כי אף פעם לא הבנתי את זה .. גם מעצם העובדה שאני בן.
מה כל כך קשה להאריך את החצאית בעוד סנטימטר ורבע?! הקב"ה טרח בשבילנו כל כך הרבה, עשה בשביל מעל ומעבר.. דברים שקשה לנו להבין. ברא בשבילנו את כל העולם ("כל העולם לא נברא אלא בשבילי") , הוציא אותנו ממצרים, הביא לנו את התורה, כמה הוא המשיך לאהוב אותנו אפילו שחטאנו לו כל השנים .. זה בכלל לא נתפס !! עכשיו , מה כבר מבקשים מאישה.. יש שלןשה דברים בסיסיים:שבת, כשרות וצניעות.. אז אפשר קצת לתת מעצמך , קצת. וקצת להוציא מהכסף ולקנות עוד 3 סנטימטר בד לחצאית!! ואם לועגים, שילעגו.. למה מי הם ?! " אל יבוש מפני המלעיגים והמלעיזים" .. שהיא תעשה את עבודת ה' שלה.
עכשיו, צריך לדעת שהבן שאתה הוא הבן שתקבל. כלומר, בן אדם שהוא 8 ( חח זה רק בשביל הדוגמה הציון הזה) , אז גם בעבודה הוא יהיה 8 וגם יהיה עם אישה שהיא 8.. צריך לבדוק עם מי אני רוצה להתחתן עם גבר רציני, ירא שמיים שיהיה אבא לילדים שלי ויחנך אותם ע"פ דרך התורה .. אם כן, אז למה שהוא ירצה אותך אם את לא כזאת.. הוא גם מחפש אישה כזאת, אז גם לפי המובן הזה אפשר להשתפר.
לצערנו, היום.. עם כל הטלוויזיה והפירסום הזה כולנו נהיינו עבדים !! והאופנה שלנו נקבעת לפי איזה דוגמנית שהחליטה באותו יום ללכת עם בגד כזה.. למה מי הם?! סלבס? סלבס בשנקל ! מקסימום סלייבס (slaves) .. צריך לדעת שהאופנה שצריכה להכתיב לנו היא מה שה' אומר.
דבר כזה, הוא בעייתי בחבר שלנו , כי אז אנחנו לא נהיה ב"גרוב" .. זה דורש שינוי כללי.. ואני מתאר לעצמי שזה קשה