והיה ארון ה' בא עם דוד
ומיכל בת שאול נשקפה בעד החלון
ותראה את המלך דוד
מפזז ומכרכר לפני ה'
ותראה את המלך דוד מפזז ומכרכר לפני ה'
פק פק פקפקפקפק
ותיבז לו בליבה
ותאמר מה נכבד היום מלך ישראל
אשר נגלה היום לעיני אמהות עבדיו כהגלות אחר הריקים
ויאמר לה דוד לפני ה' אשר בחר בי מאביך ומכל ביתו להיות נגיד על ישראל
ושיחקתי לפני ה' והייתי שפל בעיני
ושיחקתי לפני ה' והייתי שפל בעיני
והייתי שפל בעיניי
איי איי איי איי איי איי
ותאמר מה נכבד היום
מלך ישראל
אתה מלך אתה? אעלק מלך
קופץ כמו משוגע רוקד כמו מטורף
אתה מלך אתה?אעלק מלך
רוקד עם כל העבדים לעיני כל השפחות
אתה מלך??אבא שלי היה מלך אמיתי
רם ונשגב מכל העם!משכמו ומעלה!
היה לו כבוד,היה לו הדר!
אתה מלך אתה? אעלק מלך
ותאמר מה נכבד היום מלך ישראל..ותאמר מה נכבד היום מלך ישראל
תכלס נסיכה יפה ומאורגנת
אל תשכחי במי בחר ריבון עולם למלוך על ישראל
כי מכל בית אביך המכובד מכל אותם אנשים
מלומדי נימוס ומנהגים
בי בחר ריבון עולם למלוך עולמים
כי בי בחר ריבון עולם למלוך לעולמים
אז תזכרי זאת מיכל
לפני האינסוף לא שייך לשחק אותה מכובד
אז כדאי שנזכור אתזה כולנו
לפני הכל יכול לא שייך לשחק אותה מכובד
ושיחקתי לפני ה'
והייתי שפל בעיני
ושיחקתי לפני ה'!!והייתי שפל בעיני
והייתי שפל בעיני
והייתי שפל בעיני
והייתי שפל בעיני
איי איי איי איי איי
שבוע טוב,ה' יברך אותכם.
רוצים לשמוע סיפור מתוק?מכפת לי,אני מספרת.
ביום חמישי היתה שיחה של הרב דביר ואז בסוף הוא נתן טיפ כזה. הוא אמר שהרבה זמן הוא לא הבין למה נועדו הפתקים המרובעים הקטנים האלה,הצבעוניים,ואז הוא הבין למה הם. לוקחים פתק כזה,יש גם משודרגים עם דבק, וכותבים עליו שלושה דברים שאתה רוצה להתפלל באותו יום.לא יותר מידי.שתיים שלוש דברים.ושמים אתזה באלוהי נשמה,בסוף התפילה. ואז אתה מתפלל מתפלל,ולפעמים אפילו לא שמים לב,כאילו רק סיימת מגן אבות ופיתום-מודים.מה מודים? כי בכלל לפעמים לא שמים לב,אבל אז מגיעים לאלוהי נצור ופיתום רואים פתק ירוק. וואי מעניין מה כתוב ב.ואז מתפללים את מה שכתוב בפתק. וככה עושים מתפילה לתפילה. ואפשר לשמור את הפתקים ובסוף השבוע לראות ככה על מה התפללתי,מה נפתר מה זה.. קיצור.
אז ביום ראשון שכחתי לעשות אתזה,אבל אתמול זכרתי,וכתבתי כמה דברים.ואחד מהם היה שאני אגיע הביתה עם מנשה,שזה טרמפ אחד, אבל אז הוספתי שאני אגיע בשעה בלי להוציא כסף על אוטובוסים כי אין לי כח.
ואז נגמרו הלימודים ותיכננתי לצאת בארבע בשביל האוטובוס של ארבע ורבע אבל אז מישי אמרה לי שאבאשלה יכול להקפיץ אותי לכניסה אז אם אני מוכנה. אז יצאתי בעשרה לארבע. ואז בסוף הוא לא יכל אז הלכתי ברגל.ואז הגעתי לתחנה לפני הזמן שתיכננתי.נראלי הגעתי בארבע.חיכיתי קצת זמן ובערך בארבע וחמישה עליתי לטרמפ. וירדתי איפושהו שם בצומת אחת. ואני מחכה מחכה ואפחד לא עוצר.ואז אני רואה אוטובוס מגיע אז חשבתי-ביקשתי מה' (אה כן,ביקשתי גם בדרך לתחנה,לא רק בתפילה עצמה..) להגיע בשעה בלי אוטובוסים.נשאר עוד זמן עד השעה,אז אני לא יעלה על האוטוסוס הזה..ואז בשניה שאני גומרת לחשוב אתזה אני רואה מכונית שלוידעת מאיפפה צצה אז מהר עשיתי ככה עם היד ובשניה היא עצרה לי. יאו!=)
ואז היא לקחה אותי לצומת הבאה כי היא פנתה שמאלה ואני הייתי צכה ימינה. ואז משם עוד שתי טרמפים כי אחד נסע בדרך מוזרה אז ירדתי באמצע. ומה בסוף?בחמש ירדתי מהטרמפ האחרון. בחמש וחמישה הייתי בבית!! יאו יאו יאו מתוק ה'!! ככה הייתי בבית בשעה! כיפלי.