אני כל הזמן נכנסת לאתרים וסרטים לא צנועים ואני ממש רוצה להפסיק אבל לא מצליחה ויש לנו רימון אבל אני יודעת את הסיסמה ואני ממש רוצה להפסיק וכל פעם אני אומרת לעצמי שזה לא טוב אבל אני לא מצליחה להפסיק יש למשהו רעיון בשבילי איך אני יכולה לעזור לעצמי?
יש לי בעיהאנונימי 23
איזה כף לישמוע שיש עוד אחת כמוני שנסחפת לסרטיםCoollit
מזדהה איתך גםלי יש את הבעיה הזאת ורוצה עזרהCoollit
מה שכן אני וןדעת שזה גיל כזה וזה יעבור לנו בעזרת אלוקיםCoollit
אפשר לפרטסתמישוו
אני לאיודעת מה היא מתכוונת אבל אני רואה הרבהCoollit
סדרות מכל מיני סוגיםCoollit
עם זה אמריקאי ועם זה...קוריאני...Coollit
סרט לא צנוע פשוטו כמשמעו...אנונימי 23
תבקשי מההורים שלך שיחליפו סיסמא ואז לא תוכליא..
וגם, כל פעם שאת מצליחה להתגבר תצ'פרי את. עצמך במשו.. וכשאת לא מצליחה, תמנע ממך משו שרצית לזמן מה..
או שפשוט תגבילי את הזמן שאת נמצאת על המחשב, תמצאי לעצמך דברים אחרים לעשות, חברות, לימודים, לקרוא ספר, לנקות לפסח.. תעסיק את עצמך בדברים אחרים וכך לא יהיה לך פנאי לראות סרטים..
בהצלחה! שה' יהיה בעזרך בכל אשר תפני!
שימי תמונה של רב או מישהו שאת מעריכה...Tal.
באמת מזדהה איתך.....שירוש16
גם בגלל שאני הייתי שם ולהפסיק זה כמו להפוך את הטבע וזה קשה מאוד. במיוחד אם את רגילה לזה. (מכורה זה נושא אחר).
ועכשיו לגוף השאלה: איך אפשר להפסיק:
קודם כל - אמרת שאת אומרת לעצמך שזה לא טוב. וזה נכון- את צודקת. התחלת במקום הנכון אבל אמרת שזה לא עוזר, אז אולי תנסי להתקדם עם זה צעד אחד קדימה: אולי תנסי לא רק לאמר לעצמך שזה לא טוב אלא להמחיש את זה. להמחיש את הפגמים ואת הנזקים שהסרטים מסבים לך. ז"א- חפשי ביום יום שלך במה הסרטים האלו פוגמים, איפה ומה חסר לך בעקבות המראות הללו, מהם ההשפעות (לרעה) אצלך? (אצל כל בנ"א זה מאוד אינדוודואלי. נקודה שאולי כדאי שתשימי לב אליו הוא עיניין התפילה). כך כל פעם שאת נתונה במאבק הזה את תוכלי להגיד לעצמך: כאן וכאן וכאן אני מפסידה אם אני פותחת את הסרט או האתר הזה והזה. זה יותר מוחשי ויותר צועק ועומד מול העיניים. כי כשאומרים: זה לא טוב בשבילי- זה מאוד תאורטי ופתוח, ברגע שאת ממקדת את האפשרויות- כל ההתמודדות נהיית פחות קשה.
חוץ מזה- ברגע שתצאי מהמקום בו את נמצאת, תראי שינוי משמעותי בהתנהלות שלך אל מול בורא עולם. זה שונה וזה חדש וכדאי לך להיתפס בהרגשה הזאת. כי יבואו ניסיונות- מה נראה לך שהיצה"ר ירדם ברגע שתתחילי להילחם בו? ממש לא! אבל את תצליחי להתגבר. את תצליחי כי את חזקה ואת רוצה את זה. וברגע שתראי, אפילו לכמות זמן מועטת, את ההבדל בהרגשה שלך לפני ואחרי- ההתמודדות תהיה יותר קלה ופחות מעיקה.
שנית- ואולי אמור להיות ראשון- אל תכניסי את עצמך לניסיון הזה- יש לכם רימון, הקב"ה בנה לך אפשרות לא להיכנס לניסיון הזה- תשתמשי בו. תבקשי מההורים שלך לשנות את הססמה והפעם תהיי חכמה- בקשי מההורים שלך שלא יגידו לך מה הססמה. רימון הוא בדרגות- כדאי שתשימי לב לזה.
שיהיה לך בהצלחה!!
ישלי הצעה, קצת קשה.. אבל שווה לנסות (:סתמישוו
מה הפשט?קשה קשה
יש לי הרגשה שלא שרשרת נכון...שירוש16
נראליי זה נחתך באמצעסתמישוו
קיצר, העניין זה שכל פעם שקורה איזה בעיה תתרמי איזה אגורה ורבע לצדקה , לא שטרות של 200, סכומים קטנים. זה מצב של win-win, כי כסף לצדקה עושה רק טוב!
אבל .. זה ממש קשה ..
שיהיה בהצלחה (:
רעיון טוב..שירוש16
וב"ה לא צריכה לו. אני כבר לא נמצאת שם. (לכן אמרתי שאולי לא שרשרת נכון...)
חח זה אני הנמען ל"אולי לא שרשרת נכון"?!סתמישוו
ראיתי פעם משהו יפה אצל מישהויום חולין
להדביק מדבקה מעל המסך שכתוב עליה- "שיוותי ה' לנגדי תמיד"
וואלה, אחרי זה את מסוגלת לראות רק שיעורי תורה
תבקשי מההורים שלך לשנות את הסיסמה כדי שלא תדעי!בת 500
וואי! גמאני פעם הייתי ככה... אבל אני עכשיו בפנימיה וכשאנייוהו!
חוזרת הביתה אני פשוט ממש משתדלת לא להכנס לכאלה ולראות דברים שמחזקים אותי... יש לי כמה עצות: א. באמת תגבילי את עצמך.... לא להתחיל לראות סדרות בכלל- כי לא יוצאים מזה, מנסיון...ב. לטייל!! גם לבד, מה שבאלך... ולדבר עם ה'! זה נשמע הזוי אולי אבל זה עוזר...ג. גם אם נופלים- לא להתייאש!!! זה באמת רק יחליש, להתמיד במשימה! ד. אחרי הרבה זמן את תרגישי מגעילה שראית דברים כאלה ואז כשתעלי על המחשב, בעז"ה לא יהיה לך קשה!! מקווה שעזרתי
יש משהו שניסיתי על עצמי ודיי עבד..סתמישוואחרונה
עצם זה שכל העסק הזה מבוקר גורם למודעות עד כמה זה באמת גרוע, וזה נותן כוח לא לוותר..
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים