קשה לי !ה' אחד הוא מלך

אני כותבת -קטעי דעה ,סאטירה והומור.מגיל קטן אני השנונה והמצחיקה .זאת שיודעת מה היא רוצה מהחיים .

שלחו לי הצעה מעיתון לכתוב שם -משהו שיכול לפרסם את הקטעים שלי הרבה יותר וזאת מקפצה ענקית .

אבל יש בעיה-העיתון הוא עיתון חילוני לנוער -והתוכן שלו לא וואו .אז סירבתי בנימוס.

עכשיו אני מתלבטת-ממש קשה לי לוותר אל ההזדמנות הזאת ויש מצב שהדעה שלי תשפיע על חברה שקוראים את העיתון.אבל אני גם יודעת שהסיכויים מאוד קלושים ולפרסם בעיתון כזה עצוב...

תתייעצי עם רב.*בננית*

יכול להיות שתשובתו תהיה מפתיעה..

דבר ראשון- מצדיעה לך...שירוש16

לא כל אחת היתה מבינה שהיא נכנסת לדבר לא פשוט ורוב רובו של האוכלוסיה היה קופץ על המציאה מבלי לחשוב פעמיים. את יאללה-

תרימו כפיים----

כי מגיע לך!!!קורץ

עכשיו לנושא עצמו:

תקשיבי- לכתוב בעיתון זה לא נושא פשוט, ק"ו בעיתון חילוני. מבלי לפגוע באף עיתונאית ואף עורך- אני בטוחה שתמיד מסלפים או משנים דברים בעריכה הסופית. ז"א- שיש מצב בו במילים משתנות או התוכן מתקבל בצורה שונה אצל הקוראים לאור התוכן הנוסף של העיתון.

אני לא רוצה להתחיל לדבר מי ומה ולרדת לפרטים אבל ברור שיש מקום לחשוש שיסלפו כמה דברים, ישנו אותם, יוסיפו דעה או ישמיטו נקודות, פסיקים ומרכאות ואת זאת שיודעת כמה זה חשוב לכתיבת מאמר בצורה נכונה שתעביר את המסר הנכון.

קיצר-

רק רציתי להעיר/להאיר את עינייך, שתביני שהדבר לא פשוט בכלל ושיש לזה צד נוסף שחשוב לשים לב אליו לפני שאת מחליטה מה לעשות.

חוץ מזה-

למה להתלבט כ"כ?למה?

יש דבר שנקרא "רב"- ולהתייעץ איתו זה מבחינת להתייעץ עם התורה, לשמוע כביכול מפי הגבורה. אם את באמת מאמינה שמה שהרב אומר לך זה מה שהקב"ה רוצה שתעשי- תוכלי לקבל את העיצה הטובה ותראי שאחרי שתתייעצי עם הרב יהיה לך הרבה יותר קל לקבל החלטה.

שיהיה לך טונות הצלחה וס"ד!

אז ככה,הכל דבש..
מניסיון, דתיים ובעיקר נוער דתי יכול להשפיע בגדול על נוער חילוני. לפי דעתי תפרסמי שם ותזרמי עם זה עד הסוף... רק קחי בחשבון שאולי מישהו יתחיל לחפור לך...

בהצלחה!
יש לך נסיון ענק ועצוםמחכה לשקט

וזה מוכיח שיש לך נשימה עצומה וענקית

אם הקב"ה נותן לך נסיון ענק שכזה

הוא בוודאי גם נתן לך את הכוחות להתמודד עימו

שה' ינחה את חייך

ותנצלי את כוחך ויכולתך

לדברים טובים

ובעז"ה שתזכי לקבל הצעה טובה ומשתלמת פי כמה

ובבוא העת לייסד עיתון שבו תזכי לבשר על בוא הגאול.

בברכה

כפיר

וואי תודה !ה' אחד הוא מלך

בשמחה!מחכה לשקטאחרונה

ותנסי לא לשכוח אף פעם-הכל מאיתו יתברך!

בברכה

כפיר

באמת כפיים! אני חושבת שכדאי לך לכתוב, אבל תשתפי בזהחיית הברזל

חברה או משהו, שאם יהיה משהו בעייתי (נגיד בחור חתיך...קורץ)

היא תזהיר אותך לפני שתכנסי למערבולת.

לדעתיף כמו שאמרת זו מקפצה ענקית וממש כדאי לך.

מוזמנת לדבר בפרטיחיוך גדול

בהצלחה גדולה

חיית הברזל

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך