אופס, זה לא אמור להיות ככה.
היא מדהימה מדהימה מדהימה. זה מגניב.
אבא שלי באמת תקוע עכשיו על מי זה לעזאזל יוסי. (לא אתה)
זה מצחיק, חילופי כוחות, טיפות מלחמה.
זאת לא סתם טעות.
לא נוכל עוד לדבר אף פעם? זה..מוזר ו..לא רוצה ולא רוצה. אם אתה חי בבקשה תראה לי את זה |מדבר לעצמו|
אני שונאת חילופי מצבים קיצוניים, לא מאמינה בהם.
היום עליתי על עוד מגרעה שיש בי. אם מישהו יסביר לי משהו אני אקלוט את זה מהר ומהרגע שאפילו אתחיל להבין מה הוא רוצה, אני לא אוכל עוד להקשיב ואהיה ממש חסרת סבלנות כלפיו, סליחה מראש.
בקשת הסליחה הגרועה שיש היא סליחה מראש.
חזרתי להיות מי שאני יותר. נעים להכיר מי שעוד לא חווה. סורי מי שלא מוצא חן בעיניו.
התגעגעתי לשתיים וקיבלתי אחת. זה לא מספק אבל זה נעים. בשלושת דבר אחד שקונה אותי תמיד ישירות כמעט כואבת. אני מכורה לאנשים כאלה, שלא מפחדים לרגע ולא מסבנים את מי שמולם.
אבל בסך הכל בסדר |מזמזם|
זכיתי.
אני צריכה להתנתק מזה כי...זה מביך ומוזר. הלוואי שהייתי קוראת מחשבות.
חיילות שלי שלוש מאוהבת בכן!
אני צריכה ללכת, אז קדימה לעשות את זה!!! פשוט לקום ו..ללכת.
עד אז. .המשך לילה מקסים.
היא מדהימה מדהימה מדהימה. זה מגניב.
אבא שלי באמת תקוע עכשיו על מי זה לעזאזל יוסי. (לא אתה)
זה מצחיק, חילופי כוחות, טיפות מלחמה.
זאת לא סתם טעות.
לא נוכל עוד לדבר אף פעם? זה..מוזר ו..לא רוצה ולא רוצה. אם אתה חי בבקשה תראה לי את זה |מדבר לעצמו|
אני שונאת חילופי מצבים קיצוניים, לא מאמינה בהם.
היום עליתי על עוד מגרעה שיש בי. אם מישהו יסביר לי משהו אני אקלוט את זה מהר ומהרגע שאפילו אתחיל להבין מה הוא רוצה, אני לא אוכל עוד להקשיב ואהיה ממש חסרת סבלנות כלפיו, סליחה מראש.
בקשת הסליחה הגרועה שיש היא סליחה מראש.
חזרתי להיות מי שאני יותר. נעים להכיר מי שעוד לא חווה. סורי מי שלא מוצא חן בעיניו.
התגעגעתי לשתיים וקיבלתי אחת. זה לא מספק אבל זה נעים. בשלושת דבר אחד שקונה אותי תמיד ישירות כמעט כואבת. אני מכורה לאנשים כאלה, שלא מפחדים לרגע ולא מסבנים את מי שמולם.
אבל בסך הכל בסדר |מזמזם|
זכיתי.
אני צריכה להתנתק מזה כי...זה מביך ומוזר. הלוואי שהייתי קוראת מחשבות.
חיילות שלי שלוש מאוהבת בכן!
אני צריכה ללכת, אז קדימה לעשות את זה!!! פשוט לקום ו..ללכת.
עד אז. .המשך לילה מקסים.