ואפשר גם להציע גרעינים אחרים (סתם נפלתי על לוד
)-מקום דוסי, אינטנסיבי, שהעבודה בו מאורגנת ולא רק מדברים בתיאוריה......תודה

)-מקום דוסי, אינטנסיבי, שהעבודה בו מאורגנת ולא רק מדברים בתיאוריה......
ברוקולי
יש לנו סיירת ביום ראשון, את מוזמנת.
מקום מהמם וחם
תקני בוקר- מרכז, גני חנ"מ תיכון ויסודי.
14 בנות
נשארים שבתות
אם את רוצה עוד פרטים מוזמנת לפנות בפרטי או לחפש בגוגל
והנה קישור להודעה שלי למעלה 
אני ינסה לענות לך על השאלות, אם שכחתי משו - מוזמנת לשאול עוד;)
כמה בנות: אנחנו 30 בנות.... למי ששואלת - זה לא גדול מידי בכלל! זה ממש כיף, כל אחת מוצאת את החברות שלה, ואת הסגנון שלה... אנחנו מפוצלות ב 4 דירות, ככה שזה סבבה ממש! גם זה שנפגשים פעם בשבוע לישיבת גרעין ואורייתא, עוזר ומוסיף ממש!! בכללי, עושים מלא דברים ביחד, נפגשים פול ויש ממש אווירה טובה! חוץ מזה, כמו שנגה ה-רכזת שלנו אומרת, יש בזה יתרון עצום, כי ככה תמיד יהיה מי שיזרום איתך ברעיונות שלך, וגם יש לכל אחת כישרונות מיוחדים משלה, שנותנים לכולם מלא... קיצר - שווה!
תקני בוקר: יש מגוון ענקי, אני ינסה לפרט: אולפנה, תיכונים, תוכנית מנהיגות בתיכונים, בתי ספר יסודיים מגוונים (של הגרעין, אחר בעיקר של אתיופים, יש של אוכלוסיה חילונית יותר חזקה....), גני חינוך מיוחד, כיתות חינוך מיוחד בבתי ספר רגילים, גן ובי"ס אסיף (בתוך בי"ח אסף הרופא, יש גנים ובי"ס לכיתות א ב, שמיועדים לילדים עם ניוון שרירים וכאלה...), תקן גרעין, והדרת, מרכז לזהות יהודית, ונראלי די עברתי על הכל...
תקני צהורים: בכללי, לכל בת יש תקן צהוריים. תלוי עד כמה היא רוצה, ומה היא בוחרת... יש תקני צהוריים עמוסים במיוחד, ויש כאלה יותר קצרים... כל אחת מה שמתאים לה ומה שהיא יותר מתחברת אליו... נראה אם אני יצליח לזכור הכל: בית חם לנערים, בית חם לנערות, מגדלאור, חונכויות לילדים מסויימים, ריכוז חב"ב בסניפי ב"ע, תנועת הראל, מסיבת ר"ח לנשים אתיופיות, מועדיוניות למינהם, פרוייקט שפיץ, ועוד ועוד...
מי מלווה את הבנות: נגה הרכזת התותחית שלנו!!! באמת שאין עליה! בן אדם מדהים ומיוחד!! ואני לא אומרת סתם...
מיוחד בגרעין שלנו - יש מלא מקום ליזום ולעשות, להציע רעיונות, להתאמץ בשבילם.... וזו התחושה של כולם, וזה נותן אווירה טובה ממש ממש!!
מיוחד בעיר לוד - זה עיר שיש המון מה ואיך לעזור לה. זו עיר שמקבלת עזרה, שאוהבת בנות שירות ברמות....נראלי שלא היה שבוע מאז שהתחלתי את השירות שאנשים ברחוב איחלו לי סתם ככה חיים טובים, שאני יתחתן מהר עם אדם טוב, שאהייה מאושרת... פשוט אנשים טובים שכיף לעזור להם!! בנוסף, יש מגוון ענקי ממש של אוכלוסיה: החל מחילונים, דרך מסורתיים, וכאלה באצע, עד לאנשי הגרעין התורני ולשכונה של ש"ס... גם מגוון העדות בלוד הוא רחב: גרוזינים, פרסים, מרוקאים כאלה ואחרים, אשכנזים, סתם ספרדים....יש גם עולים מברית המועצות, ועולים מאתיופיה... ש גם ערבים (בעיקר במקמות ספיציפיים).... אבל מעל הכל - לטד היא עיר מהממת, עם אנשים מדהימים!
זהו, גמרתי את חפירותי להערב
מוזמנת לאישי אם תרצי פרטיםנערת טבעאותך, שצריך כח, הובלה, יוזמה והמון המון עשייה ..
תבואי לגרעין שלנו!
גרעין איכותי, עם קהילה חמה, איזור נח, תקנים מהממים ממששש!!!!!!!
מי שמעוניינת... מוזמנת לפרטי 
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..