כתבה עם כמה מאכלים בריאים לגיל ההתבגרות, חשוב לשמור על תזונה נכונה בגיל הזה
וכמובן על מינון נכון. תהנו ובעזרת ה' נהיה בריאים.
כתבה עם כמה מאכלים בריאים לגיל ההתבגרות, חשוב לשמור על תזונה נכונה בגיל הזה
וכמובן על מינון נכון. תהנו ובעזרת ה' נהיה בריאים.

פעם ניסיתי לאכול קוביה פיצית פיצית פיצית של מלפפון ולא הצלחתי
ציפיתי אותה ב"רך" של הלחם מ4 (!!!) פרוסות
אני לא מצליחה
זה מתסכל 

התבלבלתי
אוהבי ה'
קול דממה
אוהבי ה'
משקל חלקי הגובה בריבוע כלומר
80 חלקי הגובה בריבוע
כרגע יש לך BMI של 30
אז את צריכה להוריד בין 8-ל18 קילו בהצלחה
תאמת שדיעיגלתי :/ זה כןאוהבי ה'את לא חייבת לאכול מה שאת לא אוהבת
מוזר לא?
אבל תאכלי מאוזן-לא יותר מידי מכל דבר(לוקח יומיים להתרגל) וברגע שתגווני יותר במה שאת אוכלת את תהיי פחות רעבה ולאכול חלבונים מהניסיון שלי עוזר! מלאן אנשים מזלזלים בזה אבל אחרי שהגוף מקבל את החומרים שהוא צריך את פשוט לא רעבה (בעיקרון אמורים לאכול גרם ליום לכל קילו משקל גוף) בהצלחה לך!!!
אל תלמדו יותר מידי על תזונה כי אני למדתי וזה לא עושה טוב ,כי מפסיקים לאכול מרוב שכל הזמן בודקים מה משמין ומה לא משמין .
נראה לי יש פה טעות בבסיס, קודם כל לאכול מאוזן!!! הבסיס של לאכול פחמימות חלבונים וכל זה
אני פעם לא שמתי על זה בגרוש אבל כשהתחלתי לעשות כושר ברמה גבוהה המאמן שלי אמר לי להתחיל לאכול ככה וככה וככה ותאמינו לי שלא צריך את כל ה"מאכלים המיוחדים" אלא קודם כל תלמדו לאכול מאוזן כי אם לא אין לגוף מאיפה להתחיל בכלל!!
לפי מה שאני יודע, הפחמימות הם בתחתית פירמידת המזון. שזה אומר שזה ממש חשוב!
וחוץ מזה, נניח שתרזי את לא רק תראי מקל. את תהיי חלשה ברמות! את יודעת מה זה פחממות?
קחי דוגמאות: לחם, אטריות, אורז, פתיתים, תפוח אדמה, תירס, עוגות ללא קרם, קמח מדגנים שונים.
קיצר, נראה לי ממש לא מומלץ.
בכל מקרה, חיפוש קצר בגוגל מגלה שקוראים לדיאטה הזאת ( אם זה מה שהתכוונת) דיאטת אטקינס.
זה הערך של זה בויקיפדיה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%AA_%D7%90%D7%98%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%A1
תסתכלי בביקורת למטה.

יאירושכאילו לא לאכול הרבה אבל חייבים לאכול .... ודרך אגב איך אפשר לא לאכול פחמימות?[ אלא אם כן אכלת רק ירקות]

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים