תגידו אתם נורמליים?!?סתם אידיוט
עבר עריכה על ידי cookie_monster בתאריך ב' באדר תשע"ה 21:50
כל השרשורים פה אבל כולם עוסקים באהבות בוסריות של ילדות בנות 13 עם מישהו
או מדריך עם המדריכה שלו
זה קורה זה טבעי אבל.
עכשיו,מה העניין?
ממי אתם מבקשים עצות?
מאנשים מערוץ 7?
תאמינו לי יש אנשי מקצוע שעוסקים בזה, חברים מקשיבים עוסקים בזה אפילו חברים שמכירים אותך יכולים לעזור 
אבל פה זה המקום?
זה לא המקום ויותר מזה די לבקש פה הלכות להלכה מנעד רחב ורבני בית הלל לא יסכימו איתכם.
גם הרב של מאה שערים שרוצה טאליבן והאלה בבית שמש שיורקים על ילדות לא...אתם מקילים מדי

(נערך כי ברשותך יש דרך להגיד דברים. את/ה מוזמן/ת לנסח טוב יותר ולכתוב שוב.)
למה ככה?עוד אחת!
דווקא אני שאלתי שאלה שמפריעה לי הרבה זמן וענו לי גם בשרשור וגם באישי , אתה לא יודע מה בדיוק לכל אחד זה עושה אולי לך זה חופר אבל לאחרים זה עוזר .
נב יכולת לכתוב בצורה יותר עדינה...
מסכימה עם חלק מהדברים שנכתבו.. ואפרטמיצ'ל
התופעה של שירשורי אהבה והתאהבות למיניהם מופיעה פה הרבה לאחרונה... זה באמת קצת מצחיק שכל אחד שמתאהב/ת או נידלק/ת על מישהו מבקש עיצות ומנסה לברר את דרכו דרך פורום זה..
אבל אני יכולה להבין ממה זה נובע, כשיש מקום לדברים, ושנערים/ות (ילדים בני 13-16) כותבים ושאנשים מגיבים להם מיד יש התעוררות כזאת ואנשים שופחים את ליבם ומבקשים עיצות..
זה שכותבים את זה פה ומתיעצים בעיניי זה לא בעיה, זה נוער שעוזר לנוער ויש גם מבוגרים שמגיבים פה..
ואם מביאים מקורות של הלכות זה לא אמור להוות בעיה ולהפך זה יותר טוב שמראים את דעת ההלכה ואת המקורות לכך!
הבעיה זה לעשות מכל דבר קטן דיון שלם ולהפוך דברים שעפ"י ההלכה אסורים ללגיטימים...
אני מסכימה עם עוד אחת!...בנ"ע בנשמה!!!

אם אנשים לא יפתחו פה את כל מה שאתה לא רוצה שיפתחו,

אז לא יפתחו פה כלום!!!

אז בשביל מה יש את הפורום הזה???

כדי שאנשים יגידו את מה שיש להם לומר ושיענו להם, ויש כאלה שזה ממש עוזר להם...

אני בעד שימשיכו ב:Coollit
בשאלות ודברים שמציקים לכל אחד פה כי לדעתי זה מאאד עוזר לשתף אבל שפשוט לא יגזימו בעינין החברים והחברות !!!!
אתה טועהיאירוש

במטרה של הפורום, ואני מצטט

"חברים יקרים,
כמה מילים על הפורום- כדי שיהיה לכולנו אוירה יותר נעימה..
הפורום "נוער וגיל ההתבגרות" נועד רובו ככולו לבני נוער מתבגרים, ואפשר גם למבוגרים שרוצים לעזור, לסייע, ולתרום מניסיונם בשנים..
רוב החבר'ה פה כותבים בעיות, סיפורים, התמודדויות שקרו להם, ונתקלו איתם בבעיות, ושאר החברים מנסים לעזור." 

הבנת ?

הוא טועה בגדול!!!! אבל בעינין החברים..זה באמת קצת חופר לא כךCoollit
מממ..רנה בנה

יכול להיות שיש פה יותר מידי פסיקות.

אבל זה לדעתי המקום שאמור לתת מקום לכל אחד, ויש בו הרבה יתרונות שאין במקומות אחרים, אנשים פה לא שואלים כדי לקבל תשובה ולהתישב חזרה בשקט, המטרה פה זה ליצור שיח...

וכן זה נושא שיח שמאוד מאפיין את הכותרת של הפורום הזה.

ואחד הדרכים להתמודד זה לשתף, ומוצאים פה את האפשרות להשאר חסוי, ולהתבגר ביחד עם אנשים שמתמודדים עם אותו סגנון דילמות.

וחבל שבעולם הפתוח יכול להיות שאין מקום לשתף במה שמפריע לך אם זה לא נכנס בהגדרות של מה שמפריע לכולם.. 

כן, אז ישש אנשים שהסתכלות של מישהו מטלטל אותם...

אז למה להכניס את כולם לאותם 'נורמות'???

אני מבינה את הבאסה בלהכנס לפורום וכל השרשורים זה בנים-בנות, אותו דבר אבל במילים אחרות.. אבל זה בחירה שלך..

אתה בוחר להכנס. ואתה יכול לבחור האם להתעצבן או פשוט לצאת...

וגם, אם זה באמת נמאס לך, אבל חשוב לך שהמצב ישתנה, אז תפתח שרשורים בנושאים אחרים!!!(שזה בעצם מה שעשית עכשיו )

אף אחד לא כובל אותך(חוץ מהמנהלים במקרים מסוימים   ). תשתדל לא לכבול אחרים.

בחרת להכליל, ללכת ראש בקיר, להשתלח, לא להבין את הנוערמוטי113

הדברים שלך חסרי משמעות. 

אם יש לך משהו חכם לומר תגיד אותו בצורה חכמה.

לרוב הנוער קורה כל מיני "סיפורי אהבה" בגיל ההתבגרותאוהבי ה'
וזה בדיוק הפורום לשתף, להתייעץ או סתם לספר...
זה לא סיפורים שאני יספר לאמא ושלי ולפעמים גם לא לחברה שלי. .. פה, כשזה באנוממיות יותר כיף וקל לספר ו"לחשוף" זהו!!! לא מתאים לך הפורום הזה - יש פורומים אחרים!! לא רוצים הטפות מוסר!!!
חלאס לסתום תפה לאנשים!!)(

אנשים רוצים לשתף,לקבל עזרה ותמיכה..אז למה לא?!

למה?!כי אותך זה לא מעניין ונראלך ילדותי?!

זה נראלך לא חשוב ולא מועיל?!

אז מצטער להגיד לך אבל..כן!!זה עוזר וזה חשוב!באמת!!

אנשים פה משתפים את הרגשות היותר פנימיים שלהם וזה התגובה שלך?!?!

אליך זה כנראה לא מדבר..סבבה..אבל להרבה אנשים אחרים זה כן!!

יכול להיות שהדברים די חוזרים פה על עצמם..אבל כל דבר זה מקרה אחר,מישהו אחר..

אנשים פה נותנים תשובות ועצות ממש מועילות..אז למה להרוס?!?!

זהו.

(לא התכוונתי לפגוע או משו כזה..פשוט צרם לי בעין..)

בבדיקה הפסיכיאטרית האחרונה שעברתי התברר שאני נורמליתענבל

בס"ד

שלום גם לך,

קודם כל, למה זה נחשב אצלך לבקש צומי?

כשמישהו רוצה להתייעץ על משהו ואין לו עם מי לעשות את זה בחברה שלו, או אם יש לו אבל הוא רוצה מגוון רחב יותר של אנשים אז הוא בא לפה.

הפורום הזה נועד למטרה הזאת בדיוק.

למה החלטת שאנחנו רואים את בני המין השני רק בילדודס? [גילוי נאות: מעולם לא ביקרתי שם למעט פעם אחת שהייתה קשורה לניהול..].

רוב מי שהגיב בשרשור מכיר את בני המין השני גם מהחיים האמיתיים..

אנחנו לא מתיימרים להיות מביני כל ויודעי כל.. 

אנחנו מתיימרים להיות נוער שאכפת לו ורוצה לעזור.

וכמובן שאנחנו תמיד מדגישים שצריך לקחת פה דברים בע"מ והפורום הוא לא תחליף להתייעצות עם רב או דמות מבוגרת מהעולם האמיתי.

בעניין ההלכות-

קודם כל הביאו מקורות. אף אחד לא המציא הלכה מראשו.

זה שרבני בית הלל יגידו משהו אחר לא פוגם במה שאנשים פה אמרו.

זאת הלכה וזאת גם סוג של הלכה.

והרב של מאה שערים?

קודם כל הוא לא רוצה טאליבן, רוב החרדים יצאו נגד הטאליבן, דבר שני אנחנו לא חרדים.

ענינו לפי מה שאנחנו, כציבור דתי לאומי, יודעים ומבינים.

מי ששאל גם לא חרדי אני מניחה.

תתבגרו?

אני חושבת שפה זה המקום להגיד "קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים"

או "טול קורה מבין עיניך" אם זה מובן יותר..

ההודעה שכתבת לא הייתה כתובה בצורה הכי בוגרת שיכולה להיות.

לא ראיתי בשרשורים האלה שום דבר לא בוגר, להפך, ראיתי נוער שמשתדל לעזור בשמחה ובאהבה ועם המון בגרות ורגישות.

אם המקום הזה לא טוב לך אנחנו לא מחזיקים פה אף אחד במאסר, אנחנו לא משכנעים אף אחד להישאר, אנחנו רוצים שיהיו פה מי שרוצה להיות פה.

אם אתה לא רוצה אז אולי המקום שלך לא פה..

ועד כאן דבריי.

אה ואנחנו לא טומנים ראשנו בחול ואנחנו קוראים כמעט כל שרשור פה..

אל תדאג, את עבודתנו כמנהלים אנחנו עושים

שבת שלום!

מחזק!מוטי113

סוף סוף כתבו משהוא לעיניין!!!!Coollit
למה את מתכוונת??אוהבי ה'
מסכימה עם התוכן לא עם הדרךמגדלור באפלהאחרונה

יש במה שאתה אומר משהו, באמת זה קצת מעיק שהמון מהשרשורים פה עוסקים בנושא הזה שוב ושוב- נושא שנטחן בפורום עד דק. 

אני גם חושבת שמרוב שהעיסוק באיסור הזה במגזר לפעמים קצת אובססיבי- כל תחושה כזו מבהילה כ"כ את הילד/ה שישר הוא מכה את עצמו על זה ומנסה למשוך את עצמו מהרגש הזה שבסה"כ הוא טבעי, ורק מחמיר את הבעיה, כי עכשיו רגש ה"אהבה" הזה מוחלף בשנאה אל עצמו על זה שהוא בכלל מעז להרגיש ככה.

לא אומרת שצריך להיכנע לרגש הזה, כי התורה רוצה ההפך- לגרום לנו לשלוט ביצרים שלנו! אבל עדיין לצאת מהבנה שזה טבעי וקורה לרוב הנערים/נערות בגיל הזה.

ועדיין, יש דרך לומר את זה, כי זה היה ממש תוקפני מדי.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך