בס"ד
קחו שנייה אתנחתא מהבחירות, מהמלחמות בין המפלגות ומהקפיינים שמפוצצים את הרחובות.
בזמן שישראל כולה עסוקה במערכת הבחירות, ישנם עשרות משפחות שגורל ביתם נתון לבחירתו של אדם אחד, ראש הממשלה בנימין נתניהו.
היישוב מצפה כרמים הוקם במסגרת "הסכם המאחזים" לפני 15 שנה בימי ממשלת שמאל בראשות ראש הממשלה דאז, אהוד ברק, ובסמכות אלוף פיקוד המרכז דאז, משה (בוגי) יעלון. כיום לאחר פנייה של כמה ארגוני שמאל הודיעה בג"ץ לנתניהו שהוא צריך לתת לו תשובה עד שבוע הבא מהי עמדת המדינה לגבי היישוב ובידי נתניהו ההחלטה האם לענות לשמאל או ללכת להליך משפטי שיסדיר את היישוב וימנע את פינוי המשפחות.
דוד שלי, אבידע, ואישתו לירז עלו למצפה כרמים עם 2 ילדיהם לפני מספר שנים.
הם הכירו בשליחות למען מדינת ישראל בחו"ל, כזוג נשוי והורים לשניים הם עשו שנתיים נוספות כשליחים במקסיקו. כשחזרו לארץ תוך זמן קצר הם קבעו את משכנם החדש ביישוב מצפה כרמים לשם הם הגיעו בעידוד ובסיוע של המדינה ושם נולדו להם 2 ילדים נוספים. בעקבותיהם הגיעו לשם בן דודי הגדול, ידידיה ואישתו איילת עם בנם הגדול, גם הם מצאו במצפה כרמים את ביתם ושם נולדה להם בת נוספת. היום הם נלחמים על ביתם. על הבית שהם קיבלו ממי שרוצה עכשיו לזרוק אותם.
עד אתמול הקימו התושבים מאהל מחאה מול בית ראש הממשלה, אך מכיוון שההחלטה נדחתה לחודש הבא המאהל פורק לעת עתה אך המאבק נמשך כל הזמן.
חייבים להתעורר!
זהו כבר היישוב השני שעומד בפני סכנת הריסה לאחר היישוב עמונה שעליו בג"ץ קיבל את ההחלטה של פינוי תוך שנתיים.
בבקשה, הירתמו ועזרו למאבק.
זהירות, בן דוד שלי אתגר אותי באתגר כף השמן, מי שלא ירתם לעזור אאתגר גם אותו