צריכה עזרההללויה

שלום, אני גרה בגרעין תורני בצפון, ויש לי רק חברה אחת שגרה בשכונה שלי.

מה זה אומר? זה אומר שבשבת אין לי כ"כ חברות, זה אומר שיש לי חברה בכיתה ד', כי אין אחרות, זה אומר שאין לי סניף, למרוטת שלכל שאר החברות שלי יש, ובזכות זה יש לי הרבה התמודדיות. למשל, אתמול המדריכה שלי מהאולפנא (אין לי פנימייה) הזמינה חברה אחת שלי לבית שלה לגזור צופרים לטיול השנתי וזה נמשך בערך לכל הבנות בשכונה שלהם (הם לא גרות בגרעין, הם גרות בשכונה הדתייה של העיר) אבל משום מה,  אותנו- הבנות שגרות בגרעין, שכחו- נכון8, אני לא גרה בשכונה שלהם, אבן אני יכולה להיות ספונטנית בדיוק כמוהן, לעלות על אוטובוס, ותוך רבע שעה גג עשרים דקות להיות שמה, זה לא כ"כ מעניין אותי מה עשו שם, זה הקטע שלא הזמינו אותי, נכון אני גרה רחוק ולא בטוח שאני יוכל לבוא, אבל גם מהשכונה שלהם יש בנות שלא יכולות לבוא, עצם זה שלא הזמינו אותי, זה מעליב, זה מראה שלא מעריכים את מה שאני עושה ותאמינו לי, אני עושה המון, אני מקריבה מספיק כדי שיעריכו את זה, זה מראה שלא באמת אכפת להם ממני, ואת האמת, הם אפילו לא חושבות שזה קשה לי (חברה סי-פרה לי על זה בטבעיות, כאילו זה לא אמור להעליב אותי). זה גם מראה חוסר רגישות, יש לי בנות מדהימות בכיתה, ואינ אוהבת אותן, אם הן היו טיפ טיפה יותר רגישות וטיפה יורת פותחות את העיניים , זה בכלל היה מושלם, אז אני  מבקשת ממכם, אני לא יודעת אם יש לכם חברים בגרעין או סתם חברים שגרים רחוק, אבל בכל תחום בחיים תתחשבו גם במי שלא גר בדיוק באוטו מטר שאתם גרים בו, או לאו דווקא במובן של מרחק פיסי, גם מי שהוא לא בדיוק העתק הדבק של האישיות שלכם ושל דפוס החיים שלכם, תנסו לפתוח את העיניים ולהעריך את מה שאחרים עושים, לא רק בשבילכם, אני מקריבה כ"כ הרבה לא כ"כ שמים לב לזה, אם תשימו לב, המצב הזה יוכל להשתנות וזה כבר יעזור לי, יהיה לי כ"כ כיף שיעריכו את מה שאני עושה, ואם אפשר, אני צריכה טיפים איך לדבר על זה עם המדריכה ועם הבנות בכיתה שלי    

כ"כ נכון ואמיתי!! להעריך כל אדם גם אם הוא לא כמוך אוהבי ה'
תגידי להם יחסית נטו...
נפגעתי מזה וזה שאני גרה רחוק זה לא אומר שאנילא יכולה לבוא וכ'ו...
זה ממש תלוי בקשר שלך עם המדריכה!!
בהצלחה
אני ממש שמחה שפרקת מקווה שזה הרגיע קצתנושבת באוויר!
זה באמת נשמע מרגיז ולא נעים ומדבריך מבינה שבאמת אין לחברותיך שום רצון לפגוע והן לא מבינות שאת נפגעת כי זה באמת הגיוני שכשאת רחוקה לא יחשבו להזמין .. את לא חייבת לדבר עם כולם את יכולה לשוא כבדרך אגב חברה אחת טובה .למה לא קראתם לא .. תאמרי שגםאת יכולה ואת רוצה לבוא היא תראה שמפריע לך ותבין להבא
בהצלחה
וואי! יישר כח! צודקת ב 100%95200
זה באמת חשוב.
אם אמרת שיש לך חברה טובה בשכונה, חשבת להקים סניף אריאל?
מבקשים אחזה מקלט מהעירייה ואת ועוד חברה תקימו סניף!(ת'כלס להם זה שווה. תטפחו אותו וזה.. עד שתקבלו מבנה רציני.. )
נכון, זה מצריך מלא עבודה אבל זה שווה! זו שליחות .
(וגם ככה תעסיקי את עצמך ותוך כדי תתרמי לחברה!)
וזה אפשרי!
מכירה מקרוב 4סניפים שנפתחו השנה בצפון. הגרעינים תורניים.
מלא ב"הצלחה!!
שמעי מבינה כל מילה כי אני גרה במקופאחווש770אחרונה
בלי חברות בכלל לא בגרעין ולא לא בגרעין
זה אומר שאין לי חברה ללכת אליה לגבר איתה ולשתף אותה (שלא תבינו לא נכון יש לי מלא חברות אבל לא איפה שאני גרה)
ויותר מזה אני ממש מנודה מהחברה אצלינו אני שונה אני לא הולכת כמוהם ויש מלא התמודדויות... אבל אין מה לעשות אלו החיים החיים יביאו חברים לפעמים צריך לצאת מעצמיך כדי להשתלב והגיל זה לא מחייב כי זה לא הגיל זה התרגיל....
אני די מקובלת בחברה אבל לא אצלינו....
אבל בסוף הכל עובר.... בהצלחה כפרה העם איתך
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך