אני צכה מישו לדבר איתו דחופ..מישו שיסביר לי מה המהות שלתן חיוך!!=)
שיגיד לי איזה ערך יש לחיים שלי? בשביל מה אני חיה? למה אני לא יכולה למות מתי שבא לי?
אשמח לדבר בשיחה אישית בפרטי..מישו שממש יכול להסביר לי.ולא לחפור על ייעוד בחיים וכאלה..של רבנים..
תסתכלי בחתימה שלך- ענית על השאלה של עצמך...שירוש16

לשירוש 16תן חיוך!!=)
תאמת...החתימה שליי לא עונה לי על השאלה...אולי לא הבנת מה אני שואלת.. :/x
הבנתי-שירוש16

הבנתי את השאלה, והתשובה היא בול החתימה (+כמה הסברים).

נ.ב. 

אם את עדיין רוצה שאסביר למה התכוונתי- אין לי בעיה לענות לך באישי.

ואי!! זה בדיוק השאלות שאני כל החיים שואלת אוהבי ה'
כאן בשבילךחד"פ
לא מבטיחה לדעת הכל, אבל אשמח לעזור ככל שאוכל.
יש לי כל מיני שאלות ותשובות בכיף אני ידבר איתך אבל....אוהבי ה'
אני מהפלאפון ואין לי את הסימון של החיוך שלם ;) אז תתחילי שיחה ונדבר
יש הסבר מפורט בפנמיות התורה מה אנו עושים בעולם הזהרוצה איחוד

חלק מההסבר: כל העולם צריך להגיע לדבקות גדולה בבורא . כאשר הנשמה נמצאת בעולם הנשמות - היא קרובה ( ברוחנית ) לבורא , אך הירידה לעולם היא כדי לתקן ו"להעלות " את העולם הגשמי למצב מתוקן . הנשמה הייתה כביכול שמחה לעזוב את העולם הגשמי , אך יש לה ידיעה פנימית , שכל עוד היא לא תתקן את עצמה ואת החיבור הנכון שלה לגוף ( מה שנקרא " לקדש את החומר " ) היא תחזור בגלגול שוב, כי המטרה היא לרומם את כל המציאות . כל מצווה , ומעשה טוב של מישהו מישראל , מגיעה עד ה"אין סוף ברוך הוא " , ומוריד משם שפע בהדרגה לכל העולמות הרוחניים העצומים שפנימיים לעולם שלנו . מה שמגיע לכאן מהמצוות זה פרורים פצפונים מתוך כל השפע שהמצווה עושה . " תחיית המתים " היא חיבור מחודש בין הגוף לנשמה , כאשר הנשמה שולטת והגוף עוזר לחיים רוחניים נכונים , ולא מפריע . כל נשמה מגיעה לעולם לתקן את מה שחסר לה במידות ומצוות וקירבת אלוקים .          כל זה ועוד מבואר בכתבי רבי חיים ויטל והרמח"ל .  אם כתבתי מסובך מדי - תכתבי לי .

זה שאלות של כולנו, אמרת מתבגרים- אמרת- מה אני עושה פה בעולםיום חולין

אז לא להלחץ.. אבל חשוב להבין שגם אם עכשיו אני לא מבינה, זה לא צריך לשבור אותי. להתרגל לזה שזה תהליך, ונראלי שאין תשובה שתעזור לך פתאום לפתור את השאלות(אם גילית- תעדכני...), ולכן במילא גם כשאני לא מבינה בשביל מה אני חיה זה לא גורם לי לרצות להתאבד כי אני מבינה שאני לא מבינה... (וחוץ מזה שבא לי עולם הבא)...

לי עוזר לנסות ללמוד  בעצמי ופחות לחפש תשובות אצל אחרים..

בהצלחה גדולה גדולה ושהקב"ה יאיר את דרכך

ממליץ לך ללמוד "מסילת ישרים"dvir99

עונה על השאלה שלך לאט לאט.

אם קשה מדי, אפשר להסתכל בפירוש של הרב שלמה אבינר.

ואם את מעדיפה, אפשר לשאול את האנשים הטובים של "חברים מקשיבים". אם את מעוניינת, אפשר גם לדבר איתם במוקד בשעות הערב (21:00-1:00).

פה ניתן לשאול שאלה אינטרנטית:

http://makshivim.org.il/ask.asp

ובחלק העליון של הדף, ניתן לראות את מספר המוקד.

(אם את רוצה לדבר עם בת, גם זה אפשר).

המון בהצלחה

לעבוד את ה'!גפן המתוקה

יש אלוקים שאוהב אותך מאוד מאוד מאודדינה די

זה הנחת היסוד

אחרי שאת יודעת שהוא אוהב אותך לגמרי

את יכולה להתקדם הלאה עם השאלות האלו לכל מיני תשובות

אבל הכול מונח על זה 

שאלת שאלות טובות וחשובות מאוד!!! זה מראה שאת אדם חושב...יהודי וישראלי

בס"ד

היי,

לגבי שלושת השאלות שלך הן בעצם שאלה אחת, שאלה מצויינת ולא קלה... התשובה היא רב מימדית אבל היא גם תלוייה בעיני המתבונן ותפיסת העולם שלו..

חשוב שתדעי...

א. זו שאלה שנשאלה רבות על ידי אנשים במהלך הדורות ולאו דווקא דתיים (פילוסופים התחבטו בה לא מעט)

ב. זו שאלה פילוסופית מדרגה ראשונה והתשובה תלויה באיזה מישור את שואלת אותה (אישי - מה הערך של החיים שלי בעיני עצמי, אנושי - מה הערך של בני אדם בעולם ומכאן נגזר הערך של החיים שלי, למה קיימת האנושות? חברתי -  מה הערך שלי ביחס לאחרים בגילי או שהיו לפניי ויהיו אחריי עתידי - מה נדרש ממני במהלך החיים שלי או במילים אחרות היעוד שלי (שגם הוא מתחלק להרבה תתי יעודים כל אחד עם החשיבות והמשקל שלו בעולם ובזמן) ועוד..

ג. שלב ראשון בתשובה זה לשאול שאלות נכון. חלק גדול מהתשובה היא היכולת למקד שאלה נכון. לכן על מנת שתוכלי למצוא תשובה (והיא קיימת) את חייבת לשאול את עצמך למה את שואלת את השאלה הזו? מה המקור בתוכך שמניע אותך לחפש את התשובה לשאלות האלו?(האם זה שכלי - הבנת תפקידי יעודי וכו', האם זה רגשי - עולם מטורלל, הכל הפוך אין חוקיות נראית לעין וכו')

היות והתשובות בשבילך נגזרות מהתשובות שתתני אז תחשבי ותעני...

בהצלחה

נ.ב לגבי השאלה האחרונה, היא נגזרת מהתשובות לשאלות הראשונות אז חבל לענות עליה לפני שענית על הראשונות...

את רוצה את התשובה פה או באישי?בת 500

כי אם עוד מישהי רוצה אז אני יעשה באישי

משהו קצר אני לא רבנית....בת 500

לבת 500..תן חיוך!!=)
אני ממש אשמח אם תשלחי לי..
את מופיע את השלמות האלוקית בעולם דרך חייך, דרך המצוות ובכך -ועלהו לא יבול

(המשך מהכותרת) את עושה את רצון ה' בעולם, להבנתי גם חייך יוצאים יותר שלמים וטובים כך. ומאושרים.

תנסי

- http://ravsherki.org/index.php?option=com_content&view=article&id=338:3-338338-338&catid=278&Itemid=100513

תנסי גם לשמוע סדרת הרצאות בערוץ מאיר של הרב חגי לונדין שנקראת בניין האמונה/יסודות האמונה...

בהצלחה!

הסברים זה חיצונינפתלי הדג
מהות מרגישים. ובשביל זה צריך לחשוב.
שאלה קטנה, על מנת לכוון את העוניםמוטי113אחרונה

האם את שואלת את השאלה ממקום של רגש, כלומר את מרגישה רע וקרה משהו? 

אלא נטו שאלה אמונית?

ההבדל- על שאלה רגשית תצטרכי תשובה שעונה לרגשות שלך. 

על שאלה אמונית נוכל להציע הסברים, ספרים, רעיונות. 

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך