צריכה עזרההללויה

שלום, אני גרה בגרעין תורני בצפון, ויש לי רק חברה אחת שגרה בשכונה שלי.

מה זה אומר? זה אומר שבשבת אין לי כ"כ חברות, זה אומר שיש לי חברה בכיתה ד', כי אין אחרות, זה אומר שאין לי סניף, למרוטת שלכל שאר החברות שלי יש, ובזכות זה יש לי הרבה התמודדיות. למשל, אתמול המדריכה שלי מהאולפנא (אין לי פנימייה) הזמינה חברה אחת שלי לבית שלה לגזור צופרים לטיול השנתי וזה נמשך בערך לכל הבנות בשכונה שלהם (הם לא גרות בגרעין, הם גרות בשכונה הדתייה של העיר) אבל משום מה,  אותנו- הבנות שגרות בגרעין, שכחו- נכון8, אני לא גרה בשכונה שלהם, אבן אני יכולה להיות ספונטנית בדיוק כמוהן, לעלות על אוטובוס, ותוך רבע שעה גג עשרים דקות להיות שמה, זה לא כ"כ מעניין אותי מה עשו שם, זה הקטע שלא הזמינו אותי, נכון אני גרה רחוק ולא בטוח שאני יוכל לבוא, אבל גם מהשכונה שלהם יש בנות שלא יכולות לבוא, עצם זה שלא הזמינו אותי, זה מעליב, זה מראה שלא מעריכים את מה שאני עושה ותאמינו לי, אני עושה המון, אני מקריבה מספיק כדי שיעריכו את זה, זה מראה שלא באמת אכפת להם ממני, ואת האמת, הם אפילו לא חושבות שזה קשה לי (חברה סי-פרה לי על זה בטבעיות, כאילו זה לא אמור להעליב אותי). זה גם מראה חוסר רגישות, יש לי בנות מדהימות בכיתה, ואינ אוהבת אותן, אם הן היו טיפ טיפה יותר רגישות וטיפה יורת פותחות את העיניים , זה בכלל היה מושלם, אז אני  מבקשת ממכם, אני לא יודעת אם יש לכם חברים בגרעין או סתם חברים שגרים רחוק, אבל בכל תחום בחיים תתחשבו גם במי שלא גר בדיוק באוטו מטר שאתם גרים בו, או לאו דווקא במובן של מרחק פיסי, גם מי שהוא לא בדיוק העתק הדבק של האישיות שלכם ושל דפוס החיים שלכם, תנסו לפתוח את העיניים ולהעריך את מה שאחרים עושים, לא רק בשבילכם, אני מקריבה כ"כ הרבה לא כ"כ שמים לב לזה, אם תשימו לב, המצב הזה יוכל להשתנות וזה כבר יעזור לי, יהיה לי כ"כ כיף שיעריכו את מה שאני עושה, ואם אפשר, אני צריכה טיפים איך לדבר על זה עם המדריכה ועם הבנות בכיתה שלי    

כ"כ נכון ואמיתי!! להעריך כל אדם גם אם הוא לא כמוך אוהבי ה'
תגידי להם יחסית נטו...
נפגעתי מזה וזה שאני גרה רחוק זה לא אומר שאנילא יכולה לבוא וכ'ו...
זה ממש תלוי בקשר שלך עם המדריכה!!
בהצלחה
אני ממש שמחה שפרקת מקווה שזה הרגיע קצתנושבת באוויר!
זה באמת נשמע מרגיז ולא נעים ומדבריך מבינה שבאמת אין לחברותיך שום רצון לפגוע והן לא מבינות שאת נפגעת כי זה באמת הגיוני שכשאת רחוקה לא יחשבו להזמין .. את לא חייבת לדבר עם כולם את יכולה לשוא כבדרך אגב חברה אחת טובה .למה לא קראתם לא .. תאמרי שגםאת יכולה ואת רוצה לבוא היא תראה שמפריע לך ותבין להבא
בהצלחה
וואי! יישר כח! צודקת ב 100%95200
זה באמת חשוב.
אם אמרת שיש לך חברה טובה בשכונה, חשבת להקים סניף אריאל?
מבקשים אחזה מקלט מהעירייה ואת ועוד חברה תקימו סניף!(ת'כלס להם זה שווה. תטפחו אותו וזה.. עד שתקבלו מבנה רציני.. )
נכון, זה מצריך מלא עבודה אבל זה שווה! זו שליחות .
(וגם ככה תעסיקי את עצמך ותוך כדי תתרמי לחברה!)
וזה אפשרי!
מכירה מקרוב 4סניפים שנפתחו השנה בצפון. הגרעינים תורניים.
מלא ב"הצלחה!!
שמעי מבינה כל מילה כי אני גרה במקופאחווש770אחרונה
בלי חברות בכלל לא בגרעין ולא לא בגרעין
זה אומר שאין לי חברה ללכת אליה לגבר איתה ולשתף אותה (שלא תבינו לא נכון יש לי מלא חברות אבל לא איפה שאני גרה)
ויותר מזה אני ממש מנודה מהחברה אצלינו אני שונה אני לא הולכת כמוהם ויש מלא התמודדויות... אבל אין מה לעשות אלו החיים החיים יביאו חברים לפעמים צריך לצאת מעצמיך כדי להשתלב והגיל זה לא מחייב כי זה לא הגיל זה התרגיל....
אני די מקובלת בחברה אבל לא אצלינו....
אבל בסוף הכל עובר.... בהצלחה כפרה העם איתך
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך