מתלבטת בשירות לאומירחלדה

היי שלום

אתמול והיום הייתי בסיירות ראשונות.

אחרי התלבטות ארוכה בין שירות אזרחי לשירות צבאי. במשך כל שנה שעברה וקצת מתחילת שנת המדרשה. (השנה הנוכחית).

אני כרגע בונה לעצמי עולם ערכים די חדש עם סולם ערכים שאני מפחדת שיתערער לי בסביבה לא מאפשרת.

בדקתי שירות בגרעין בנווה יעקב (ירושלים) בשילוב עם גן שפה.

האוירה היתה נראית לי די טובה אבל מכיוון שהייתי יחידה שמסיירת אני משערת שנחשפתי לחלק מאוד מצומצם. ואני בטוחה שיש הרבה מעבר, והוא טוב.

בנוסף, בדקתי שירות בבאר שבע בגן של אלו"טף (שכונה ג') , ומאוד נהנתי עם הילדים והרגשתי הרבה יותר בטוחה בתחושת הסיפוק שאצא מן השירות הזה.

אמנם בבאר שבע אין לי אפשרות להצטרף לגרעין התורני כי הוא כבר התמלא.

ז"א ששם אני עושה שירות ברמה של מספר שעות עבודה וזהו. וכל אחר הצהריים אני פנויה. (וגם לא כל כך מכירה את באר שבע)..

על הכל, הגנים של חינוך מיוחד הם לא דתיים ואני חוששת שאולי זה יגרום לי לשפשף את סולם הערכים שאני ממש רק בבניתו, הגרעין הוא החלק התורני של השירות (אע"פ שלא עוסק עם ציבור שהוא תורני כל כך..)

בבאר שבע יצאתי עם תחושה שבאמת רוצים אותי ויש לי מה לתרום. ובנווה יעקב אני משערת בגלל הצימצום שיצא לי לראות לא הרגשתי כך.

הגרעין המדובר הוא די אינטנסיבי..

אשמח מאוד לעצות

אני לא כזה מבינה בשירות לאומיא..
נשמע שאת יותר נמשכת לבאר שבע. אבל איפה תהיה הדירה שלך בבאר שבע? ביחד עם הגרעין התורני? אם כן נראה לי שגם אם לא יהיה לך שם תפקיד אז את תהיי חלק וגם תהיה לך סביבה דתית. אולי כדאי למצוא מדרשת שילוב באיזור? אני יודעת שיש איזשהי מדרשת שילוב בנתיבות (לא יודעת עד כמה נתיבות קרוב לבאר שבע אבל כדאי לבדוק)
שיהיה המון בהצלחה וסייעתא דישמיא!
תודה רבהרחלדה

ממש עזרת לי

......אברימלה...

יש הרבה מקומות שיש בהם שילוב עם מדרשה, ככה שאם התקן בוקר לא ממש דתי, או שאת רוצה להמשיך ולהעמיק את האישיות שלך תוך כדי העשייה אולי כדאי לחפש מדרשות שילוב....

ולגבי באר שבע- מה שאני חושבת,זה שאת יכולה ליצור לעצמך עוד התנדבויות אחר הצהריים כגון - חונכות לילדים, הצטרפות לעמותה כלשהי שיש באיזור וכו'... זה יכול להיות ממש טוב!!

אם תהי בעמותה גם תוכלי להרגיש באמת חלק ממשהו גדול... זה ממש ממש כיף!!!

הרבה הצלחה בהחלטה.... בסופו של דבר זה המון המון סיעתא דישמיא! קורץ

..

בתור בארשבעית..shilat

גני אלוטף באמת מיוחדים ומספקיים !!
אם אין לך אפשרות להיכנס לגרעין התורני ..אין כ"כ מדרשות לשלב בבאר שבע עם שירות אז תבדקי את זה לפני..יש אולי אחת אם אני לא טועה..תבדקי מול הרכזות. ואם יש לך פייסבוק יש קבוצה שנקראת צריכות מדרשה , שם בטוח יוכלו לענות לך

ממה שנראה לי יש המון גרעינים בבאר שבע...סיוושאחרונה

בטוח שאין מצב להתקבל לאף אחד מהם?

לגבי האמירה שאת לא מכירה את באר שבע, אף בת שירות כמעט לא מכירה את המקום שהיא הולכת אליו... לאט לאט מכירים. אבל כן כדאי מאוד למצוא לך איזושהי מסגרת. אני פחות מכירה את האזור, אז אולי כדאי לך להתייעץ עם הרכזת ולשאול אותה מה אפשר לשלב.

בהצלחה רבה!!

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך