אנחנו נשואים שנה באושר ואהבה גדולה ומצפים בעה ללידה בקרוב. בעלי הוא האדם הכי מדהים ומיוחד בעולם ויש ביננו קשר מדהים ומאד טוב לנו יחד ברמה הרגשית, העמוקה, הפיזית. באמת ב"ה גדול.
העניין הוא שמשהו מטריד אותי לאחרונה ואולי זה יישמע מצחיק אבל אני חייבת רגע להבין איך זה נשמע לכם בעין חיצונית כי אולי אני מגזימה.
לא מזמן פגשנו חניכה שלי מהסניף, בחורה רווקה ומדהימה ממש שסיפרתי עליה הרבה לבעלי וחפרתי ושחייבים למצוא לה מישהו כי היא באמת תותחית.
העניין הוא שמאז שפגשנו אותה בעלי מזכיר פעם בכמה זמן שהיא באמת מדהימה במיוחד ולמה אחרי שהיא הבטיחה שתקפוץ אלינו, היא לא מגיעה ושחבל שנפספס כי היא תכף טסה לכמה חודשים. ואפילו חפר לי שנכיר לה מישהו (לא קשור בעליל!) והסברתי לו למה לא שייך, ואז כדי לשכנע אותי הוא התחיל להסביר לי כמה היא מדהימה ומיוחדת וסוג של חזר על מה שאני כל הזמן סיפרתי עליה והוסיף..
היום הוא פתאום שאל אותי שוב למה היא לא מגיעה אלינו, ושהיא תכף טסה וחבל.. וזה פשוט משגע אותי!!
אני לא רוצה לדבר איתו על זה כדי לא לנפח משהו שהוא אולי לא חושב עליו בכלל. אבל זה נשמע לכם הגיוני??
יש לציין שזה בחיים לא קרה לפני. בעלי לא דיבר איתי יותר מדקה על חברות שלי ובטח שלא ככה. היא גם בחורה יפה אז אני לא יודעת מה לחשוב..
בבקשה תרגיעו אותי!