אני סובלת מעצמי! יש לי מצפון ענק!!קיפודה

יש מישהו ביישוב שלי שדומה לאיזה אחד שנהרג.. בעצם הוא לא סתם אחד.. כשהייתי קטנה אמרו שאני לא אוכל ללכת כנראה.. והוא היה אז תלמיד של אבא שלי.. זה היה בפורים והם באו לשמח בבית חולים.. קיצור ממש התחברתי לשניים מהם, הם באו הרבה ולא וויתרו לי שאני באמת לא אנסה ללכת אפילו.. הם היו מגיעים פעמיים בשבוע וכל פעם כשלא היו רופאים בחדר הם חייבו אותי לנסות ללכת.. קצת עם עזרה.. יש פוול המשך באבל זה לא חשווב.. בזכותם אני הולכת ושניהם לא חיים עכשיו.. אחד נהרג ואחד נפטר.. זה שנהרג ממש דומה לאחד מהיישוב שלי וסיפרתי את זה לכמה חברות.. הם ניפחו את זה שאנחנו חברים ועוד כמה שטויות וכל היישוב יודע מזה.. הוא אח של חברה שלי ככה שהרבה אני רואה אותו. כל פעם שאני רואה אותו אני עומדת להתעלף!! הוא מסתכל עליי בצורה כזאת מוזרה.. הוא עושה לי מצפון.. אני לא יודעת איך להסביר לו את מה שקרה.. אווףף..

אני חושב שאם תספרי לו מה קרה הוא יבין.rakonto

אבל דברי עם אחותו אם את מתביישת

לפי דעתי תספרי לחברה שלךחסויה חסויה

ותגידי לה שתסביר לו מה שקרה ובאמת אל תתביישי כי אחרת זה יכול להימשך ככה כל החיים 

חברה שלי בהתחלה של זה ניסתה להסביר לו.. הוא התעצבן באמצעקיפודה

וחשב שמה שאני רוצה להשיג ממנו זה חברות!! וזה לא התחיל רק עכשיו! זה אוכל אותי כבר כמה שנים... עכשיו פשוט נשבר לי.. ואנחנו איתם כל פסח.. ומה אני עושה עם עצמיי?!?!?! איך ללכת אליו? מה לומר לו? בפאלפון? בסמס? לבוא אליו אישית? מהה?

אממ נראה לי שתסמסי לו קודם שאת רוצה לדבר איתו נורמאליהכל דבש..

(ושזה לא קשור לחברות איתו או משו כזה, אם נראה לך נכון להוסיף..) ואז לשבת לדבר ולהסביר לו הכל..

אבל מה לומר לו? אני לא יודעת מה..קיפודה

תסבירי לו הכל אבל ממש הכל ותגידי לובנ"ע בנשמה!!!

שאת מצידך אמרת לו את האמת ואם הוא לא רוצה להאמין,

זאת באמת בעיה שלו,

ותגידי לו שגם לך זה לא נעים שצוחקים עליכם שאתם חברים...

קודם כל, את לא אשמה.הרוזן!

גם ככה קשה לך ולא נעים לך - נסי שלא להוסיף על זה עוד מצפון ותחושת אשמה...

אם חברות ניפחו את זה - הן אשמות, ולא את. ואולי גם הן לא התכוונו לרעה, אלא כך הקב"ה גילגל.

מסכים שכדאי לנסות לדבר איתו - אולי פשוט לתפוס איתו איזה רגע, לבקש "לדבר על הקטע המעצבן הזה של החברוּת", או משהו בסגנון - שהוא יבין שזה מעצבן אותך, ולא שאת רוצה ממנו איזה משהו.

אולי תנסי גם לבקש מאלה שניפחו את זה שינסו לתקן את הנזק...

אני אחת כזאת שעושה לאנשים שעשו לי רע שיראו את זה.. אני לא מדקיפודה

מדברת איתם.. זה קשה לי!! מה לומר להם? היי בנות, זוכרות מה עשיתן?! לכו תתקנו.. מהה?!!?!

כן, משהו כזה.הרוזן!

ובכל אופן, נסי גם לדבר איתו.

טוובב.. תודהה.. אני אנסה..קיפודהאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך