...עיניים תכולות
עבר עריכה על ידי עיניים תכולות בתאריך כ"א בטבת תשע"ה 22:58
עבר עריכה על ידי עיניים תכולות בתאריך כ"א בטבת תשע"ה 22:58
איך הישוב עפרה מבחינה דתית? רוב המשפחות והסגנון ברמה דתית יחסית טובה?
וכמה בנות שירות יש בדירה שם בערך? קצת או הרבה? הבנות תורניות יחסית ? ברור שהכל יחסי אבל מישהי שיודעת אפילו בערך אשמח שתענה
כנ"ל לגבי הישוב מצפה יריחו אם מישהי יכולה לפרט לי על המקומות האלו ...
תודה!
איזה סגנון את?חנניו

אני מעפרה. אני לא מגדירה את היישוב כדוס אבל אני נחשבת דוסית יחסית ליישוב...

תגדירי דוסים ואגיד לך. בעיקרון הסגנון מגוון.

עיניים תכולות
משו כמו בני עקיבא נפרד או עזרא, דתית לאומית , חצאיות שעוקפות את הברך בכל מצב ...אולי זה לא הכי דוס בעולם אבל חשוב לי סביבה בסגנון הזה או יותר חזק ודוס...
הבנות שירות שם בסגנון הזה או יותר אפילו ? והיסודי?
תשובהחנניו

לגבי בנות השירות אני לא יודעת (היישוב גדול) אבל הן נראלי בסגנון רגיל, לאו דווקא דוסיות במיוחד או להפך.

לא רוצה לבאס, אבל לא נראה לי שתהיה לך סביבה שהדגש בה הוא תורני חזק... די סטנדרט.

איפה את רוצה לעשות? בבית הספר היסודי הרגיל?

בית ספר "נחלת בנימין"עיניים תכולות
תודה רבה! (:

אם מישהי יודעת על מצפה יריחו אשמח שתענה...
אז זה הכל חנניו

בהצלחה!!

תודה עיניים תכולות
אמרת שאת דוסית יחסית לישוב ...
ויש שם עוד בסגנון שלך? את מסתדרת שם מבחינה דתית ?
^^חנניו

אני לומדת (למדתי...) באולפנה אחרת. הקשר שלי עם השבט לא חזק. זה לא כל כך מפריע לי, כי החברות שלי במקום אחר...

ברור שכשהייתי יותר קטנה הפריע לי בסניף וכו. היתה תקופה שהיה אריאל ביישוב והייתי פעילה בו, אבל נסגר... חזרתי לבנ"ע כדי להיות עם השבט ואז כבר התפזרנו לאולפנות וכולי כך ששמרתי על קשר עם השבט, אבל לא באופן אינטינסיבי וזה ממש בסדר מבחינתי.

יש משפחות מכל מיני סגנונות, גם כמוני, והאמת? לא כזה חשוב לי שיהיו מסביבי אנשים דווקא בסגנון שלי. את זה אני מוצאת לבד. חלק מהחברות שלי דוסיות וחלק לא. חברות שלי יכולות להיות מאוד שונות ממני, וזה לא מאוד משנה.

מה את מתכוונת "מבחינה דתית"? הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא המעורב בסניף. מעבר לכך מה הבעיות?

לא אמרתי שיש בעיות..אני פשוט מבררת אם זה מתאים לי..עיניים תכולותאחרונה
תודה! (:
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך