דבר ראשון-אני צריכה רעיון למתנה לאח שלי לבר מצווה בסביבות השמונים שח
דבר שנירעיון לברכה מקורית כגון האנשה לסיפור דיקלום וכדו יש למשהיא רעיון?
![]()
דבר ראשון-אני צריכה רעיון למתנה לאח שלי לבר מצווה בסביבות השמונים שח
דבר שנירעיון לברכה מקורית כגון האנשה לסיפור דיקלום וכדו יש למשהיא רעיון?
![]()
ראשית- מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על אח שלך.......
שנית על המתנה- יש לי כמה רעיונות, תבחרי מה טוב לך!
- את יכולה לעשות סל של ניקרים חמודים שהוא אוהב בכסף שיש לך. (כמו בולים- אם הוא אוסף, ספרים, כוס- כן, גם בנים מתלהבים מזה, מסגרת של תמונה בצורת כדורסל וכו') יש מקומות זולים (כמו מקס סטוק) שאפשר לקנות דברים בשום כסף. להכניס הכל לסל נחמד ווואלה- מתנה נחמה.
- אפשר לקנות ספר שהוא אוהב. וזה נחמד מאוד במיוחד כשרוב הספרים הטובים עולים בין 50 ל80 ש"ח. המלצות: נטו חיים ולדר. אבל זה רק אני. לכי אולי על סופר שהוא אוהב.
- חוברת 'חידושים' יפה. זה ספר מיוחד שהרבה קונים לבר מצווה. הספר מלא בדפים ריקים שורות כדי שהוא- חתן הבר מצווה- יוכל לכתוב את חידושי התורה שלו.
- משהו לגמרי נושן והכי טוב- תבררי אצלו מה הוא רוצה, יכול להיות שתופתעי!!!!!!!
לברכה אין לי רעיון. את יכולה לעלות על גוגל ולכתוב שם "ברכות לבר מצווה" ולחפש בתוצאות של "תמונות". זה עזר לי הרבה בעבר.
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם את צריכה עוד עזרה- אשמח לעזור.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים