אבל אני בת 14 וגרם בישוב דתי ולפני שבוע החלטתי לעזוב את הסניף... עכשיו, אני הולכת לא לפגוש את רוב האנשים בשבט שלי למלא זמן אלא אם כן במקרה אני אראה אותם ברחוב ורוב הסיכויים שזה לא יקרה...
ויש מישהו אחד שרציתי להיפרד ממנו יפה כי השיחה האחרונה שלנו הייתה לפני חודש והיא דיי נגמרה בריב אז שבוע שעבר במוצאי שבת התקשרתי אליו בשביל לבקש ממנו שיבוא לדבר איתי והוא לא יכל כי היה לו מנגל עם חברים אז שאלתי אותו אם במוצ"ש הבא הוא יכול ( הוא בפנימייה מלאה) והוא אמר שהוא יראה ואז אחרי בערך רבע שעה הוא שלח לי הודעה על מה אני רוצה לדבר ואמרתי לו שכשהוא יבוא לדבר איתי הוא ידע ואז הוא אמר שזה תלוי על מה אני רוצה לדבר איתו אם הוא יבוא ואז אמרתי לו שבכל הכנות אני אהיה עצובה אם הוא לא יבוא ואני לא חושבת שזה משהו שיפריע לו לדבר עליו אבל תכלס זה רק בחירה שלו אם לבוא ואז אחרי 40 דקות הוא כתב לי חבל, אם את לא אומרת לי אני לא יבוא ולא עניתי לו על זה ומאז לא דיברנו ולא ראיתי אותו בכלל ואני ממש רוצה לדבר איתו והיום אני לא יכולה כי יש לי בייביסיטר אז רק עוד שבוע אני אוכל לדבר איתו ומה לעשות בכלל? לדבר איתו? לעזוב את זה ודי? אם לדבר איתו מה להגיד? להתקשר? הודעה? לא דיברנו כבר שבוע