2 החברות הכי טובות שלנו במריבה ענקית!! (לא מדברות אחת עם השניה, מתעלמות אחת מהשניה..)
ואני וחברה שלי נמצאות באמצע והן רבות עלינו, ושמות אותנו במצב לא נעים שלפעמים צריך לוותר על מישי...
אם למישו יש עצה מה לעשות, אנחנו ממש נשמח!
תודה.
2 החברות הכי טובות שלנו במריבה ענקית!! (לא מדברות אחת עם השניה, מתעלמות אחת מהשניה..)
ואני וחברה שלי נמצאות באמצע והן רבות עלינו, ושמות אותנו במצב לא נעים שלפעמים צריך לוותר על מישי...
אם למישו יש עצה מה לעשות, אנחנו ממש נשמח!
תודה.
אם הן רוצות לחיות כמו ילדות קטנות בנות שלוש שיעשו את זה לבד.
או לחילופין לקחת את שתיהן לשיחה ובלי שהן ידברו בניהם רק שידברו איתכן ויסבירו דברים.
אגב, אני מכיר את המצב מאוווד מקרוב כי...
אני גם "רב" עם ילד מהכיתה שלי, אני מתעלם ממנו, ומתרחק מכל קשר חברתי איתו.
אבל באמת שאני לא פוגע בו. אני לא רב איתו על חבר'ה אחרים, וסתם ככה אני גם לא יציק לו. אני חושב שהוא בנאדם מדהים וחבר נהדר אבל לא לי, א-נ-י אישית לא מסתדר איתו.
תוודאי אם זה המצב עם שתיהן או שזה סתם בשביל הצומי. ויש לי כמה חבר'ה לא בוגרים כאלה בכיתה
לא להתעלם יענו לא לדבר בכלל.
אלא כשהם אחת מול השניה או כמו ש@מוות לערבים!! הגדירה את זה כשהם מתחילות לריב עליהם
פשוט לקום וללכת. לא להצטרף לשום צד. ואז לא יהיו מקרים שכאילו "מוותרים" על צד אחד.
זאת סתם סיסמא שחברה שלי מדקלמת לי אותה בערך כל פעם כשהיא רואה ערבים, אז זה נכנס לי לראש...
הבעיה היא שאם אנחנו מדברות איתן, ויש אחת שתעלב אז היא אשכרה לא תדבר איתנו יומיים!!!
ואנחנו ממש לא רוצות שזה יקרה כי שתיהן חשובות לנו
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים