אז ככה:
שבתות- פעם בחודש, ניתן לשינויים.

אורייתות- פעם בשבוע. הרכזת די מקפידה על הנוכחות.. חוצמיזה יש לבנות של הגרעין שיעור פעם בשבוע לפני הישיבת גרעין..

משו ממש חביב וקצר.
העשייה במסגרת הגרעין רחבה מאוד- ז'א שאין לי רשימה מפורטת וספציפית לכתוב לך כאן, אלא רק להגיד לך שטווח האפשרויות מאוד מאוד רחב!! החל מהתנדבויות עם קשישות בודדות, פרוייקט התנדבות בבית של נערות עם פיגור מסויים, חונכויות של ילדים מרקעים שונים וצרכים שונים, ריכוז מעדונית לילדים משכונת מצוקה, עבודה עם נוער בסיכון ועוד ועוד ועוד!! ממש המון אופציות וכל הזמן הרכזת גרעין מציעה דברים נוספים.
פה חשוב לי להבהיר ש*אין* לחץ בגרעין. וזה מה שאני אוהבת פה מאד. הכוונה היא שכל בת עושה ויוצרת לה את הלו"ז שמתאים לה- יש בנות שעושות מיליון התנדבויות, ויש מי שמסתפקת בהתנדבות אחת בשבוע. ממש זורמים עם מה שמתאים לכל אחת ולא לוחצים אפחת לשום כיוון.
מה שמשותף לכולן זה:*אחת לשבועיים (בתקופות מסוימות כל שבוע, אבל בשוטף לא..) התנדבות של כל הגרעין ביחד- כל פעם משהו אחר. בד'כ רעיונות שעולים מהשטח, מהבנות..קצת דוגמאות- הפניניגים לחגים/קטיף בלקט ישראל/והאמת שאני לא זוכרת עכשיו עוד דוגמאות, אבל היו המון דברים

* יום נוסף בשבוע זה הישיבת גרעין שלפניה יש בית מדרש.
בדירות יש 12 בנות. זה נשמע אולי המון אבל התנאים ממש סבבה-5 חדרי שינה(= 2 חדרים של 3 ו3 חדרים של 2..), 3 שירותים מקלחת, סלון סבבה וכו'..

באמת שזה מרגיש ממש מרווח וטוב! יש גם דירה של 8 בנות, אבל היא ברמת בית שמש ואז זה טיפה פחות נח להיות בגרעין בגלל המרחק..
לגבי עומס השירות אני חושבת שהבהרתי למעלה שזה ממש תלוי בך, ובאמת שאת זו שבונה לך את הסדר יום שבעייני זה יתרון ענק!!!
את כוונתך בשתי השאלות האחרונות לא הכי הבנתי..מצטערת..:-/ בגדול אני לא חושבת שזה כ"כ בא לידי ביטוי אם מקבלים אותך ואת דעותייך או לא..האינטראקציה העיקרית היא עם החברות בדירה ובגרעין, ועל זה קצת בעיה לענות כי זה משתנה כל שנה יחד עם ההרכב השונה של הבנות..
אז..כמובן שאת מוזמנת לבוא,להתרשם ולסגור!!

ורציתי להוסיף שהרכזת מקסימה ממש וממש דואגת לכולן וקשובה לצרכים של בנות ונראלי שזה לא מובן מאליו!! אז באמת מומלץ לשקול ברצינות מכל הסיבות שלמעלה↑↑

וואו. חפרתי!!.. הרבה הצלחה!!