קנאהיהיה טובב
בזמן האחרון אני ממש לא נעימה, פסימית, עצבנית..
אני לא מצליחה לחייך מרצון, גם האווירה בבית מתוחה ואני רבה עם אחים שלי ועם ההורים שלי שעובדים קשה והם בעצמם עצבניים, אבל הדבר שהכי מפריע לי וגורם לי להיות ממש לא נעימה זה החברות שלי,
מרגישה בזמן האחרון המון קנאה כלפיהן.. איך זה שלהן הכל מסתדר, יש להן מזל בכל דבר, ואני מקנאה בהן על כל דבר קטן (בתוכי). וכבר נגעלת מעצמי על זה..
מה אפשר לעשות? איך לחזור להיות אדם עם שמחת חיים, אני מרגישה שאני סןחבת על כתפיי את כל הצרות של העולם, ולמה הכל קורה דווקא לי ולמה ככה ולמה ככה..
איך אפשר לצאת מהקנאה הזאת בחברות שלי . ? והאם זה נורמלי? ;(('
ואי... זה ישמע קצת או הרבה פילוסופי אבל זה שיא הנכון ,רעיה123
זה שאת מודעת לזה ואת לא רוצה את זה זה כבר טוב מתוך מה זה בא?? למה את מקנא בחברות שלך??
תראי כמה טוב ישלך, הורים, , בית, משפחה, חדר, מיטה לישון, אוכל לאכול, אחים וכו...
נראלי, שברוב המשפחות יש מריבות בין האחים תקנו אותי אם אני טועה אבל... נראלי...
ואת פשוט צריכה לראות את כל מה שיש לך ישלך חברות, במקום כל הזמן להתעסק במה שיש להם תיהיה איתם וככה תשמחי מניסיון
בהצלחה!!!!
יש את המשפט:" הדשא של השני ירוק יותר" ...זאת אומרת ש...Coollitאחרונה
ישנם אנשיים הטוענים שאצלהם הכל שחור ובסה חיים מעצבניים וכו' והם חושבים שאצל השני, וחבירהם הכל מושלם והחיים סבבה אבל זה לא נכון לחשוב כך לכל משפחה יש את הקשים שלה אין הכל מושלם גם עם ניראלך!!
וקודם כל איןלך מה לקנאות יש משפחותת שהםם באמת מסכנים וישלהם באמת במה לקנאות אבל הם חושביים חיובי ותמיד שמחיים גם כשקשה להם וזה בעצםם מה שעוזר להםם להמשיך בחייהם כשבנאדםם מנסה לחייך גם כשלא הכי טוב לו בסוף הוא מוצא את הטובב שישלו !!!!!
ו....בהצלחההה ענקיית תחשבי תמיד חיובי ו..תנסי למצוא את הטוב שישלכםםם ואיןי לאחרים( חברושלך)
ו..בטחלס זה טיבעי שכשרע לבנאדם הוא מתחיל לקנאותת באחריםםם!!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך