מילה טובה לבית היהודיעזרה לחבר
לאחר שהשבוע 9 סקרים הראו זה אחר זה שישי עובר את אחוז החסימה שמחתי לראות שבבית היהודי נמנעים מלנהל את הקרב בתוך הבית ומחפשים להביא קולות מהליכוד ושמאלה.

זו התנהגות חכמה משתי סיבות:

1. אם ילכו לישי על הראש אולי ירוויחו חצי מנדט או מנדט אבל עלולים לגרום לאבדן 4 מנדטים לגוש בימין וגם להוצאת הרוח ממפרסיהם של תומכים רבים שהצלחת שתי המפלגות חשובה להם.

2. בכנסת הבאה המפלגות יוכלו לפעול יחד ככל שמדובר בחיזוק התורה והארץ.

מקווה שימשיכו ככה. זה נותן יותר חשק לפעול.
גם אני באותה דעה: להתרכז כולנו יחד להביא קולות מהשמאלhamedinai

וגם הכנתי סיסמה:

 

נסיגה מיו"ש - אסון ידוע מראש!

חכה לימים האחרונים לפני הבחירותהמרקד

גם פעם קודמת הם לא עשו כלום נגד עוצמה לישראל, אך בימים האחרונים לפני הבחירות הם פתאום הפיצו מסרונים עם סקרים שקריים שמעולם לא היו בהם עוצמה לישראל לא עוברת את אחוז החסימה. זאת הסיבה לכך שבסופו של דבר עוצמה לישראל, שברוב הסקרים עברה את אחוז החסימה, לא הצליחה לעבור את אחוז החסימה.
הבית היהודי בכוונה שתקו עד לרגע האחרון כדי להפתיע את עוצמה לישראל ולא לתת להם זמן להתמודד עם זה.
לכן צריך לחכות לימים האחרונים לפני הבחירות לראות האם גם הפעם הבית היהודי מתכוונים להפעיל את התכסיס הכי מלוכלך שקיים.

זה בסדר, יחד כבר עוד לפני שנוסדה בפועל הפיצה את כל הליכלוךטורנדו

שאפשר, על הבית היהודי, ככה שכעת לא יוכל להיות לה חצי פתחון פה אם הבית היהודי גם תחליט, ואפילו אם רק בסוף, להתנהג מלוכלך. כשמישהו מטביע אחרים בבוץ בעצמו הוא לא יכול לצעוק על כך שמישהו אחר מטביע ג-ם אותו בבוץ.

 

וכאמור, בנתיים זה רק בתיאוריה - בנתיים אנחנו רואים בעיקר קמפיין נגיטיבי של יחד וראשיה נגד הבית היהודי, ולא להיפך. ככה שלפחות בנתיים המפלגה הישרה וההגונה כאן, שנוהגת באמת בדרך התורה והמוסר, היא ל-א מפלגת יחד. ואכמ"ל וד"ל.

יחד לא מתנהגים בצורה מלוכלכת כללהמרקד

מותר להביע ביקורת כלפי מפלגה מתחרה, זה לא נקרא "להתנהג מלוכלך".
לא אכפת לי שהבית היהודי יגידו למה לדעתם לא כדאי להצביע ליחד.
אבל לפרסם סקרים שקריים שמעולם לא היו ולא נבראו, זה בהחלט נקרא "להתנהג מלוכלך".
וכפי שאמרתי, צריך לחכות לסוף, כי כל הטריק שלהם זה לשלוף את זה רק בסוף כדי לתת נוק אאוט בהפתעה בלי שהיריב מוכן לזה.
ודרך אגב, אין עניין להשוות. הבית היהודי לא צריכים לתקוף את יחד כדי לעבור את אחוז החסימה, לעומת יחד שזקוקים לכל קול שהבית היהודי לוקחים מהם.

ל"יחד" מותר הכל. עוד לא הבנת?אלעד

הם הפורשים, הנרדפים, המסכנים, הנגטיבים

להם מותר הכל ואין שום דמות אחראית שתגיד להם די

 

אפילו כאן בפורום, מגורמים שכנראה פעילים במטה יחד ואמנם לא מייצגים את המפלגה,

ניכר איזה צד מלכלך ועסוק בלהכפיש ומי מתגונן ומצביע על המאחד בכדי שהימין בכללו לא יאבד מנדטים

 

כשחושבים על זה,

המונח "יחד" מעולם לא קיבל משמעות פארודית וסאטירית כ"כ, עד ליום בו אלי ישי שפרש מש"ס, חבר אל פורשים תלמידיהם של פורשים והחליט שזו נקראת "אחדות".

 

גילוי נאות: כנראה שבסופו של דבר דבר אצביע להם, כי הם מייצגים את היקר והחשוב לי מכל, אבל הטעם המר שעולה בי באשר לצורת ההתנהלות שלהם יוותר בי עוד זמן רב לאחר הבחירות..

זה מה שעצוב ומקומם כל כך... "מפלגה תורנית" עלאק...טורנדו


המגיבים כאן (כולל אני) לא מייצגים אף אחד זולת את עצמםהמרקד

אני לא מייצג רשמי של יחד כמו שטורנדו לא מייצג רשמי של הבית היהודי.
המגיבים כאן מגיבים על דעת עצמם בלבד ולא מייצגים אף אחד.

וההשוואה בין הבית היהודי ליחד לא נכונה כלל.
כל מפלגה יוצאת נגד המפלגה איתה היא מתמודדת. הבית היהודי יוצאים נגד מפלגות השמאל ונגד הליכוד כדי להביא שמאלנים וליכודניקים להצביע להם. יחד לעומת זאת לא ישיגו בוחרים מהשמאל בשום מצב וגם כנראה שלא מהליכוד והתחרות שלהם היא מול הבית היהודי, לכן הם יוצאים נגדו.
מה גם שהבית היהודי לא צריך לצאת נגד יחד, המפלגה הקטנה הזאת לא מהווה כלפיו איום, לעומת זאת יחד נמצאים בסכנה (אמנם קטנה מאוד) לא לעבור את אחוז החסימה והם זקוקים נואשות לכל קול.

"הסכנה קטנה מאוד" ועם זאת "הם זקוקים נואשות לכל קול"? אלעד

תמהני

ועוד באותו משפט!

הסכנה אמנם קטנה, אך כל עוד היא קיימת אנו זקוקים לכל קולהמרקד

מה לא מובן?

מפלגה ש"זקוקה נואשות לכל קול" לא ממש בטוחה בעצמה שתעבוראלעד

וכנראה סבורה שהסכנה לא באמת קטנה כ"כ כפי שאתה מעונין להציג

לא. אנחנו די בטוחים בעצמנו ועדיין חוששים ולכן זקוקים לכל קולהמרקד

אם נהיה בסקרים 6 מנדטים ומעלה כבר נרגיש בטוחים יותר.

אז אתם לחלוטין לא "די בטוחים בעצמכם". אתה מציג אוקסימורוןטורנדו

ומסרב להבין את זה. 

 

מפלגה שמספיק בטוחה בעצמה, כמו, נניח, הבית היהודי, או הליכוד - יודעים שאומנם מאוד טוב שיהיו עוד קולות, אבל הם לא חוששים כל כך על כל קול, הם יודעים שמקסימום, ירד להם מנדט או שנייםם - אבל עדיין הם יחצו בעוצמה רבה את אחוז החסימה.

 

זה בניגוד ליחד שבאמת יודעים שהסכנה גדולה מאוד שום סקר עד היום, לא נתן להם 5 מנדטים, כל הסקרים הם על 4 מנדטים ובהיות טעות טווח הדגימה, הם יודעים שבאמת כל קול חשוב והכרחי - והם סופר לא בטוחים בעצמם.

 

זה אולי מה שמסביר את ההתקפות החוזרות ונשנות מצד גם ראשי המפלגה, וגם "רבני" המפלגה (בגרשיים, כיוון שתכל'ס עדיין אין באמת רבנים למפלגה. אין שום וועדת רבנים, שום כלום) -כלפי מפלגת הבית היהודי, שבהם המפלגה מזהה את מאגר הקולות הטבעי הכי גדול שהיא יכולה "לקחת". ובשם זה כל ליכלוך מותר.

 

תאמין לי, אם כבר תוקפים - עדיף שישקיעו את המאמצים שהם משקיעים בלתקוף את הבית היהודי, בלתקוף את ש"ס והלעביר קולות ממנה אל יחד.

 

אבל הם לא יעשו את זה, יודע למה? בדיוק - כי ישי עדיין רוצה להצטייר כמי שממשיך מורשתו של מרן, והוא פחות או יותר "הבטיח" לציבור שמטרתו היא לא לפגוע בש"ס אלא להביא ע-ו-ד קולות למחנה החרדי - ולכן כל תקיפה חזיתית ועוצמתית שלו מול ש"ס, תתפרש מיידית כתקיפה של הרב עובדיה וממשיכי דרכו, ואז כל הש"סניקים יתבצרו ויחזרו הבייתה ויעזבו אותו בסלידה גם אם חשבו לעבור אליו (או ילכו לגימל) - ולכן, ביחד מבינים שהמקום הכי טוב לתקוף אותו כדי להשיג ממנו עוד כמה קולות, זה לא באגף החרדי, אלא באגף הדתי לאומי.

 

יוצא מצב אבסורדי לגמרי, שייתכן שאם יחד יקבלו 4 מנדטים- למעשה יותר מחצי מהקולות לא יהיו קולות חרדיים אלא קולות עוצמה לישראל וקולות שיחד העבירה אליה מהציונות הדתית בתקיפה עוצמתית של הבית היהודי - ככה שלמעשה, ייתכן שישי ייכנס לכנסת בראש מפלגה כאילו חרדית שבפועל רוב מוחלט של מצביעיה הוא דתי לאומי שלאו דווקא רואה ברב מאזוז את הרב שלו - הרבה יותר, למשל, את הרב ליאור...

 

קיצור - יחד מאוד פוחדת על מקומה, ולכן כל האמצעים כשרים, אבל רק לצד הדתי לאומי, חלילה לא לפנות לצד החרדי כי אז יקטלו אותם חיים, כמו שקטלו את הרב אמסלם ואת הרב אמנון יצחק (שהפעם לא רצים).

לפרסם שלטי חוצות של "בכל ביתי נאמן הוא" לא נחשב?המרקד

ואכן לדעתי המפלגה יותר פונה לקהל הדתי לאומי וככה זה אמור להיות.
יחד אכן פוחדת על מקומה, אך לא פחד גדול.
אנחנו נמצאים במקום שאנחנו די בטוחים אך עדיין חוששים, בעז"ה עוד נעלה.
ובהחלט מותר להעביר ביקורת על הבית היהודי כפי שהבית היהודי מביעים ביקורת בימים האחרונים על הליכוד כשגילו שהם לוקחים מהם קולות. במערכת בחירות מפלגות מביעות ביקורת אחת על השנייה ומחדדות הבדלים, מה רע בזה?

וברור שאתה מעדיף שיחד יתקפו את ש"ס כדי שלא ייקחו קולות חלילה מהבית היהודי אלא מהציבור החרדי. אבל לצערך הרב, יחד מכוונת בהחלט גם לקהל הדתי לאומי. אין לבית היהודי מונופול על המגזר הסרוג.

לא נחשב. לא מתקרב אפילו להתקפות על הבית היהודי.טורנדו

אני מזמין אותך לחפש התבטאויות של ישי, ושטבון, בכל אמצעי מדיה שאתה יכול, שתוקפים חזיתית את ש"ס. יהיה לך קשה מאוד מאוד מאוד למצוא. בניגוד להתקפות על הבית היהודי שכמעט כל כתבה שעוסקת ביחד, קשורה בצורה כזו או אחרת בבית היהודי ובהתקפות עליה. דיבורים של שטבון, של רבנים, אפילו של ישי עצמו (וגם אם מפרידים את מרזל, כמובן שגם הוא ומפלגתו עיקר הדיבורים שלהם היא "למה לא הבית" ולא "למה כן עוצמה").

זה ממש לא נכוןהמרקד

מרבית הדיבורים שלהם זה על 'למה הם כן' ולא על 'למה הבית היהודי לא'.
הם ממש לא כל הזמן תוקפים את הבית היהודי, איזה שטויות.
ולגבי ש"ס, הם ראו שלתקוף את ש"ס רק הזיק להם וחיזק דווקא את ש"ס (אפשר לראות בסקרים שפרשת הקלטת באופן פרדוקסלי רק חיזקה את ש"ס והחלישה את ישי) לכן הם עזבו אותם ועברו יותר למגרש הסרוג.
ואגב, הרבה מאוד מהביקורת הנשמעת כלפי הבית היהודי לא מגיעה מגורמים רשמיים ממפלגת יחד או עוצמה יהודית, אלא ממאוכזבי הבית היהודי. כך שזה לא נכון להכליל את כל הביקורות שנשמעות כלפי הבית היהודי כאילו יחד עומדים מאחוריהם.

אם היו מפיצים משפט אחד: נסיגה מיו"ש - אסון ידוע מראשhamedinai
עבר עריכה על ידי hamedinai בתאריך י"ט בשבט תשע"ה 21:15
נסיגה מיו"ש - אסון ידוע מראש

זה היה חוסך את כל ההתפלפלות הזו.
 
 
(וגם להביא דוגמאות איך אכזבו אותנו נציגים חילוניים החל ממפלגת צומת ועד אריאל שרון).

אתם יודעים משהו, אפילו להפיץ את הסיפור הבא היה מועיל:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/t-593373-%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8_%D7%A9%D7%9C_%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%9E%D7%94_%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99%D7%AA_%D7%A9%D7%9E%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A9_%D7%90%D7%99%D7%9A_%D7%9C%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2_%D7%9C%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%A9%D7%95%D7%9D_%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%AA
חבל שהם יוצאים רק נגד הבית היהודי. זה נראה רע.מוטיבציה
טוב שכתבת את זה שחור ע"ג לבן.

שים לב שאת ש"ס הם לא תוקפים. נראה שהמטרה היא פשוט לחזק את המחנה החרדי.
זה ההבדל בין הבית היהודי ויחד לבין מפלגות אחרותמרובע ירוק

הציבור שלנו ברוך ה' מבין שאסור לירות בתוך הנגמ"ש (רק קצת כדורי סרק לפעמים...) והולך לפי האדיאולגיה ולא לפי אינטרסים.

חברים, אשמח להתייחסותכם לנושא עצמועזרה לחבר
זה שבמהותה יחד קוראת תיגר על הבית היהודי ובעיקר על דרכה בנושאי דת ומדינה זה ברור.

מה שכתבתי לא מתייחס כלל למחלןקת זו אלא להגיון הפוליטי הנכון למחנה הימין שבו נוקטת הבית היהודי בדכ בכך שאיננה נכנס למלחמה עלמהקולות נגד יחד אלא מתמקדת במאבק מול מפלגות שאינן מתנגדות למדינה פלסטינית.

כאמור מקווה מאוד שזה ימשיך, בראש ובראשונה למען מחנה הימין כולו.

אשמח לשמוע ממי שמסכים או מתנגד לעצם טיעון זה
מסכימה עם זה.מוטיבציהאחרונה
בחירות חוזרותזיויק

במידה ויש, האם תצביעו אותו דבר?

מה הצבעתם? מה תצביעו?

ותסבירו מה הסיבה

אצביע אותו דבר כמובןהסטורי

והפעם המפלגה תקבל יותר, כי וינטר, הנדל, מעוז ולייטנר כבר לא יוכלו לספר את הצ'יזבטים שלהם לאף אחד...

אל תדאג. תמיד יהיה מתנדב לזרוק קצת קולות לפח...אריאל יוסף

או הרבה (לפחות בימין).

הפוךנפשי תערוג

רוב מי שהצביע וינטר והנדל לא יעבור לצה"ד אלא כנראה לבנט

מי שחשב להצביע להם והוא מהימין המובהק בדרך כלל כבר הצה"ד בגלל קמפיין הגוועלד שלא עוברים

מעוז אולי רבע יעברו לצה"ד

השאר ישארו אצלו

לא חושב, שקר 'גיוס החרדים' התגלההסטורי

וממילא אין שום בסיס לקמפיין של וינטר. גם הטענה ש'העם' רוצה 'חדשים', התגלתה כקשקוש, העם, מכל הכיוונים הצביע לישנים.

כנ"ל הנדל שניכס לעצמו את המילואימניקים.

כנ"ל נעם שצ'יזבטו על המונים שתומכים בהם.

ההנחה הפשוטה שלי, שכל אלו לא יתמודדו שוב. וינטר ממש איבד את עולמו, בשעה. עכשיו אף אחד לא יתן לו פרומיל ממה שהיה יכול לקבל אם היה מתאחד. גם נעם - הפריכו לחלוטין את הטענה שמגיע להם אפילו מקום ריאלי אחד.

עד שאתה מתלונן שניכסו את המילואימניקיםאריק מהדרום

תתלונן על זה שסמוטריץ החוצפן ניכס לעצמו את הציונות הדתית בעוד שהוא הצליח להביא בין חצי לשליש מהם להצביע לו.

גם 'המפד"ל' ההיסטורית, לא הביאה את כולםהסטורי

תמיד היו דתיים לאומיים שהצביעו לכל המפלגות האחרות וגם היו ח"כים בכמעט כולן. עדיין זו היתה המפלגה הדתית לאומית, וגם היום מאז שהמפד"ל/הבית היהודי סיימה את דרכה - זו מפלגת הציונות הדתית.

תשאל כל ראש אולפנה, מי הכתובת שלו. תשאל כל ראש ישיבת הסדר - גם אם יש לו ר"מים תומכי נעם, אל להפך - כותבים נגד סמוטריץ' בעלון ליצני הדור. תשאל את ארגוני השירות לאומי, את המכינות, אירגוני הזהות היהודית בגוש דן, מפעל ההתישבות ביש"ע והגרעינים בעוטף עזה ובגבול הצפון.

כשיהיו לך תשובות - כבר לא תערער על זה שזאת 'מפלגת הציונות הדתית'. אגב, גם המילואימניקים יחתמו על זה.

בחירות חוזרות אינן הפיתרוןשנונימי

אם נניח שבבחירות הבאות לא יהיו איבוד קולות לימין ונקבל אפילו תוספת של 4 מנדטים.

ואם השבכ יפתור את בעיית גניבת הקולות הערביים ונרוויח עוד 3 מנדטים.

ונצליח לקבל 61 מנדטים, לא נפתור את בעיית השמאל והחרדים.

לכן הפיתרון היחיד שאני רואה באופק,

הבטחה של ביבי לקדנציה אחרונה לרצות את השמאל

ולצאת לממשלת אחדות ואין ברירה אחרת.

מתקשה להאמין שיהיו בחירות חוזרותמרדכי

בס"ד

אבל במידה ואכן זה יקרה לבסוף - בוודאי שלא אשנה את הצבעתי.

אז מה כן? השמאל יתיר את כל נדריו? בנט יערוק שובהסטורי

הפעם ימינה?

אחדות תמורת פרישה וחנינהמרדכי

בס"ד

ממשלה ללא יאיר גולן מצד אחד וללא בן גביר* מצד שני. כמובן ללא חרדים וללא ערבים.

*לגבי סמוטריץ' בצד השני יותר קל להכיל אותו. פייגלין לדעתי פחות. אבל גם אם מבחינת אייזנקוט סמוטריץ' הוא בסדר - אני לא יודע אם מבחינתו הוא ירצה להיכנס או לא.

לא רואה את נתניהו פורשהסטוריאחרונה

הצעות כאלו נדחו על ידו בעבר, עוד לפני שהתגלה לעין כל, כמה עברינות נעשתה על ידי גורמי החקירה בדרך להעמדתו לדין.

ליברמן והAIסודית

ליברמן מסרב לשבת עם נתניהו החרדים הערבים

הAIהסביר שליברמן ימני חילוני, המצביעים ימחקו אותו אם ישב עם אנטי ציונים - כי הם משרתים, ואם יחבור לדתיים - יש לו הרבה לא יהודים.

זה צימק את גוש השינוי, שלא יכולים להקים ממשלה עם רעמ והמשותפת, כי יש אצלם כמה יהודים טובים שיערקו. ולכן הם פנו לחזר אחרי החרדים עם הבטחות לחוק הגיוס. רק שהחרדים חכמים ומבינים, שזה מהלך דו שלבי, קודם יפרקו את גוש הימין ויתנו כמה סוכריות, ואז לאחר שנתניהו יודח או יחלש, יכנסו במקומם הליכוד.

בקיצור הוא סיכם שאין התכנות לא לזה ולא לזה, ויהיו בחירות חוזרות.

לגבי חנינה לנתניהו - שתסלול את הדרך לאחדות, גם אין התכנות משתי סיבות. נתניהו עצמו לא מבקש, והציבור החילוני נורא מתנגד. ולכן כל עוד נתניהו מחזיק מעמד, והגוש לא מתפרק, הולכים לבחירות חוזרות.

אם החרדים ירוצו לזרועות השמאל, הולכים לממשלת אחדות.

שיהיו בשורות טובות לעם ישראל.

לחרדים אין מה להפסידoo

אחרי שהפכו את כל הבחורים שלהם לעריקים

כל תוצאה אחרת זה הישג מבחינתם

די מצחיק שעדיין סופרים אותם עם הגוש של ביבי

תלוי למה את קוראת להפסידסודית

אם לטווח הקצר, כן, יהיה להם שקט, אם לטווח הארוך, אין סיכוי בעולם, שהשמאל שמפחד מהדמוגרפיה שלהם לא יזרוק אותם לאופוזיציה ויעביר חוקי גיוס ומעצרים שלא יביישו את רוסיה. והסבסוד? כנראה החרדים מתגעגעים לברית האחים של בנט ולפיד.

הסיבה שאני אדישה היא שברור לגמרי שזו תוכנית דו שלבית, לי אישית לא אכפת שהחרדים יהיו שלב בדרך להקמת ממשלת אחדות.

המכות שפוצצו את החאדים בהפגנה נועדו לשכנע אותם, הם ירוצו לזרועות השמאל ויחסכו לו את הצרות של להישען על המשותפת. ביבי הולך, 30 מנדטים יכנסו תחת גוש השינוי.

החרדים, הערבים, סמוטריץ ובן גביר באוזיציה.

אבל רוב הסיכויים, שזה לא יצליח, כי 41 )ליברמן לא מצטרף) עם חרדים וערבים לא ילך, אליסף פרץ ועוד יעזבו, אין הקמת ממשלה עם 41 אצבעות, גם לא עם 48, בתוספת יהדות התורה.

אין להם ברירה, הם חייבים את הליכוד, 30 מנדטים שלא צריך לסבסד, שמשרתים בצבא, ושיושבים תחתיהם...

אותי זה לא משמח, ה'דמוקרטים'כמו🐌תמס

בממשלה והציונות הדתית בחוץ? וגם בן גביר?

הם כבר הפסידוoo

כמעט הכל בממשלה האחרונה

מעצרים לא תלויים בממשלה

אלא בלוגיסטיקה בלתי אפשרית

ובעלות תועלת

אין שום תועלת לעצור אותם

זה לא גורם להם להתגייס ובטח לא להיות לוחמים

סבסוד? מצחיק

גם לפיד נטש את איפה הכסף

אני חושבת שהפחד עכשיו שייך יותר לימין הדתי

שאולי החלום הרע שלו יתגשם

והשמאל והחרדים ילכו יד ביד וישארו אותם מאחור

הרי זו האפשרות הכי הגיונית להקמת ממשלה

אבל כמעט ולא מדברים עליה

כנראה השמאל צריך להתרגל לרעיון

והימין מחרדה גדולה

הם שנואים. אין דרך לייפות את המצבסודית

השמאל מתעב אותם והוא לא יכול לאורך זמן לשבת איתם בגלל הפער הענק באידאולוגיה. שבת, להטב, נישואים אזרחיים. לכן אין מה לעשות.

לגבי הימין, הם יפסיקו להתפצל לאלף מפלגות, ואז יהיו כוח משמעותי. ממשלת האחדות גם תתפרק, כל צד ירצה למשוך אידאולוגית לכיוון שלו. ואז יהיו שתי מפלגות גדולות, ימין ושמאל. גם לחרדים יהיה זמן לחשב מסלול מחדש אחרי ישיבה באופוזיציה.

גם אותנו שונאיםכמו🐌תמס

אנחנו אפילו לא אופציה

יש פה הרבה שנאותoo

לא יודעת מי יותר ומי פחות

לא רואה את ביבי/ בן גביר/ סמוטריץ

מסתדרים עם גוש השמאל

יהדות התורה כבר אמרו רשמית שהם יכולים להמליץ על איזנקוט

נדמה לי שהאידאולוגיה הגדולה של השמאל כרגע זה רק לא ביבי

ושל ג זה פתרון לעריקות

זה יכול ללכת ביחד

יהדות התורה בלחץ אוטמיסודית

והיא תמליץ על איזנקוט.

אז מה?

המטרה של גוש השינוי היא לא הרכבת ממשלה עם החרדים. הם העדיפו את הערבים, למרבה הבושה.

המטרה שלהם להעיף את ביבי, ויהדות התורה מאפשרת, את רוצה להאמין שעכשיו יאהבו את ההשתמטות ויעריצו את הבטלנות אז תאמיני.

לגבי סמוטריץ ובן גביר, אכן, הם לא באים בחשבון אפילו בתור שלב ביניים. אבל הליכוד? כל המטרה היא שהליכוד ונתניהו יפרדו. ואז לשמאל נהיה ממש פשוט. הם יפסיקו את הסבסוד כי הם מפחדים מהדמוגרפיה, מה את לא מבינה? הם ישמרו על עולם התורה? את רוצה להאמין בזה - תאמיני.

בסוף, כל מי שבעד אלוקי ישראל יצטרך להיות בצד אחד, וכל מי שלא בצד השני. וזה לא קשור לנתניהו.

לגמרי מבינה את הרצון שלך לעצום עיניים ולהאמין שהשמאל יחזיק את עולם התורה.

אני לא בעד להחזיק את עולם התורהoo

אני חושבת שהם צריכים להתגייס

אבל לא ככה בכוח

אלא בתוכנית מקצועית

ואני לא טרודה במה יהיה

כל דבר שיהיה הוא בסדר

כבר היינו בדיוטא התחתונה לפני 3 שנים

כזו שלא היתה גם בימי רבין ואהוד ברק

לימין עדיף חרדים במקום המשותפתכמו🐌תמס

רע"מ, זה בטוח...

אבל לא בטוחה שהמתמטיקה מסתדרת... 41, כי ליברמן לא ישב עם החרדים, צריכים 20 מנדטים, החרדים 20 מנדטים?

לא, אין להם, הנה ההסבר של קופילוטכמו🐌תמס

כדי לפרוץ את מחסום ה-61 ולהקים ממשלה בלי "ישראל ביתנו", גוש איזנקוט והחרדים חייבים להשיג עוד 7 מנדטים לפחות, והדרכים לעשות זאת כמעט בלתי אפשריות פוליטית:

1. קואליציה עם המפלגות הערביות (חד"ש-תע"ל או רע"ם): המפלגות הערביות מחזיקות יחד ב-19 מנדטים (הרשימה המשותפת עם 11 ורע"ם עם 8). תוספת של אחת מהן או שתיהן מעבירה את הממשלה בקלות מעל רף ה-61. הבעיה: החרדים (במיוחד ש"ס) וחברי הכנסת הימניים בגוש השינוי לא יסכימו לשבת בממשלה שנשענת אקטיבית על חברי כנסת ערבים.

2. עריקים מהליכוד: הליכוד מחזיק ב-26 או 27 מנדטים. אם איזנקוט והחרדים יצליחו לשכנע קבוצה של חברי כנסת מהליכוד "למרוד" בנתניהו, לעזוב את המפלגה ולהצטרף אליהם – יש להם ממשלה ציונית רחבה ויציבה של 61. הבעיה: קשה לראות קבוצה כה גדולה של חברי ליכוד מתפצלת יחד עוד לפני שנתניהו עצמו מפנה את מקומו.

השורה התחתונה

גם אם החרדים אכן רוצים להמליץ על גדי איזנקוט כדי לפתור את המשבר האישי והכלכלי שלהם – המספרים מראים שליברמן נשאר לשון המאזניים הבלתי ניתן לעקיפה של גוש השינוי. בלי 7 המנדטים שלו, או בלי כניסה אקטיבית של המפלגות הערביות/עריקים מהליכוד, המשוואה של איזנקוט והחרדים תקועה על 54, והמערכת חוזרת ישירות לתרחיש של בחירות חוזרות.

והנה ההבנה של 'בחדרי חרדים'סודית

איזנקוט הפנים את תוצאות הבחירות : ממשלת אחדות

ליברמן הוא אביו הרוחני של בנטshaulreznikאחרונה

אופורטוניסט בשנקל שמשנה הבטחות ומחנות. תזכורת:

מוכן לפנות את ביתי בנוקדים אם יהיה הסכם

התוצאות קשות ומחייבות חשבון נפש רציניחלב ודבש

הקואליציה הצליחה לצבור בסך הכל כ 2,375,000 קולות ואילו האופוזיציה קבלה כ 2,980,000 קולות.

לאופוזיציה יש 600 אלף קולות יותר מאשר לגוש הקואליציה.

זה מצביע על כשלון גדול בדרכה של הממשלה ובהשגת אמון ושביעות רצון של הציבור בישראל מהשגי הממשלה.

יתכן שבכל מיני טריקים ושטיקים תוקם ממשלה שתחפה על גודל הכשלון הנורא הזה של ביבי וחבריו.

אבל אי אפשר יהיה להמשיך באותה מדיניות ובאותה שיטת ניהול של כל מערכות המדינה.

פשוט אי אפשר

מעל 800,000 מהקולות של האופוזיציה הם מהערביםברגוע

וזה לא בהכרח רע שהם לא מרוצים מתפקוד הממשלה..

אני מסכים כמובן שיש ל"גוש נתניהו" במה להשתפר, אבל עדיין רוב הציבור היהודי תומך בממשלה הזאת.

אתה לא חושב שזה רע שכל כך הרבה אזרחיםחלב ודבש

לא מרוצים מהממשלה?

איך אפשר לחיות במדינה שלמעלה ממחצית המצביעים אינם מרוצים?

מה אתה בא לומר כאן?ברגוע

אני מסכים שצריך להקים ממשלת אחדות ולא ללכת לעוד בחירות

זה לא שביבי הוא משה רבנו, אבלshaulreznikאחרונה

גם למשה רבנו התנגדו המווווווווון. "עם נבל ולא חכם", אמרנו?

אכן צריך חשבון נפש, איך כ40 מנדטים של יהודיםהסטורי

נמצאים בצד של האויב ולא של עם ישראל, אחרי שלוש השנים הללו. מילא קאטר הוציאה את הערבים להצביע, נגד הממשלה שפגעה בנציגיה, אבל למה יהודים מתנדבים להצטרף לצד הזה?!

לגמרי כמו בצרפת ואנגליהזיויק

לא יודע אם דל"פאריק מהדרום

אבל אני אולי היחיד כאן שמבסוט מתוצאת הבחירות?

המציאות כפתה עלינו ממשלת אחדות כנראה בלי מפלגות מגזריות ששודדות את הקופה הציבורית.

מממזית שמן ודבש

אני לא מרוצה מהתוצאות.

אייזנקוט הכריז במסע הבחירות שהוא לא ישב עם נתניהו בממשלה.

טוב, כשתקבלו שיחה 'אנונימית' של המורה הערביה, שנעםהסטורי

רוצים לקחת לה את העבודה -תסבירו לה שתפנה לנציג בכנסת שנעם סידרו לה, ע"ח המחנה הלאומי:

"אם 9876 הקולות של נועם היו מצביעים לציונות הדתית, הליכוד היה מקבל עוד מנדט מהסכם העודפים ורעם היו יורדים במנדט. כלומר הגוש היה 54 והערבים 18. ואם עוד 5000(!!) חרדים היו מצביעים היינו מקבלים עוד מנדט מהערבים, כלומר 55 לנו, 17 לערבים. הכל מאת השם."

לשליחת חומרים, או פניות לפרסום: מובטחת דיסקרטיות מלאה +972 52-355-5372

חדשות מהרגע | איכותי. ישיר. מעניין.👇🔥 מהרגע 93

כמדומה שזה לא עדכני.אריאל יוסף

א. לאחר המעטפות הכפולות, לצה"ד חסר 6K כדי להעביר מנדט עודפים מהליכוד אליה.

ב. וינטר לקח מנדט ממצביעי ט' בפעם הקודמת.

וינטר וודאי לקחהסטורי

אבל לפחות לפי החשבון של חדשות מהרגע, גם נעם לבד, שרפו את העוד מנדט למחנה הלאומי.

מאנשי המספרים של הצה"ד הבנתי כמו שכתבתי.אריאל יוסף

לא יודע לבדוק את זה בעצמי.

טוב, אז לדבריהם ב'זכות' נעם, צבי סוכות שטיפלהסטוריאחרונה

בבעיות החינוך שהם צועקים עליהם - בחוץ. (מעוז לא טרח להגיע לישיבות, אז הוא כנראה לא ידע שיש מי שעוסק במורות הערביות, בחוסר החינוך ליהדות ועוד...).

הערבים משתלטים על המדינהסוגשל חרדי

מה הפתרון??

אין פיתרוןנקדימון

בעוד כ20-30 שנה, כאשר הם ירגישו מספיק חזקים, תהיה מלחמה קשה מאוד. ואנחנו נצטרך לנצח במלחמה הזו, אחרת יהיה חורבן באמת. ניצחון ערבי בתוככי המדינה היהודית הוא השמדה לעוד עידן של גלות.

הרבה קודם יהיה פה רוב חרדיכמו🐌תמס

מדינת הלכה. לא בג"ץ ולא בצלם.

מלחמה על פי חוקי התורה

הקם להרגך השכם להרגו

הם לא ירימו ראש.

בתקווה שהמשיח יגיע עוד קודם

בשביל זה חייבים שינוי בחברה החרדיתסוגשל חרדי

צריך את לייטנר בכנסת, רק שיהיה ברשימה ריאלית שלא שורפת קולות.

איך ילחמו והם לא רוצים?ה-מיוחד

ובמדינת הלכה הערבים לא ילחמו ביהודים?נקדימון

החרדים ימשיכו לשבת בספסליהם ולצעוק על שאר היהודים שימותו בקרבות כדי שהם לא יצטרכו להתגייס. במדינה חרדית פתאום יוציאו בחורים ללכת לעבוד כדי שיהיה כסף באותה מדינה? הרי אסור לעזוב את הצורה אפילו לשעה אחת.

בקיצור, גם תחת רוב חרדי יהיו כאן אדונים ומשרתים.

לא תהיה לחרדים ברירה.כמו🐌תמס

הם עוברים לפריפריות, שם , יאלצו להיקהל ולעמוד על נפשם.

עכשיו אאולי הם לא יהיו צבא סדיר אבל להרוג מחבלים בלי יסורי מצפון ואסא כשר הם יהרגו. חוצמזה, הם התחננו שילמדו אותם להשתמש בנשק בפיגועים של ממשלת בנט ולא שעו לבקשות שליהם. בגילה, ברמות, בכל עוטף ירושלים הם רצו אז מאד

חבל שמחכים לרגעי אסון כדי להחכיםנקדימון

עדיף להחכים מוקדם יותר, להשתחרר מטהרנות מטופשת (שלא לומר תאוות שררה וכוח - לפחות אצל חלק), ולדרוש את מה שמגיע להם בצבא כדי שיוכלו לשרת כראוי להם כחרדים וכראוי לכולנו כמדינה.

זו אשמת הצבאכמו🐌תמס

הוא לא הסכים לטירונות קצרה.

ובכלל, ראשי הצבא מאד מפחדים שזה יגמר בהיפוך כידונים. אתה לא יכול לבוא עם מוסר מעוות לחרדי - הוא קיבל חינוך נכון זה לא יקלט לו בראש, גם הציות למפקד פחות קריטי, מבחינתו,הוא ישמע לרב שלו.. עכשיו מוכנים לקבל אותם כבשר תותחים, לשירות מלא.

לתת להם נשק שיהרגו מחבלים? אולי בן גביר יצליח דרך המשטרה והמג"ב, בממשלה הבאה...

אצלם לא יהיה מחבל מנוטרל. יהיה מחבל מת.

מי שיכול לאיים להיות יותר גרוע מקפלןנקדימון

יכול לשרת בצבא כמו גדול, לדרוש את תנאי השירות שלו, ולקיים גם את המצוות בתורה שלא נוחות לו.

אפשר היה להאשים את הצבא כאשר הציבור החרדי היה חלש וקטן. הימים האלה נגמרו. אם אפשר לאיים להרוס את המדינה על כספים, אפשר לקחת את הכוח המשחית הזה כדי לקדם את המדינה ולתקן אותה.

ובלי שום מחילה, הדיבורים על בשר תותחים הם שפל המדרגה ואטימות לב שחורה. אלפי חיילים נפלו בקרבות כדי שהחרדים יוכלו לחסום צמתים ולצרוח "נוח'בות" ו"עמלק" ו"נמות ולא נקיים מצוות" עם קצף על השפתיים. בשר תותחים? את לא מתביישת לפתוח את הפה!?

מי שמחליט איך צריכה להירית הכשרה צבאית זה מי שמבין בצבא, כמו שמי שמחליט איך צריך להירות טיפול רפואי זה מי שמבין ברפואה, ומי שמחליט איך צריך לבנות בניין זה מי שמבין בהנדסה. אפשר לדרוש עד מחר טירונות קצרה רק אם באמת רוצים לקיים את הסיסמא הטפילית "נמות ולא נילחם".

ורב שחושב ש"דעת התורה" שלו רלוונטית גם בנושא שבו הוא לא מבין כלום הוא לא רב חכם אלא רב טיפש, לא מלאך ה' צבקות אלא גאוותן מלא יוהרה, לא דעת של תורה אלא חסר דעת שלא יודע את מקומו. חז"ל לא אהבו את החכמים שלא יודעים את מקומם. צבא ואומנות המלחמה זה לא תורה אלא חוכמה, ו"חוכמה בגויים - תאמין".

תרגע. תרגע. אף אחד לא מזלזל בחיילים הקדושים. חס וחכמו🐌תמס

לילה.

החרדים רואים את זה ככה:

הם מוכנים לשאת נשק להגן על עצמם וזהו.

ברור שזו לא דעת תורה.

הם לא רוצים לצאת למלחמה.

כי הם מבינים שישלחו אותם למות. סליחה על הביטוי, לקחת את זה לפרשנות מאד לא נכונה. טעות שלך.

האם זה חכם לא לתת להם גם אפשרות להגן על עצמם ומתוח את השירות לאינסוף ימים? לדעתי לא.

ועכשיו תיקח בבקשה את המילים שלך בחזרה כי חשדת בכשרים.

ואני ממש מצטערת אם נפגעת ממניכמו🐌תמסאחרונה

סליחה

סליחה

סליחה.

זו ממש לא הייתה הכוונה.

החיילים שלנו קדושי עליון.

יש דבר אחד ברור וחד משמעיחלב ודבש

ואסור לטמון את הראש בחול ולהתעלם.

רוב המצביעים בישראל לא רוצים את ביבי ולא רוצים לקבל שוב את הממשלה הכושלת והעלובה שלו.

יש כמעט 70 מנדטים נגד.

וזאת בנפרד מהשאלה איזו ממשלה תקום אם בכלל.

הערבים לא מעניינים כי הם רוצים שגם השמאל יושמד בסונקדימון

רוב עם ישראל הוא לאומי, ציוני, ערכי וימני

דווקא משום כך הם מעניינים מאדחלב ודבש

ודווקא משום כך הם חשובים מאד

ודווקא משום כך יש לשים אליהם לב טוב טוב ולאפשר להם את אותה רווחה שיש לכל אזרח אחר

יש לשים לב אליהם טוב טוב, אתה צודקנקדימון

ולדחוק אותם החוצה בהתמדה עקבית עד שיאבדו כל תקווה וחלום על ארץ ישראל. אני מוכן לתת להם את אותה הרווחה שהם מוכנים לתת ליהודים תחת מגף האיסלאם, וזה כולל לזחול על הארץ כדי לתת את מס הג'יזיה על כל ראש בכל בית אב.

כמה טוב שאנשים החושבים כמוךחלב ודבש

הם מיעוט קטן ושולי בין אדרחי ישראל

ואגב, לא ידוע לי שיהודים בארצות מוסלמיות מקופחים בזכויותיהם

אם כך כדאי להתעדכן בהיסטוריה ובהווהנקדימון

אדרבהחלב ודבש

ספר לי על ההוה.

מעניין

אתה מעדיף לשמוע על המדינות בהן לא נשארו יותר יהודינקדימון

או על המדינות בהן היהודים כלואים בלי יכולת לעזוב? או על המדינות בהן היהודים הם תושבים אך לא אזרחים?

או שאתה מעדיף שנדבר על היודריין שהערבים רוצים שיהיה במדינה הפלסטינית שהם יקימו? גזענית, פשיסטית ואכזרית שבה אסור ליהודי להיות אפעלו לא תושב מסכן.

אני מעדיףחלב ודבש

שתענה על השאלה כפשוטה

לא נכוןshindov

נתניהו הגוש היותר גדול. והמפלגה הגדולה ביותר בכנסת. האוייב הערבי לא נחשב. ונתניהו לא מה שחשוב. חשוב שהשמאל בכנסת רק שמונה מנדטים. זה מה שחשוב.

מה לא נכון?חלב ודבש

המספרים מדברים בעד עצמם, הם לא זקוקים לפרשנות.

אם אתה רוצה להתעלם מהמציאות

זו זכותך המלאה

הכותרת רוב עם ישראל לא רוצה את ביבי היא שקריצחק אלושאחרונה

53-48זה רוב וזה רצון העם לצערנו ובושתינו נותנים לגוים לבחור לשקר ןלתמוך בהשמדת ישראל.כדאי שנשאף לשנות זאת

תוצאות ששת המדגמיםמרדכי

בס"ד