הם עומדים לי על הוריד!! הם דואגים יותר מידי וזה מעלה תפיוזים כבר! דיי!! חאלסס!! למה הם צריכים כל סנימטר שאני הולכת בלעדייהם להתקשר?! לשלוח אנשים שיראו מה איתי? הם חונקים אותי! עם כל הכבוד שלי אליהם, זה נמאסס!! זה החיים שלי ואני כבר לא תינווקת! אני אומרת להם בערך איזה שעה אני חוזרת חצי מאיה אחכ ישלי 900 טלפונים מהם למה אני לא מגיעה! זה מגביל מידייי!! זה גם עם הלימודים! נמאס לי להשקיע כל כך אז התחלתי קצת לחפף.. באמת קצת והם לוחצים!! אני פשוט לא יכולה! היום נגיד פשוט צרחתי עליהםם ועכשיו ישלי מצפוןןן.. ואינלי ת'טאקט על זה לדבר איתםם!! אופפ זה משגעע!! זה החיים שליי!!!!!! מה נדפקתי?! מה אני צריכה לעשות עם זה?!?!?!
אופפ!! ההורים שלייי!!קיפודה
אווווווהווווו לא הית צריכה להרים את הקול שלך תקשיבי:Coollit
הם בסה"כ רוצים בטובך ודואגים לך תקחי את בצורה טובה וחיובית!!
מצטרפת ממש!! דברי ובעדינות וזה... צעקות לא יעזרואוהבי ה'
אבל זה גם לא נראליי יעזור.. הם כאלה .. הם גדלו בתוך הבית שלהקיפודה
שלהם כל החיים שלהם וזה מה שהם מצפים ממני!! אני כבר לא מסוגלת! איך אפשר? או קיי הבנתי את הקטע הזה שסתם צעקתי מהמצפון שלי כבר אבל איך מדברים בשקט שאתה לא נושם מרוב חנק?!
אחרי שתרגעי ,חכי יום יומיים ותעלי את:Coollit
ותראי מה הם אומרים!!!! מקווה שזה יעזור לך!!!!!
דברי איתם...עוד אחת!
לי אישית קרא לי את זה בתחומים אחרים וכבר התעצבנתי עליהם ואנחנו לא מיזוג האנשים של שיחות נפש עם ההורים ...
אני פשוט חיה עם זה ומנסה לרמוז להם בצורה יותר רגועה מתמיד שזה חופר כבר וכו..
שיהיה לך בהצלחה ענקית ושה׳ יהיה בעזרך!!!
בת כמה את?אביגיל.
אני בת 13 וחצי...קיפודה
ניסיתי לרמוז וזה פשוט לא הולךךך...
מוקדש, חבל שלא מצאתי את זה בעבריתמשה
ממכישוף כושל
בס"ד
בתור התחלה לקחת נשימה עמוקה ולהרגע
ההורים שלך דואגים לך כי הם אוהבים אותך מאוד
לא יהיה להם אכפת אם ילד אחר יסתובב עד אמצע הלילה
אבל אותך הם אוהבים
ורוצים לעשות לך טוב
אולי התפיסה שלך מה זה טוב מהתפיסה שלהם
זה בסדר
אבל דבר ראשון תסתכלי על זה ממקום טוב
דבר שני
כדאי לבקש סליחה על ההתפרצות
ולצאת מהסליחה לשיחה רצינית
תגידי להם את התחושות שלך
תחלקי כבוד לאהבה שלהם אליך והדאגה
ותגידי שלדעתך יהיה לך טוב בתנאים אחרים
תראי לימודים כמה שזה מבאס זה חשוב
זה לא כל החיים
אבל כדאי להקדיש לזה זמן
אז אולי תמצאו פשרה
ואולי את תוכלי לסמס להורים שלך פעם בשעה וחצי שעתים שאת בסדר וככה הם לא יצרטרכו לחפש אותך
זה עלול להרגיש חונק
וכאילו עוקבים אחריך
אבל יש צד שני לאהבה שלהם אליך
האהבה שלך אליהם
הרי את לא רוצה שידאגו ויכאב להם מהמחשבה על כך שיהיה לך רע
אז תכסכי להם את זה ותמצאו פשרות שיתנו לך יותר חופש ולהם פחות דאגה ויותר שלווה
בהצלחה
אם צריך עזרה בשמחה באישי
לא.. דיברתי הם הבטיחו להשתדל אבל זה כזה לא..קיפודהאחרונה
נסעתי השבוע כמה פעמים לירושלים באוטובוס וזה יותר מידי! איכשהו כל פעם בנדוד שלי היה באוטובוס בדרך לאן שאני רוצה!! זה משגע אותיי!! והוא לא אמר לי בפנים שזה ככה אבל הוא התחמק בצורה ברורה!! אני יודעת שזה רק בגלל שהם אוהבים אותי אבל זה נראליי יותר מידי! לשום חברה אצלי אין אנשים שעוקבים אחריה! ששומרים עליה בכל מילימטר! זה קשה לי.. אני לא יכולה להגיד להם בפרצוף.. ואתמול כשגמרה לי הסוללה בטלפון פתאום גיליתי כמה בנדודים לחוצים מאחוריי.. נכון אני קצת שונה מהחברות שלי.. אסור לי להיות לבד אבל אני לא לבד! אני עם חברווות!! אני לא מבינה אותםם!
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!