.. אפילו בכלל לא .. 

תודה רבה לכולם וכולן !! 

בעיקרון, "לא מחשבותי מחשבותיכם ולא דרכיכם דרכי"קמנו ונתעודד

בס"ד

אז ממילא אני לא מתיימר לנסות ולהבין/להסביר למה מה.

אבל את מוזמנת לקרוא בדברי רבותינו שקיבצו במהלך כל הדורות סיבות לכך שהקב"ה מנסה את האדם, ובעז"ה תמצאי סיבה שתניח את ליבך ותעזור לך לגבור על הניסיון.

תודה !! יש לך אולי רעיון איפה לקרוא ?ה' הוא המלך !!

יש איזשהו ספר שאני וכל למצוא בו ?  תודה רבה !!!

וואוהנסיך חצוי-הדם
מהצגת הדברים הייתי בטוח שאת הרבה יותר גדולה
אם את לא חושבת שיצא מזה כרגע משהו רציני (וכך נראה לי שאת מרגישה, בסופו של דבר חמשושית ודוסית..) אז לכאורה זה ניסיון שה' יתברך זימן לך, וכמו בכל ניסיון ה' רוצה לבדוק אותנו עד כמה אנו נאמנים לו ותוך כדי לחזק את האישיות שלנו ולבגר אותנו.
כל קושי וניסיון ייתן לך מבט בוגר יותר על החיים ויעזור לך להכיר את עצמך ואת הנפש שלך בצורה יותר טובה.
בעזרת ה' תצאי מהניסיון הזה חזקה יותר ואמיתית יותר.

כל הנ"ל יצא מנק' הנחה שאת חושבת שלא יתפתח מזה משו אמיתי, אם יש לך ספיקות בנושא אז זוהי כבר שאלה אחרת...
וואו!! תודה !!ה' הוא המלך !!

זה אמור להחמיא ? אם כן אז תודה .. כיף לדעת שאני בכל זאת יודעת לנסח את עצמי בצורה הנשמעת טוב !!  

ולעניננו-                                                                                                                                                  אני לא יודעת !! ואולי זה כן אמיתי ?                                                                                                             הקטע הוא שהוא לא כמו שיש בנות שחולמות שהנסיך שלהם יהיה האיש הכי יפה וחתיכי בעולם!!                                   ולא במטרה לפגוע בו ח"ו !!!!

הוא נראה מתוק וחמוד והאופי שלו נראה לי דומה לשלי ..

אני כן לבושה יפה ( ולא בכדי להתגאות .. חיוך ) וחשוב לי החיצוניות כי צריך לשלב בין החומר לרוח וכו'..                           אבל יותר הפנימיות, המידות..

וזה נשמע לי ממש טוב . 

אני חושבת שאם הקב"ה היה רוצה לתת בידי ניסיון הוא היה מביא מישהו שלא מתאים למידותיי ויותר בקטע של היופי     ושהייתי פשוט נשאבת אחריו .. 

אני לא מדברת מתוך ניסיון או משו אבל כך זה נראה לי ..

ואם זה אמיתי .. מה לעשות אם זה ????

ממש תודה !! זה כ"כ עוזר שאפשר לשים פה דברים שאם אני אומר אותם לחברה היא תבין אולי על מי מדובר וככה אין סיבה שתדעו, אלא תגיבו רק מתוך מה שנראה ואמיתי לפי הרגשתי ..  אז תודה !!

לא נראה לי שזה אמיתי ..הנסיך חצוי-הדם
קשר של נערים בני 15 הוא לא אמיתי כמעט במאת האחוזים לדעתי.
את לא מכירה את עצמך כמעט בכלל וכנל גם הוא את עצמו יש לך עוד כ"כ הרבה מה לגדול ולעצב את האישיות שלך ועולם המושגים והערכים שלך, שבחירה עכשיו בבן זוג עתיד היא לא מציאותית בעליל.
את מוזמנת להכנס לפורום לקראת נישואין וזוגיות ולהתרשם מעומק הנושאים הנדונים שם ודקויות ההחלטות.
וזה עוד בלי להתחשב במחסום ההלכתי והטבעי מפני קשר ארוך בגיל כ"כ מסובך ללא יכולת ליישם את הקשר הזה.

אמרת שנראה לך שאם הקב"ה היה נותן לך ניסיון הוא היה נותן אותו בנתונים שונים..
וואלה לא יודע, את נראית לי בחורה רצינית ועד כמה שבחור חתיך הוא מושך נראה לי שהיית תופסת את עצמך שאלו סתם שטויות ולא היה לך כ"כ קשה.
אנחנו לא נכנסים לסברות של ה' באיזה סוג של ניסיון הוא מעמיד אותנו, תכל'ס ע"פ הנתונים שיש לנו מה שעובר עלייך זהו ניסיון ולא סביר להניח שרצון ה' הוא שתפתחי איתו קשר- אז זה ניסיון ותפעלי ע"פ אמות המידה והערכים שחונכת אליהם.
בהצלחה..
אולי לא הבנת אותי נכון .. סליחה ..ה' הוא המלך !!

גם אם זה אמיתי , אין לי שום  כוונה לדבר איתו עכשיו !! ממש לא !!! העניין הוא אם לנסות ממש לשכוח אותו, או לדעת שלאחר ששנינו נעצב את אישיותינו יהיה פוטנציאל . בדר"כ בגיל הזה יש 101 שאלות על העולם ווויכוחים ודיונים עם ההורים, דברים שתנים והאופי גם. אך יש אנשים שיודעים על עצמם שגם עם חשיבתם תשתנה אופיים ישאר אותו הדבר. כוונתי היא שאם למשל השקפתי היא .... ואורך חצאיתי היא... והם השתנו זה לא אומר שהאופי של העדינות ישתנה..

בעז"ה !! נעשה ונצליח !! שה' ייתן בליבי בינה ודעת מה לעשות בכל שלב בחיים !!

ייתכן שאתם מתאימים לפי הנתונים שיש בידך.הנסיך חצוי-הדם
אבל שני דברים
1. כפי שאמרתי הנתונים שלך מועטים מאוד וממש לא קבועים וגם באופי העדין וכו' צפויים שינויים... מניסיון...
2. כפי שאמרת את לא מכירה הרבה בנים וגם בבחור הזה ההתרשמות שלך נקבעה ע"פ שתי שיחות לא יותר מדי מעמיקות.... מה שאת שואלת זה שלפי דעתך יש בניכם התאמה האם להמשיך לחשוב עליו במשך כמה שנים ללא שום תקשורת בניכם. אז אני יכול לומר לך שהתאמה היא דבר מסובך ולא סביר לי שמצאת התאמה עם הגבר הראשון שאת בקשר איתו וכל זה ע"פ שתי שיחות רעים לא מחייבות בכלל. וגם אם כן לא ממליץ בכלל שהוא ישאר בראשך במשך כמה שנים טובות, זה יחייב אותך ויקשה עלייך להתפתח בחופשיות על פי התהפוכות שתעברי בגיל הזה, ובאופן כללי די מקובל שאפ'בתקופת השידוכים אם מישהו אומר אני רוצה להתחיל לחשוב רק בעוד שנה הצד השני לא מחכה לו (אלא א"כ זו התאמה באמת מיוחדת וקשר רציני שיתפתח ביניהם) אבל אם זה חא משו כזה אלא סתם נחמד וייתכן ששנננו מתאימים לא מחכים אחד לשני, אלא כל אחד ממשיך בדרכו ואם בעוד שנה עדיין יהיה שייך אז יפגשו מחדש...

בהצלחה.
ואת עדיין עושה לי רושם של בחורה בוגרת...
תודה. לקחתי לעצמי את שאמרת.ה' הוא המלך !!

אתה צודק !!! וניסחת כ"כ נכון!מתפלפל

נחמד לדעת שאף על פי שאני קטנה בשכבה .. הייתי בת 14 לפני חודשים.. אני נשמעת בוגרת..

מחמיא ביותר  

תודה על הכל !! באמת עזרת !!

ואשרייך שאתה מדבר בצורה כ"כ אמיתית . ( אינלי מושג בן כמה אתה .. ובכל זאתחיוך .)

עצתי היאחפרנית גאה=)
לחכות. להשתדל לא לחשוב על זה יותר מידי ולחפש "סימנים". אם בעז"ה כשיגיע הזמן זה עדיין יהיה רלוונטי, אני בטוחה שחברה שלך או אבא שלך ישמחו ליצור את הקשר. כרגע סתם חבל להעסיק בזה את המחשבה.
נשמע טוב !! תודה !!ה' הוא המלך !!

שמחה לעזור ובהצלחה נשמהחפרנית גאה=)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך