דילמה קשה מאוווד וחייבת הרהבה דעות ונימוקים לפה ולפהאוהבי ה'
זה עומד ליהיות ארוך אך אני חייבת עזרה... השבוע היתה לנו התנדבות בקו לחיים וממש נהנתי., יש לי נסיון רב עם ילדים ואני ממש אוהבת את זה, חשבתי ששנה הבאה בעז"ה אני יתחיל ללכת קבוע למועדונית שם ואולי. יקבל חניכ/ה קבועים... מצד שני, כל חיי אני חולמת להדריך ולפגוש את החניכות שלי בישוב לעשות
פעולות, להוציא אותם לכל מיני הדברים הקטע שאני שנה הבאה בעז"ה רוצה להתחיל, אם קו לחיים בחופש אם מדריכה בסביבות כסליו התשע"ו... בעיקרון ממש באלי קו לחיים אבל יש בזה המה בעיות, המדריכים, מתנדבים זה בנים בנות ביחד ואני יודעת שיש קשר פחות ויותר, כם יתנו לי חניך גדול יש בזה בעיה של שמירת נגיעה (??) אוווףףף זה קשה לקבל החלטה!! אני גם מפחדת שיהיה לי קשה מדי!! תעזרו לי!! בקשה!!! תודה
מצד שני קו לחייםאוהבי ה'
זה ממש תורם לך ולילד וזה משמח אותך ובמיוחד את הילד זה עוזר לילד זה תוררם בטירוף!! לדעתי אני יוכל לתת ממני כמדריכה הרבה אבל בקו לחיים יותר. ...
בקשה !!! אנשים!!! עזרה!!!!אוהבי ה'
טוב,אז ככה,הכל דבש..

לפי מה שאני מבינה, יהיה לך הרבה יותר טוב להדריך בקו לחיים.

בקשר לחניך, את יכולה לשאול ולבקש מראש שיתנו לך דווקא חניכה ולהסביר להם שזה בא מקטע דתי.

בקשר לקשר עם בנים, את יכולה פשוט לשמור על הקשר כדבר בסיסי, כאילו להקפיד שזה לא מתחיל להגיע למקומות שאת לא רוצה. ואם את רואה שזה קורה אז לקחת פסק זמן שזה יעבור.

בהצלחה!

באפן כללי אני חושב כזה דבראישיותי

לא ללכת לקו לחיים אבל אני לא מכיר לא אותך ולא את המקום בגלל זה אני ממליץ לך לדבר עם משהו שאת מכירה(לא חבר ,רב או משהו בסגנון) שמכיר אותך ואת המקום ויכול להגיד לך

הקטע גם שאני ילדה ממשאוהבי ה'
בישנית .. אז מצד אחת זה יהיה מעולה מצד שני, אני מפחדת שאני לא יתחבר לחניכ/ה...
* *אוהבי ה'אחרונה
* לקבוצה...
לחניכ/ה אני אמורה להתחבר מהר לפי איך שאני מכירה את עצמי ולפי מה שהנסיון שלי אומר
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך