להיות בשמחה תמידמעריצה של אבא

איך אפשר להיות בשמחה עם כל הבדידות הזאת?

אני ממש משתדלת להיות בשמחה ,לשמח ולעודד אחרים ולהיות תמיד עם חיוך 

אני גם מאמינה שהכל מה' יתברך והכל לטובה,

אבל התחיל להיות לי ממש קשה לאחרונהה..וזה לא מתאים ליעצוב

כשלא שמחים זה לא רק בגלל הבדידות.אמא ל 5
יש ימים שקשה עצוב ומתסכל גם אם אתה נשוי עם ילדים.

יש ימים שקשה לשמוח ובלב עצוב גם למי שנשוי עם ילדים.

מקסימה את . נכון שעכשיו קשה לךהכי בעולם.

זה זמן טוב לתפילה מעומק הלב.

קשה לך ועצוב . קבלי חיבוק גדול.

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.
חמודהאת פניך אבקש

הכי מזדהה שבעולם!

באמת...

אם ראית לפני כמה ימים את השרשור שלי... 

אני בוכה סתם ככה משיר שאני שומעת.... ואני ממש מרגישה את החוסר. ממש!

את מוזמנת לאישי... נפרוק ביחד..

לפעמים זה יותר קשה לשמוחדינה די

ואז משתדלים כמה שאפשר ומצליחים מה שהולך ...

חיבוק

לא מתאפקת... חשוב מאוד!!!!!!!

מניסיוני האישי בכל תקופה  בחיים  (שידוכים, אירוסין, המתנה לילד, לידה, הריון , או כל לחץ אחר)

חשוב לשים לב שלפעמים אנחנו מאשימים רק את השידוכים שלא הולכים או כל דבר אחר

ובעצם במקביל יש גם B12 נמוך שאם נעלה אותו ייקל עלינו להתמודד עם החיים

לכן - להקפיד על B12 של 350 ומעלה , המוגלובין ו D תקינים (D של 20 ומעלה)

B12 של 200 יכול בהחלט לגרום למצב רוח ירוד ובפרט הוא נוטרה לרדת בתקופות של לחץ

ו D נמוך יכול לגרום לדכאון 

וחוץ מזה תמיד טוב להוסיף לחיים עוד איזה חצי שעה של הליכה יומית באור יום

זה מעלה את הסרוטנין ומשמח את הנפש 

דווקא באור יום?את פניך אבקש
סליחה על הניצלוש, הרגע חזרתי מהליכה. באור יום.....
בדר"כ אני אוהבת בערבים, כשחשוך.... כמו התבודדות בשבילי..

מה ההבדל?
ומה התפקיד של הB12 שהוא כלכך חשוב? (ואני יודעת שהוא חשוב..)
את ממש צודקת!!מעין אהבה
זה נסיון ממש קשה.....

מה שעזר לי בתקופה הזאת (8 שנים ארוכות...)-
זה להפוך את כל הכאב לדיבור עם ה', להפנות הכל אליו. לעבור איתו יחד הכל.
לפתח את עצמי, לכתוב הרבה, להיות בתנועה פנימית.
העיקר לא לשקוע בריקנות וחוסר עשיה.

והמחשבה מאוד משמעותית
לדמיין כל הזמן את החלום שלך לפרטי פרטים.
ולהעז להאמין לחלום הזה בלב. כשבאמת מאמינים שהחלום יקרה אז יותר קל לחכות.
וכמה שתדמייני יותר- רגעים פשוטים של חיים לא רק חתונה. תדמייני ליל שבת, תדמייני איך את מכינה לבעלך ארוחת ערב, תדמייני אתכם יושבים בספה ואוכלים טוסט, תדמייני אתכם יוצאים לטיול אחרי סעודת שבת...רגעים פשוטים...
זה נותן כח. ככח ללב להאמין שלא סתם הוא עובר את מה שעובר.

וכשזה יקרה בעז''ה- אין דבר יותר חזק מלמצוא את עצמך פתאם בתוך חלום...

אני מבינה אותך כל כך. זאת גבורה אמיתית הנסיון הזה. באמת. מעריכה מעומק הלב כל אחד מכם.
יקרהסטודיו אוירא

אחותי היקרה,

אני מזדהה איתך לחלוטין רק רוצה לספר לך ששמחה אמיתית לא תלויה בדברים חיצוניים

אני זוכרת שבתקופת הדייטים היה לי מאוד קשה אבל לכל תקופה יש את הקושי שלה, תמיד יש סיבה מספיק טובה להיות עצובה ועוד הרבה סיבות אחרות להיות שמחה (להיות כלה זה לא קל, תחילת הנישואין זו גם תקופה מורכבת, הציפייה להיריון, ההיריון עצמו ואח"כ תינוק... תמיד יש נסיונות ונהתמודדויות, בשביל זה באנו לכאן, נכון?)

אני היום עם בעל מדהים וילדה מתוקה וזה הכי שמח בעולם אבל תתפלאי לשמוע שגם במצב הזה קל מאוד ליפול לעצבות מכל מיני סיבות ונסיונות (שאת לא מכירה ולא מעלה על דעתך בכלל בתור רווקה)

נצלי את התקופה הזאת להתפתחות אישית, לכי לשיעורים, תשירי, תרקדי, תציירי או מה שעושה לך טוב (אח"כ אין כבר זמן לדברים כאלו...)

וכך האחד והיחיד שלך יקבל אותך ואת אותו ברמה הרבה יותר גבוהה ושמחה ועמוקה, בקרוב ממש

הצלחה

הכל נכון, והארה לגבי ויטמין Dפיגא

נכון שברגע ש"עולים שלב" אנו שמחות, ואז בתוך השלב קשה לנו, במיוחד כש"כולם" הגיעו לשלב זה לפנינו.

בזמן האזעקות בקיץ, היה מי שהציע לומר בשעת אזעקה או כל צרה שלא תבוא - "אין עוד מלבדו".

המצב אינו משתנה.  מה שמשתנה הוא היחס שלנו אל המצב.

שמעתי מאנשים רבים שאמירת מילים אלו מרגיעה.  אפשר לנסות, מקסימום, באמת תהיי רגועה יותר ;)

לגבי ויטמין D -

המספר המינימלי מבחינת המעבדה הוא 30 (ולא 20).  אבל מחקרים הראו שטווח הטעות של בדיקת D יכולה להתפרש על פני  20 יחידות.  זאת אומרת, שאותה דגימת דם יכולה לצאת 10 במעבדה אחת ו- 30 במעבדה אחרת, וכל תוצאת ביניים אפשרית!

ה- D חיוני לחיזוק המערכת החיסונית ומגן עלינו, בין השאר, מפני סרטן.  לכן, המינימום שצריך להיות לנו בבדיקת דם של D הוא 55 לנשים ו- 50 לגברים (אנו זקוקות להגנה גדולה יותר...).  

נכון, הרופא\ה אמר\ה שמספיק 20.  אבל במקרה הזה הרופא\ה טועה.  איך מעלים את המספר?  עם נטילת תוסף.  הבעיה היא שבישראל התוסף הגדול ביותר שניתן לרכוש הוא 1000 יחב"ל.  בחו"ל, ניתן לרכוש גם 5.000 ואפילו 50,000 יחב"ל בגלולונת אחת קטנה.  ומנסיון של המשפחה שלי, נטילת התוסף באמת משנה את תוצאת הבדיקה.  

עוד דבר שיכול להועיל לשיפור מצב הרוח , אם כל הויטמינים והמינרלים תקינים הוא שינה מספקת.  נכון, נראה לנו שאין דרך לישון מספיק שעות.

ובכל זאת, צריך לשים את השינה המספקת בראש סדר העדיפויות.  ולכן אלך לישון עכשיו

חיבוק וחיזוק,

ואם מישהו רוצה עוד מידע לגבי D, אפשר לפנות באישי

באופן טבעי אי אפשר לשמוח. "השרוי בלא אשה שרוי בלאחסדי הים
שמחה".

מה שכן אפשר לעשות, זה לנסות לקחת לעצמך כל מיני רגעים של שמחה מהחיים. נכון שלא יהיה לך את המנוחה והשמחה הכללית והיציבה שהרבה פעמים יש לנשואות, אבל יהיה לך הנאות ושמחה של מבזקים, שלפעמים יש בהם יתרון שהם יותר מולהבים.
מסכימה עם התיאור של המבזקיםבת-שבע77

באמת ובאמונהרגע חושבים

כן זה זמן לא משהו..... אבל תאמיני בכל לב שזה יעבור ותחשבי שזה יבוא וזה באמת יבוא  ותדעי בזמן הזה לגמור את כל מה שאת חושבת שחשוב לחיים שלך העתידיים והופ היה חלום והנה המציאות היפה

" מצווה גדולה להיות בשמחה"...שירוש16

אם את רוצה לקיים את סוף האימרה- תלכי להתחלה: מצווה.

מצוות הם הדבר היחיד מהם ניתן לשאוב סיפוק ושמחה אמיתי ונצחי.

החג היחיד בו ישנו ציווי מפורש על מצוות השמחה (חוץ מכל יום) הוא בחג הסוכות: "ושמחת בחגך"- ושם מפורש כיצד ואיך ניתן לשמוח, עם כל הבעיות שיכולים לצוץ ולהצר על השמחה. ילדים קטנים- ממתקים, מבוגרים- מוזיקה, קניות, טיולים וכו'. אבל ברור שלימוד תורה וקיום מצוות מביאים את השמחה האמיתית-הפנימית.

על בסיס המשפט: "התחיל להיות לי ממש קשה לאחרונה "
הכי חשוב: לדעת שזה קורה. 

קורה שאנשים מרגישים קצת יותר עצבות ובדידות, למרות שיום לפני הם הלכו לישון ולא הרגישו את אותה הרגשה. זה קורה לכולם. לי ולך ולכל אחד שמתהלך ברחוב עובר תקופה/ות כאלה/ו בחיים, זה הדבר הכי נורמאלי והכי טבעי שיש. אבל- זה עובר, באיזשהו שלב את כבר לא מרגישה את אותה בדידות, חוסר חשק ועצבות. זה עובר, כמעט מעליו. תסתכלי על זה כמו תקופה קצת יותר קשה שאת צריכה לעבור, (הרי הכל גזרת שמים) ואז את תרגישי יותר טוב. אדרבה- קחי את התקופה הזאת ונצלי אותה: לגדול, להתרומם, להבין יותר... . (ימי אהבה וימי שנאה- פרוט באישיקורץ)

והעיקר- לדעת שזו תקופה, לא אישיות, את כמו שאת שמחה עם חיוך, מאמינה וכו'- זה רק התקופה- לא את!!! התקופה תחלוף ואת תחזרי להיות אותה אחת שמחה כמו שהכרת את עצמך מאז ומתמיד.

שיהיה לך בהצלחה!!!

אכן קשה להיות שמח..HHR

אני מסכימה עם ההרגשה שלך, אבל בתור נשואה אני מציינת שיש התמודדיות אחרות לא פשוטות בכל שלב בחיים כמו שהאחרים העידו כאן. אני מציעה לך לנצל את הזמן הפנוי שיש לך בתור רווקה לפתח את האישיות, ולעשות דברים שאת אוהבת לצייר, לאפות, להתעמל, ללמוד, לטייל ועוד ועוד.. אחרי הנישואים יש מחוייבויות שלא מאפשרות לתת את הזמן לזה או במינימום מצמצמות לך כמעט לאפס את שעות הפנאי. 

חוצמיזה... 

אחרי כל שלב קשה מסתכלים אחורה וצוחקים איך זה ייאש אותנו, ולמה אני אומרת את זה כי ככל שאנחנו גדלים, הקשיים והמורכבות בחיים בדר"כ גם גדלים איתנו, לכן אל תוקסמי כשאת רואה זוגות נשואים באושר ואוווושר-המאמץ להיות שמח הוא תמידי!

גם בדייטים שלפני, גם בחיי הנישואין, וגם בגידול הילדים וגם... בחיפוש האני עצמי שלי..

בהצלחה!!

אוףףףמעין אהבה
זה מציק לי ממש.
למה צריך להציג ככה את חיי הנישואים?
בצורה כזאת כבדה ומדכאת..

יש התמודדויות בחיים אבל כשאדם נמצא בתוך התמודדות מסוימת זה ממש לא מעודד לשמוע שמצפות לו בהמשך עוד אחרות...

וחשוב חשוב חשוב להפריד בין התמודדות שעוברת עליך באופן אישי לבין להגדיר את המציאות דרכה.
הסבר-
חיי נישואים= שלמות, אושר,בניה משותפת וכו
ובתוכם יתכן מאוד שיהיו רגעים שדורשים התמודדות .
אבל זה לא נכון לומר שחיי נישואים זה אומר התמודדות.זאת לא הגדרה נכונה.

וזה נכון על הרבה דברים אחרים..

התמודדויות הן חלק מהחיים בעולם. הן לא נגרמות בגלל מצב חיצוני..הן בטות מה' כדי לעזור לנו לגדול ולדייק את עצמינו.
ןלכל אחד יש טריגר שונה שגורם לו התמודדות.
לא הרווקות לכשעצמה ולא הנישואים לכשעצמם.
אלא מה שהם גורמים לי לעבור באופן אישי.

על יצמי אעיד שכרווקה חייתי את הקושי וההתמודדות 24 שעות ביממה.
וב''ה כשהתחתנתי התמודדות יש כמובן בנושאים שונים. אבל היא באה והולכת לפי הסיבה החיצונית..ואני לא מרגישה שהנישואים הם המייצרים לי התמודדות.
אלא מאורעות מסוגים שונים שעוברים עלי...
(ואני גם לא מרגישה כזאת כבילות ..ואני עם תינוקת ובהריון..הכלים מתרחבים בהתאם לצורך החיצוני..)

ואצל כל אחד זה אחרת כמובן.
לכן חבל להפחיד אנשים שנישואים זה דבר כזה מפחיד..
ובאותה מידה חבל "לבטל" את ההתמודדותגפן36
חיי הנישואים הם התמודדות, אבל בניגוד לחיי הרווקות- הם התמודדות הרבה יותר משמחת ומספקת.
אני לא נשואה, אבל זה הרושם שקיבלתי מאנשים. וחבל להדגיש צד אחד על חשבון חברו..
פשוט- ההתמודדות היא האושר והיופי

בחיי הרווקות בצורה שונה אולי ופחות ממלאת סיפוק, אבל גם כן כך.
לא ביטלתי.אמרתי שיש התמודדויותמעין אהבה
אבל הם חלק מהחיים לא הכל.
וחיי נישואים הם לא התמודדות.
יש בהם התמודדות. אבל זאת לו ההגדרה שלהם.

וזה שאת לא נשואה וזה הרושם שקיבלת מאחרים-רק מוכיח את מה שאיני מסכימה לו- לייחצן כך,בצורה חלקית ולא משקפת דבר כ''כ עמוק ומבורך.
צודקת לא דייקתי - יש בהם הרבה התמודדותגפן36
אבל בהחלט לא רק. יכול להיות שקיבלתי מתגובתך הקודמת רושם מוקצן שלא התכוונת לו, ולכן הקצנתי לכיוון השני. סליחה.
דווקה סימן חיובי!שמואל_8
עבר עריכה על ידי שמואל_8 בתאריך ט"ו בשבט תשע"ה 20:07
עבר עריכה על ידי שמואל_8 בתאריך ט"ו בשבט תשע"ה 20:06

סימן שעובר עליך משהו , את רק צומחת מזה.

מול משבריות בליתי-פתירה מגלים אנשים תגובות שונות כל אחד לפני עניינו.

בסופו של דבר נדרשת הסתגלות,אנטרציה. יש מצב חדש ( שאת כבר לא מצליחה להתמודד מול הבדידות שלך) וצריך לחיות עמו ( מאחל לך לא הרבה זמן ) אבל עד  החתן שלך את צריכה להתרגל.

אפשר להסתגל לכל דבר , להסתגל פירושו: לקבל את המציאות, להתאים עצמו נפשית ומעשית למצב החדש ולבנות לעצמו שיווי משקל נפשי חדש למולו.

עם ישראל ניחן בכושר גבוה. קשה לתאר את החורבנות הגלויות, השמדות וההריגות שעברו עלינו-תמיד הסתגלנו.

ותמיד תמיד תמיד תמיד הסתגלנו. בדיחה אנטישמית מתארת: ספינה טובעת מטילים את המטען התפוזים לים, ועדיין היא שוקעת. מטילים כושי לים ולאחריו מטילים יהודי כדי להקל מעל הספינה. לאחר כמה ימים צדים דג גדול,ובבטנו נמצא היהודי יושב ומוכר תפוזים לכושי. והכותרת: לוי ממשיך... הגויים ברשעותם חשו בכוח ההישרדות של עם ישראל. ותמיד, תמיד אנו ממשכים, בכל מצב.

למה אני מספר לך את כל זה ?

לעם ישראל יש כוח , כוח עמידה לעמוד בכל מצב למרות הקושי, ואני בטוח שקשה לך ולא מעט  אבל יש לך גם המון כוחות.

זה שקשה רק בא להראות לך כמה כוחות יש לך כדי להתמודד עם הקושי.

סורי אם לא יצאתי ברור , וסליחה על השגיאות ...

אבל בקיצור מה המסר שלי הוא שאני בטוח שאת תתצליחי להתמודד אני בטוח , ומתוך העבדה הזו את תזכי לאיש טוב ולחיים של חגיגה תמידית.

מקווה לשמוע בקרוב בשורות טובות עבורך!!!

בהצלחה.

יש ברווקות תקופות קשות של בדידות אבל אני לאיאיר26
חושב שצריך לצייר את הרווקות בכלל בצבעים כל כל שחורים. יש חוסר, אבל בפועל רווק הוא לא באמת חצי בן אדם
לנצל את הלבדאמא מאושרת!
אני ממש מבינה אותך אבל אני כבר נשואה יותר משנה וברוך השם הכל מצויין.
אבל אם הייתי יודעת אז מה שאני יודעת היום בתור נשואה הייתי רואה דברים אחרת בתור רווקה ואפילו מנצלת את התקופה הזאת יותר ולא מחכה בקוצר רוח שיגמר.
וזה א.החופש לעצמך פשוט בלי מחויבות ואחריות.תהני עם חברות תסעי לחו"ל ותטיילי.
ב.ההתמודדות עם המשפחות משני הצדדים שזה דבר כל כך קשה לפעמים. יש מחויבות כלפיי שניהם ולפעמים האחד בא על גבי השני.
וחוץ מזה את צריכה להתמודד עם משפחה נוספת שהיא לעיתים קשה ופשוט אין לך ברירה וזה מצריך הרבה הרבה כוחות.
ג. בית כנסת!איך התגעגעתי לתפילת שבת!!לנצצצל!!
אנשים תודה רבה על העידודמעריצה של אבא

אהבתי את התגובות של כל אחד ואחד מכם

אשרייכם שימחתם אותי מאד!תבורכו!חיוך גדול

יש תקופות ויש תקופותדוד ה.אחרונה
תמיד יש בזה עליות וירידות...
החכמה לעבור את התקופות הקשות בצורה טובה..

אין לי כל כך עצה איך, חוץ מלמלאות את החיים שלך בתוכן חיובי אחר...

אבל שאלה טובה... בהצלחה!!
אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

נכון מאודadvfb

המטרה באמת היא למצוא את האישיות שמאחורי המעשה, 

ולכן להגיד לילד "כל הכבוד שהתאמצת", זה לראות אותו, לראות את המאמץ שהוא עשה.

לכן לצורך העניין, פחות משנה מה המקרה בדיוק, השאלה אם מאירים חלק טוב ומהותי באישיות או שאנחנו מתמקדים בעניין חיצוני במחמאה.

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

להגיד שכיף לך להיות לידו זה אחלה בחלהadvfbאחרונה

באמת פחות התכוונתי לעניין שהוא לא אישי, אבל זה נשמע גם טוב מאוד

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלת
מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד אישאחרונה
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמות

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

מזל טוב!ניצן*
בשמחה ובאהבה
...רחל יהודייה בדםאחרונה
מזל טוב 
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי

אולי יעניין אותך