צריכה עצה ..אבלון
לא יודעת אם זה ענייני בכלל , אבל ..
יש לי שתי חברות בכיתה שהן סוג של החברות הכי טובות .
אני אומרת סוג של כי זה יותר בכיוון של מתעלקת ונעלקת . הן כל החיים מסתובבות ביחד והן ממש ממש דביקיות . בקטע מעצבן ! עושים משו כל השבט ביחד - הן יהיו בצד . הולכים רק איתן ברחוב - פתאום תמצא את עצמך לבד כי הן נשארו מאחור .. וזה כבר ממש מעצבן !! גם כמה חברות שלי שמו לב לזה , אבל כשניסינו להגיד להן על זה משו , הן פשוט משכו בכתפיים והלכו . כבר אי אפשר לדבר איתן ! הבעיה היא שאני מרגישה זאני מבינה את ההרגשה של המתעלקת .. שסוף סוף יש מישו שהיא יכולה לדבר איתו וזה כבר נהיה תלותי כזה .. אבל גם כשזה היה לי לא הייתי כזאת דביקית !!
אשמח לעצות בנושא ..
סורי אם חפרתי .. ואם גלשתי מהנושא ..
את רוצה לעזור לחברותיך ולך- ויש לי עיצה.שירוש16אחרונה

נשמע לי שמדובר פה על שתי דברים:

אחת- את דואגת לחברות שלך באמת ובתמים ורוצה לעזור להם כדי שהחברות שלהן לא תתפתח לחברות לוחצת ותלותית, ועל זה יישר כוח ענק! יש בך רגישות, אמן על כולם. עכשיו השאלה מה את עושה עם זה- והאמת היא- אין לך הרבה מה לעשות. הן חברות שלך, בגילך ומה שאת הבנת (על חברות לוחצת) הן בודאי גם מבינות או יבינו. יכול להיות ששתיהן עוברות עכשיו חוויה (קשה או טובה מאוד) דומה, וכעת הן שואבות עידוד והסכמה לתחושותיהן זו מזו. וגם יכול להיות שהן במצב משפחתי/חברתי/אישי/דתי דומה וכך הן בעצם מזדהות אחת עם השניה. בכל מצב, זו זכותן, ואם הן רוצות להיות בבדידות החברתית הזאת- עליהן ולא עליך.

שנית- את תיארת בהתחלה איך החברות ה'לוחצת' הזאת משפיעה עליך ועל חברותיך. על חברותיך- את יכולה לנסות לדבר עם בנות בכיתה שלך, אולי ביחד תוכלנה להעלות פיתרון. עכשיו לגבייך- אני מציעה לך לחשוב באמת מה מפריע לך בחברות הזאת, את מתארת מצב שבו החברות הטובות האלו שמות אותך כגלגל השלישי בעגלה ו'מותירות אותך מאחור'. את לא שותפה מלאה בחברות הזאת, היית רוצה שישתפו אותך יותר. וזה לגיטימי ונורמאלי- כל אדם רוצה שישתפו אותו בנעשה. אף אחד לא רוצה לגלות שמסתירים ממנו משהו. שהוא לא חלק מה'קבוצה'. הייתי מציעה לך לחפש לך חברות נוספות, שלא תשארי בודדה עם שניים האלה. אולי אם תיצרי חברויות נוספות וכך כשכולכן תלכנה, למשל להליכה, אם השניים תשארנה מאחור, יישארו לך חברות אחרות, את לא תהיי בודדה. תנסי ליצור חברויות אחרות וכך לא תשארי בודדה. תבלי יותר זמן עם חברות שלך שנותנות לך תחושה טובה.

בכל זאת- אני מאחלת לך המון המון הצלחה וס"ד!!!!!!!!!!!!! קורץ

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך