קשה לי...bobabanai21

היי אני בת 15.. מבאר שבע.. אני רוצה לספר לכם סיפור אישי שלי ואשמח מאוד אם תעזרו לי ותתנו לי עצות מה אני יכולה לעשות בנוגע לזה..

בשנה שעברה ומאז שאני זוכרת את עצמי בעצם אני ילדה חסרת ביטחון עצמי והערכה עצמית נמוכה  עד לרצפה ברמה של אני נשענת על חיים של אנשים אחרים במקום להישען על החיים שלי.. קשה לי להתמסר לעובדה שהחיים שלי הם בידיים שלי והדברים שאני עושה היום ישפיעו לי על המשך החיים לכן אני עוצרת את עצמי מלעשות דברים מהפחד להיכשל, ליפול או מונעת מעצמי לחשוב שמא אני יחשוב מחשבה מוטעית ולכן אני נצמדת לשלילי כל הזמן אני נוטה להוריד הערכה מדברים ואין בי אף פעם תחושת חרטה על דברים שאני עושה כי אני לא מרגישה שיש לי שיקול דעת משלי מרוב שאני תמיד הולכת אחרי אחרים.. המאפיינים האלה תמיד היו בי עד ששנה שעברה הלכתי לסמינר ומשם הכל השתנה החלטתי שאני לוקחת את עצמי בידיים ועברתי שינוי, הראתי כל כך הרבה ביטחון מבחוץ אך זוהי הייתה לא אחרת מאשר מסכה.. כשגיליתי שאני מנסה לזייף את עצמי החלטתי להיות אני פשוט ושם בדיוק נתקעתי. מי אני בעצם? מה אני? מה חשוב לי? מה עושה לי טוב? מה עושה לי רע? איך מגיעים להחלטה בלב שלם ללא חרטה כלל? ואיך לעזעזל אני יכולה להרגיש שייכת????

אני מרגישה חסרת אונים תסכול ובלבול ולא יודעת בעצם מה לעשות תעזרו לי!!!!!

תנסי לחשוב-המשך בפניםמישהי מיוחדת!

תנסי לעצור פעם אחת ולחשוב מי אני באמת, מה אני רוצה לעשות,איך אני רוצה להתנהג, וללכת רק על פי ההחלטה הזאת. לפי מי שאת באמת! בהצלחה!!!תינוק

האמת היא...rakonto

פעם הייתי די בטוח שמי שאני זו רק מסכה.

שאני המון מסכות, ומאחורה אין כלום.

אז יצקתי את עצמי לתוך אחת המסכות, וקראתי לה אני.

מאז אני חי אותה ושאר המסכות הן מסכות ותו לא.

אני חושב שאת יכולה להיות מה שאת רוצה, תיצרי לעצמך את מי שאת רוצה להיות, אבל אם את מרגישה שאת רק מציגה, אז תעשי מה שאת מרגישה שנכון.

זאת דעתי בכל אופן, יכול להיות שיחלקו עלי, אז קחי את זה כהצעה, לא כאמת מוחלטת.

קודם כל- קבלי חיבוק ענק!batsheva100אחרונה

חוצמזה, וואו!!

כל הכבוד שעשית שינוי כזה גדול!! זה הכי לא מובן מאליו!

צריך עוצמות נפש אדירות בשביל לעשות דבר כזה, ורק על זה- תעריכי את עצמך.

דבר שלישי. כולנו חיים במסכות, ו"אני" זה כל המסכות שלי שאני אוהבת, (וגם אלו שלא...)

לאט לאט כל אחד מוצא את התכונות הבולטות שלו, ה"מסכות" שהוא רוצה לשמור.

(מסכות= מידות, התנהגויות, מחשבות ורצונות, וכו'..)

זה טבעי וזה נורמלי חיוך

נשיקה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך