בס"ד
חייבת להגיד לך כמה את מקסימה 
ענו יפה לפני, תמצאי דרכים למלאות את עצמך.. הצעה ממש מעולה: תמצאי חברה טובה ותקבעי איתה שתלמדו משהו קצר כל יום משני ספרים: אחד ספר השקפה והשני הלכה, זה יכול להיות קצרצר, אבל משהו שמחזק, דוקא בנושאים שאת דואגת מפניהם.
חברה שלי בקשה ממני פעם ועשינו את זה ככה: יום אחד היא התקשרה אלי (ואם לא עניתי התקשרה שוב -אותו יום אחריותה שנלמד) ויום הבא אני התקשרתי אליה, זה היה שיחה לשם הלימוד לכן הקפדנו לא לפטפט, התפלאתי ממש כי חשבתי שזה יחזיק רק כמה שבועות אבל התמדנו וזה החזיק כמה שנים טובות
היו הפסקות של כמה זמן ואז מישהי מביננו התקשרה להתחיל שוב, שינינו ספרים, היה ממש כיף! הלכות למדנו כל מיני, שמירת הלשון, צניעות, כשרות, ואחרים.. השקפה- יש ספרים שפשוט חבל לא ללמוד, בזכות זה גם שמרנו על קשר..
חפשי ספר טוב שיש גם לך וגם לה, שאפשר לקרוא אותו בקטעים קצרים, בקשי מחברה שלך לחזק אותך ולא לוותר גם אם יוצא שפספסתם יום יומיים, להרים את הטלפון ולהמשיך
אני לא יכולה להגיד לך כמה זה שווה, יצר לי קשר מיוחד עם חברה יקרה שבלי זה לא היה לי קשר איתה היום.. וזה מחזק כלכך! גם כשלומדים משהו ש"ברור" שיודעים (כשרות? למדנו מגיל אפס..!?!)
מאד ממליצה להתחיל עם הלימוד היומי של שמירת הלשון, לרוב העולם יש אותו בבית והוא מחולק להלכה+קטע לימוד בצורה מעולה, משם צאו יחד למצוא ספר, ב"ה לא חסר
בלי קשר לשירות - את יוצאת לחיים, תשקיעי ו.. תצליחי!