שלום לחברים כאן בפורום.
אני כותב כאן כי אני יודע שיש כאן אנשים שצריכים את מה שאני בא להציע, זה נושא רגיש ומאוד דיסקרטי ולכן דווקא כאן במקום בו אנשים לא באמת מכירים זה את זה אפשר לדבר עליו.
אני דוס, דוס כול כולל הכל, תפילות, ישיבת הסדר, לימוד תורה, אין לי שום ספק במה שאני עושה הכל טוב ונכון וישר ואני שלם עם עצמי מאוד.
מה הבעיה?
מכירים את השרשורים שיש כאן "אני מאוהב במישהי מהסניף וכו'" או "יש לי חברה ואני לא יודע מה לעשות", אז אני לא מש מצלןיח להבין את זה, אני לא נמשך לנשים .
כן, אני בחור ישיבה, דוס וברכני ה' בנטיות הפוכות,
הדחקתי את העניין והתכחשתי אליו שנים ארוכות ולבסוף התוועדתי קודם כל לעצמי ואחר כך ל"מבוגר אחרי" שעזר לי וליווה אותי.
הוריי לא יודעים, אך יש אנשים אחרים שיודעים ומלווים.
התחלתי טיפול בחסדי ה' לפני מספר חודשים ואני על מסלול מצויין ב"ה.
קודם בקשה לכלל הציבור-אנשים רגילים להתייחס למי שיש לו נטיות הפוכות כאיו עשה משהו רע, אז אף אחד לא בחר בזה, אף אחד לא רצה את זה, מדובר באנשים רגילים לגמרי שיש להתייחס אליהם רגיל, בכבוד ובאהבה כמו לכל אדם.
בכל מקום ישנם מי אנשים עם נטיות הפוכות, חלקם התוודעו לעצמם וחלקם יעוד מדחיקים ובורחים מזה, אז אני כאן כדי לעזור. אני יודע שלא לכולם יש עם מי להתייעץ, לדבר ולשתף ולכן אתם מוזמנים לדבר איתי כאן, בפרטי, איני מכיר כאן איש.
גם מי שהוא רגיל וסתם יש לו שאלות בנושא מוזמן לפנות אליי, שלחו הודעה גם אם איני מחובר ואני אפנה אליכם חזרה.
ברכה והצלחה.
*עריכת המנהלים-אנחנו יודעים שזה נושא רגיש. אנחנו כאן ועוקבים אחרי השרשור. לכל שאלה נשמח שתשלחו לנו מסר.